- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Çok bilmiş, laf dokundurmayı seven Cherrycim acaba uygun bir çift olmadığımızı düşündüğümden ayrılmış olabilir miyim? Kendi yazdıklarının içinde cevap gizli olabilir mi acaba? Duzgun, normal, bana uygun bir ilişki yaşamak için. Azicik beyin cimnastigi yaptık yanıtları bulduk :)))Eeee ne demeye terk ettin konu sahibesi? Neden duzgun, normal bir iliski yasayamiyorsun
Sizin için ne önemi var ki..Sonuçta siz Türk tipi ilişkiler yaşamadığınizi klasik Türk halkı için rahat biri olduğunuzu söylemiştiniz .Salla gitsin.Merhabalar herkese,
Hatırlayanlarınız vardır belki taksi şoförü birisiyle görüşüyordum ve yaklaşık 1 ay önce ondan ayrılmıştım; pek uyumlu bir çift olmadığımızı vs düşünerek. İlk ayrılma girişimimde bildiğiniz kapıma dayanmıştı kararımdan vazgeçirmek için. Neyse şimdi 1 aylık süreçte benimle iletişim kurmaya çalıştı mesaj, arama yoluyla fakat başarılı olamadı.
Dün annemle iletişime geçmiş. İletişime geçmiş demek biraz hafif kalır doğrusu bildiğiniz Manas Destanı yazıp yollamış.
Kendisinin çok standart bir hayatı varmış. İşten eve gidip geliyormuş, en fazla arkadaşlarıyla 101 oynamaya gidiyormuş. Başka hiçbir kadınla görüşmemiş. Buna rağmen ben sürekli kafamda kurup trip atıyormuşum ve sürekli birileriyle görüşüyormuşum. Başkalarıyla görüştüğüme dair 838389 kere yazmış mesajında.
Sözde ben trip attığım için 'Ben kadınları sosyal medya hesabımdan sileyim sen de erkekleri sil demiş ama ben olmaz hepsi arkadaşım benim' demişim ama aramızda katiyen böyle bir konuşma geçmedi ki zaten sosyal medyadaki karşı cins arkadaşlarını kafaya takacak bir yapım yok.
Ben ayrılmasaymışım kendi benden ayrılacakmış ama üzülmemi istemediği için ayrılmamış. Sonrasında da bir şeye ihtiyacınız olursa ben elimden geldiğince yardımcı olurum vs gibi bir şeyle mesajını tamamlamış.
Düşündüm düşündüm bu adamın niye böyle bir mesaj attığını bulamadım. Eline ne geçecek ki? Yorumlarınızı bekliyorum :*
Anlatım tarzım biraz dağınık olabilir üzerinize afiyet Covid olmuşum da KK hatunları
Seviyorum hala ve özledim. Tabi bunlardan onunla tekrar olacağım anlamı çıkmasın.Sizin için ne önemi var ki..Sonuçta siz Türk tipi ilişkiler yaşamadığınizi klasik Türk halkı için rahat biri olduğunuzu söylemiştiniz .Salla gitsin.
Telefonu değiştirdiğim için çok yazım hatası yapmışım, doğrusu şöyle.Umarım kimsenin gözünü kanatmamışımdır.Bu ülkede neden yapışkan erkekten daha bol bir şey yok? Seni aileni rahatsız ederler, hatta bazıları canına bile kastederek, iliklerime kaşar tiksiniyorum sürüklerden.
Annenizin açık fikirli olduğunu bilmiyorsa kötü niyetli annenizin sizi baskılaması için yazmıştır.Seviyorum hala ve özledim. Tabi bunlardan onunla tekrar olacağım anlamı çıkmasın.
Hormondur o. Geçer. Bu adamdan olmaz, çöp.Tek istediğim onunla birlikte uyuduğum bir gecenin ardından uyandığımda yanımda onu görmek, o uyurken saçlarını okşayarak mutlu olmak.
İçimde iğrenç bir romantizm, sevgi patlaması var.
Neyse bu da gelir geçer. Birkaç ay ağlarım belki ama kimler kimler geldi geçti. Hayatın gerçekleri..
Numarası var. Annem daha önce başsağlığı dilemek için aramisti.Bu adam anneni nasıl buluyor?
İkidir nasıl iletişime geçiyor?
Annen hala bu adamın kendisiyle iletişime geçmesine nasıl müsade ediyor?
Kafamda deli sorular.
Engelleyin o zaman sizinle iletişime geçmesin istiyosanız.Numarası var. Annem daha önce başsağlığı dilemek için aramisti.
Geçmiş olsun meredithMerhabalar herkese,
Hatırlayanlarınız vardır belki taksi şoförü birisiyle görüşüyordum ve yaklaşık 1 ay önce ondan ayrılmıştım; pek uyumlu bir çift olmadığımızı vs düşünerek. İlk ayrılma girişimimde bildiğiniz kapıma dayanmıştı kararımdan vazgeçirmek için. Neyse şimdi 1 aylık süreçte benimle iletişim kurmaya çalıştı mesaj, arama yoluyla fakat başarılı olamadı.
Dün annemle iletişime geçmiş. İletişime geçmiş demek biraz hafif kalır doğrusu bildiğiniz Manas Destanı yazıp yollamış.
Kendisinin çok standart bir hayatı varmış. İşten eve gidip geliyormuş, en fazla arkadaşlarıyla 101 oynamaya gidiyormuş. Başka hiçbir kadınla görüşmemiş. Buna rağmen ben sürekli kafamda kurup trip atıyormuşum ve sürekli birileriyle görüşüyormuşum. Başkalarıyla görüştüğüme dair 838389 kere yazmış mesajında.
Sözde ben trip attığım için 'Ben kadınları sosyal medya hesabımdan sileyim sen de erkekleri sil demiş ama ben olmaz hepsi arkadaşım benim' demişim ama aramızda katiyen böyle bir konuşma geçmedi ki zaten sosyal medyadaki karşı cins arkadaşlarını kafaya takacak bir yapım yok.
Ben ayrılmasaymışım kendi benden ayrılacakmış ama üzülmemi istemediği için ayrılmamış. Sonrasında da bir şeye ihtiyacınız olursa ben elimden geldiğince yardımcı olurum vs gibi bir şeyle mesajını tamamlamış.
Düşündüm düşündüm bu adamın niye böyle bir mesaj attığını bulamadım. Eline ne geçecek ki? Yorumlarınızı bekliyorum :*
Anlatım tarzım biraz dağınık olabilir üzerinize afiyet Covid olmuşum da KK hatunları