- 18 Haziran 2024
- 247
- -45
- 11
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
-
Ne ameliyatı oldu annenizAnnem ameliyat oldu fakat toparlanması uzun sürecek gibi. Üniye 1 dönem kaldı sonra bitecek ama hiç gidebileceğimi sanmıyorum. Anneme bakacak kimse yok. Tek çocuğum zaten. Boşandıkları babam mı bakacak? Ne kadar güvenebilirim ona? Dondursam hayattan geç kalıyorum dondurmasam arkada annem kalıyor. Başkalarının hayatına bakıyorum hepsi güzel yerinde ben daha 21 yaşında sorumluluklarla yüklü hayat yaşıyorum. Okulumu bile bitirmeye allah yol açmadı. Normalde allaha hiç isyan etmezdim ama aşırı isyan etmeye başladım. Çünkü hayat üstümüze çok geldi. 24 ünde başlayacak okul hadi 1 hafta geç gideyim yine iyileşmez. Hocalar da devamsızlıktan vs idare etmez o kadar zaman sizce ne yapmalıyım?
Annenize bakacak biri yoksa tabi ki siz bakacaksınız . Okul bitirilir ama annenizi ortada bırakamazsınız. Stresli olduğunuz için şu an bu kadar sıkışmış hissediyorsunuz bence . Bi dönem dondurmakla hayata geç kalmazsınız üzülmeyin çok geçmiş olsun annenize deAnnem ameliyat oldu fakat toparlanması uzun sürecek gibi. Üniye 1 dönem kaldı sonra bitecek ama hiç gidebileceğimi sanmıyorum. Anneme bakacak kimse yok. Tek çocuğum zaten. Boşandıkları babam mı bakacak? Ne kadar güvenebilirim ona? Dondursam hayattan geç kalıyorum dondurmasam arkada annem kalıyor. Başkalarının hayatına bakıyorum hepsi güzel yerinde ben daha 21 yaşında sorumluluklarla yüklü hayat yaşıyorum. Okulumu bile bitirmeye allah yol açmadı. Normalde allaha hiç isyan etmezdim ama aşırı isyan etmeye başladım. Çünkü hayat üstümüze çok geldi. 24 ünde başlayacak okul hadi 1 hafta geç gideyim yine iyileşmez. Hocalar da devamsızlıktan vs idare etmez o kadar zaman sizce ne yapmalıyım?
AkciğerNe ameliyatı oldu anneniz
Onun haline de üzülüyorum bir türlü düzelmedi kadın. İsyan ediyorum onun kalbini de kırıyorum oda diyor teyzem halam hiçbir şeyim yok önceden de böyleydik diyor. Üstüne hastaneden çıktık aşırı kötü grip oldum hala düzelemedim ona rağmen anneme hizmet ediyorum. Artık cidden bunaldım. Bir tarafım nolursa olsun bas git diyor bir tarafım gözün arkada kalacak diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Babama desem okulu dondurucam diye ortaliği yıkar anneme benim gibi bakamaz kiAnnenize bakacak biri yoksa tabi ki siz bakacaksınız . Okul bitirilir ama annenizi ortada bırakamazsınız. Stresli olduğunuz için şu an bu kadar sıkışmış hissediyorsunuz bence . Bi dönem dondurmakla hayata geç kalmazsınız üzülmeyin çok geçmiş olsun annenize de
Tek başina mücadele etmek çok kötü. Her şey bana bakıyor ve bir yanda da okulum var. Okulu bitirmesem para kazanmasam ne olacak? Annem kanser hastası emekli maaşıyla bu işler hallediliyor mu21 yaşında tabi ki sorumlulukların olacak. Yeni nesil hiç sorumluluk istemiyor sanırım.
Babanız anneniz boşanmış bence babanızın bakması hiç uygun olmaz siz varken. Anneniz hem hasta hem ameliyat olmuş kalbini kırmayın lütfen sonra çok pişman olursunuz. Küçüksünüz streslisiniz anlıyorum ama okul konusunu bu kadar büyütmeyin dondurmakta bi sorun göremedim ben yarım dönemden bir seneden bir şey olmaz okul biter bitmez mesleğe başlayamıyor kimse zaten. Anneniz bu durumdayken okulu dondurmanıza babanızın karışmaya hiç hakkı yokOnun haline de üzülüyorum bir türlü düzelmedi kadın. İsyan ediyorum onun kalbini de kırıyorum oda diyor teyzem halam hiçbir şeyim yok önceden de böyleydik diyor. Üstüne hastaneden çıktık aşırı kötü grip oldum hala düzelemedim ona rağmen anneme hizmet ediyorum. Artık cidden bunaldım. Bir tarafım nolursa olsun bas git diyor bir tarafım gözün arkada kalacak diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Babama desem okulu dondurucam diye ortaliği yıkar anneme benim gibi bakamaz ki
Üniversite okuduğunuz şehire anneniz ile birlikte gitme durumunuz var mı? Öğrenci evi var ise anneniz de sizinle gelebilir belkiAnnem ameliyat oldu fakat toparlanması uzun sürecek gibi. Üniye 1 dönem kaldı sonra bitecek ama hiç gidebileceğimi sanmıyorum. Anneme bakacak kimse yok. Tek çocuğum zaten. Boşandıkları babam mı bakacak? Ne kadar güvenebilirim ona? Dondursam hayattan geç kalıyorum dondurmasam arkada annem kalıyor. Başkalarının hayatına bakıyorum hepsi güzel yerinde ben daha 21 yaşında sorumluluklarla yüklü hayat yaşıyorum. Okulumu bile bitirmeye allah yol açmadı. Normalde allaha hiç isyan etmezdim ama aşırı isyan etmeye başladım. Çünkü hayat üstümüze çok geldi. 24 ünde başlayacak okul hadi 1 hafta geç gideyim yine iyileşmez. Hocalar da devamsızlıktan vs idare etmez o kadar zaman sizce ne yapmalıyım?
