Ya hu arkadaşım hani sizin matematik çok iyiydi asiktiniz ?
Matematik nedir size sorabilir miyim?
Yani şu çarpım tablosunu bilmeden hangi soru çözülür ?
Ya da neden ilk matematik derslerinde çarpım tablosunu ezberleriz ?
Faktoriyel sorularını bile en basitinden çözün ya da logaritma hepsi carpima dayalı değil mi off vallahi içimi sisirdiniz gece gece.
Yukarida da anlattığım gibi hırsızlık yalan vb şeylerin sonuna kahkaha smileyi koyuyorsunuz , çocuk bile olsanız nasıl kahkaha atarak anlatiyorsunuz ?
Konu benim için orda inandiriciligini yitirdi diyorum , inanmak zorunda miyim?
Madem diyorum böyle bir hastaliginiz var 6 ve 9 karistiriliyor sadece 9×6 sorusunu çözebilirsiniz ..
Tek tek heceleyerek yazmami ister misiniz anlamanız için ?
Bak şimdi ben içimi dökmüşüm altına yazmışsın ki ben inanmıyorum diye garip bir açıklama yapmışsın ben olsam inanmıyorsam geçerdim ama siz polemik istiyorsunuz. Ayrıca her gördüğüm 9 a 6 demiyorum karışıyor arada 50 soru matematik olsa çıkan yanlışlarımın neredeyse hepsi yanlış okumaktan yada ne biliyim mesela 19 yazar ama 16 gördüğüme eminimdir bir bakarım yine 16 yine 16 ama nasıl inanmişsam bir 2 dk 5 dk artık her neyse 19 görürüm onu yanı illa bunu açıklamam mı lazımdı ya
Yani şimdi siz emoji kullanırken o ifadeyi de takınıyor musunuz ? Kendim için diyorum genelde ben yapmıyorum yani yazarken kahkaha atmadım ama anladım ki siz kullandığınız emojiye bürünüyorsunuz bundan bunu çıkardım
Hastalık denmesini de sevmiyorum ne hastalıklar var..
İnanmak zorunda değilsiniz ama bence biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. Sosyal medya kullanıyoruz ama karşımda olsaydınız böle diyeceğinizi düşünmüyorum
Polemiği siz başlattınız ben kapatıyorum
İnanmayabilirsiniz tabi ki iyi akşamlar..