- 24 Ekim 2019
- 7.321
- 42.487
- Konu Sahibi portakalkeki
O zor işte, bari kardeşler olsaydı.Sana bişey diyeyim mi sen gene şanslısın emin ol benim eşimin annesi öyle ama kardesleride malesef böyle.kardeslerise hepsi birbiriyle buz gibi anneden gelen genler var tabiki hicbiriyle sizinki gibi samimi değiliz keşke onalr iyi olsaydı malesef onlarda anneden beter.aralarinda hicbisey olmamasına rağmen nasılsın napiyorsun diye birbirlerini sormazlar aramalar bile.hepsi başka şehirde yurtdışında senede bir bayramda Ratip gorusurler hiç muhebbet etmezler .beni nasıl diye eşime bile sormazlar.13 yildir bunların icindeyim ben böyle bişey ne gördüm ne duydum.kendi akrabalarıma falan görüşüyormus gibi yapıyorum anlamaz ki kimse bunların böyle tuhaf olduğunu.kendi köylüleri biliyor bir tek.tuhafliklarini başkalarına iyiler ama konuşurlar birbirlerine düşman bile daha samimi dersin hayret wdersin görsen yan yana bunları.bana en cinsi ve tek olanı denk geldidiyorum ya dünyaya bir daha gelsem böyle ailsei olduğunu bilseydim asla evlenmedim.fakat eşim tüm bu olumsuz aileye rağmen on numara biri Allah'a şükür tek şansım o
Bizde kardeşler tutkun, kız kardeşler biraz anneye benziyor bazen ama yine de fena değiller, iyiler. Erkekler düşkün. Bu şansa sahibiz.
Ama en önemlisi eş. Şükür ki ailesine karşı kör değil. Sizin de öyle imiş. Bak bun sevindim.
Zaten benim de eşim şansım olmasa çoktan boşanırdım açıkcası.
Eşten yana gülmüşüz bari
Allah herkese mutluluk versin. Herkesin ufak ya da büyük yaraları var işte....