Anneme Yazmış Yine

Eeee ne demeye terk ettin konu sahibesi? Neden duzgun, normal bir iliski yasayamiyorsun
Çok bilmiş, laf dokundurmayı seven Cherrycim acaba uygun bir çift olmadığımızı düşündüğümden ayrılmış olabilir miyim? Kendi yazdıklarının içinde cevap gizli olabilir mi acaba? Duzgun, normal, bana uygun bir ilişki yaşamak için. Azicik beyin cimnastigi yaptık yanıtları bulduk :)))

Sizin için ne önemi var ki..Sonuçta siz Türk tipi ilişkiler yaşamadığınizi klasik Türk halkı için rahat biri olduğunuzu söylemiştiniz .Salla gitsin.

Sizin için ne önemi var ki..Sonuçta siz Türk tipi ilişkiler yaşamadığınizi klasik Türk halkı için rahat biri olduğunuzu söylemiştiniz .Salla gitsin.
Seviyorum hala ve özledim. Tabi bunlardan onunla tekrar olacağım anlamı çıkmasın.

Bu ülkede neden yapışkan erkekten daha bol bir şey yok? Seni aileni rahatsız ederler, hatta bazıları canına bile kastederek, iliklerime kaşar tiksiniyorum sürüklerden.
Telefonu değiştirdiğim için çok yazım hatası yapmışım, doğrusu şöyle.Umarım kimsenin gözünü kanatmamışımdır.
Bu ülkede neden yapışkan erkekten daha bol bir şey yok? Seni aileni rahatsız ederler, hatta bazıları canına bile kastederler, iliklerime kadar tiksiniyorum sülüklerden.

Hormondur o. Geçer. Bu adamdan olmaz, çöp.

Bitmiş gitmiş bir ilişki için konu açmak..
Çok rahatsız olduysan annenden engellersin olur biter. Adamla sevişmiş,sevgili olmuşsun elinden kayınca peşine düşüp son denemelerini yapıyor işte neyin mantığı olacak başka? Memleket böyle adamlarla dolu biraz temkinli davranmanı öneririm. Kiyafet değişir gibi sevgili değiştirmek heleki bu devirde pek sağlıklı değil.

Daha önceki konularınızı bimiyorum sadece taksici konusu aklımda kalmış çok şaşırdığım için.Bence neden yazdığı çok acik böyle bıçkın delikanlilar kendince adam gibi sevip koruyup kolladığını düşündüğü için bu haksız ayrılığı hazmedemeyip daha önce de kolayca iletişim kurduğu annenize yazarak mağdur ama gururlu imajı vermeye çalışmış.

Zaten vizyon sahibi, yeterince özgüvenli ve karakterli bi adam da eski sevgilinin annesine kızının onlarca kişiyle konuştuğunu ama doğru ama yanlış olsa da söyleyerek destan yazmazdı

Bu adam anneni nasıl buluyor?
İkidir nasıl iletişime geçiyor?
Annen hala bu adamın kendisiyle iletişime geçmesine nasıl müsade ediyor?
Kafamda deli sorular.

Geçmiş olsun meredith

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…