Okulu yakın yere aldırıcam demiştim ameliyat olmadan önce her şeyi ayarladık okulumun adı varmış ne alaka diğer okulmuş yav hastalık olmasa zaten değiştirmem demi. Babam gelse bile annem babam asla anlaşamayan insanlar annemin moralini sürekli bozar durur babam çok sinirli birisi insan halinden asla anlamaz.Babanız anneniz boşanmış bence babanızın bakması hiç uygun olmaz siz varken. Anneniz hem hasta hem ameliyat olmuş kalbini kırmayın lütfen sonra çok pişman olursunuz. Küçüksünüz streslisiniz anlıyorum ama okul konusunu bu kadar büyütmeyin dondurmakta bi sorun göremedim ben yarım dönemden bir seneden bir şey olmaz okul biter bitmez mesleğe başlayamıyor kimse zaten. Anneniz bu durumdayken okulu dondurmanıza babanızın karışmaya hiç hakkı yok
Okuduğum şehir güzel ama annemin şu an gidecek durumu yok. Ayağa kalkıp 2 adım atsa direkt yoruluyor. Dikişleri bile alınmadı daha 9 gün oldu ameliyat olalı. Annemin gözümün önünde çile çektiğinde kahroluyorum ondan dolayı stresim daha çok artıyorÜniversite okuduğunuz şehire anneniz ile birlikte gitme durumunuz var mı? Öğrenci evi var ise anneniz de sizinle gelebilir belki
Bir süre siz de rapor alabilirsiniz,Devamsızlık hakkınız dolmaz. Anneniz birkaç haftaya toparlanır belki, olmadı yaz okulları var oradan derslerimizi tamamlayabilirsiniz.Okuduğum şehir güzel ama annemin şu an gidecek durumu yok. Ayağa kalkıp 2 adım atsa direkt yoruluyor. Dikişleri bile alınmadı daha 9 gün oldu ameliyat olalı. Annemin gözümün önünde çile çektiğinde kahroluyorum ondan dolayı stresim daha çok artıyor
Gitsem zaten orada huzurum olmayacak uyuyamam dahi kendimi biliyorum. Annem ameliyat olmadan önce hafif grip olsa bile acaba öldü mü diye gecenin 2 sinde arayan biriydim. Babama gelirsek de babam önce kendine derman bulsun bana sonra bulur.Sevdiğin birinin acı çekmesini izlemek ve nefes aldıracak birinin olmaması zaten çok zordur. Yaşınız da küçük. Hayatı bir dönemden kaçırmazsınız öyle düşünmeyin. Gitseniz de gözünüz arkada kalacak bu şartlarda. Babaya söyleyin size yardım edecek belli saatler gelecek bir yardımcı tutsun bari.
Canım benım çok gecmıs olsun.. Hayat bazen bıze başka şans tanımaz... Ama bır çıkar yolu enınde sonunda açar... Senı cok ıyı anlıyorum çünkü aynı durumu ıkı çocuğum varken yasadım düşün. Çocuklarımdan ayrı annemın babamın basında uyudum günlerce... Ikısı de agır hastaydı... Mecburdum benden başka kimseleri yoktu.. Tabı sıkıldım onlara çaktırmadan agladım kendi kendime isyan ettım ama çok şükür şimdi daha iyiler.Annem ameliyat oldu fakat toparlanması uzun sürecek gibi. Üniye 1 dönem kaldı sonra bitecek ama hiç gidebileceğimi sanmıyorum. Anneme bakacak kimse yok. Tek çocuğum zaten. Boşandıkları babam mı bakacak? Ne kadar güvenebilirim ona? Dondursam hayattan geç kalıyorum dondurmasam arkada annem kalıyor. Başkalarının hayatına bakıyorum hepsi güzel yerinde ben daha 21 yaşında sorumluluklarla yüklü hayat yaşıyorum. Okulumu bile bitirmeye allah yol açmadı. Normalde allaha hiç isyan etmezdim ama aşırı isyan etmeye başladım. Çünkü hayat üstümüze çok geldi. 24 ünde başlayacak okul hadi 1 hafta geç gideyim yine iyileşmez. Hocalar da devamsızlıktan vs idare etmez o kadar zaman sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?