Anneme Yazmış Yine

M Meredith Grey annenden yüz bulamasa yazamazdı. Bunda beğenmeyecek bir şey yok. Adama kızacağına annene kız ve uyar. Adam yazdığında ya da aradığında tersleseydi bu yüzü bulamazdı
Annem hassas noktam. Herhangi bir laf edilme teşebbüsünde bulunulduğunda dahi tıttırıyorum.

Ayrıca yine tekrar ediyorum hala ona hislerim olduğu ve özlediğim için bu davranışının sebebini merak ettim, ondan bu konuyu açtım.

Torarikar yıllardır yorumlarını okurum ve mantıklı bulduğum üyelerden birisisin. Düşündüm düşündüm yaptığına bir mana bulamadım.
Sözde annem bana anlatır ben de öfkeyle ona yazarım diye mi böyle yaptı yoksa onun hayal dünyasında ben çapkın biri olduğum için annemden azarı yerim o da hıncını mı almış olur düşüncesiyle hareket etti ya da annemin bizi baristirmasini mı bekliyor 🤦🏻‍♀️
Bence seninle tekrar iletisim kurmak istiyor, anneni de araci yapmis.. Yani onun icin araci olsun yeter bence, bugun annene yazar yarin belki arkadasina yazar vs.. Bence bir sekilde engellemelisin kesinlikle istemiyorsan

Şu an özlediğin şey ilgi. İyileş, iki seviş geçer.
Tek istediğim onunla birlikte uyuduğum bir gecenin ardından uyandığımda yanımda onu görmek, o uyurken saçlarını okşayarak mutlu olmak.
İçimde iğrenç bir romantizm, sevgi patlaması var.
Neyse bu da gelir geçer. Birkaç ay ağlarım belki ama kimler kimler geldi geçti. Hayatın gerçekleri..

Tek istediğim onunla birlikte uyuduğum bir gecenin ardından uyandığımda yanımda onu görmek, o uyurken saçlarını okşayarak mutlu olmak.
İçimde iğrenç bir romantizm, sevgi patlaması var.
Neyse bu da gelir geçer. Birkaç ay ağlarım belki ama kimler kimler geldi geçti. Hayatın gerçekleri..
İlgi, sevgi, şefkat açlığı bunlar, hasta olunca pik yapıyor. Baltalı zagor ile alakası yok bence 😂

Annem hassas noktam. Herhangi bir laf edilme teşebbüsünde bulunulduğunda dahi tıttırıyorum.

Ayrıca yine tekrar ediyorum hala ona hislerim olduğu ve özlediğim için bu davranışının sebebini merak ettim, ondan bu konuyu açtım.
Laf edilme yok annene iyi oku. Hislerin varsa barış. Sonra yine kötü günler geçir. Meredith kendine uygun olmayan insanlarla birlikte olman sadece sana zarar veriyor bunun ne zaman farkına varacaksın

Konu şu an annemin engellemesi değil ki yani benim sorduğum şey. Şimdi engellerim sorun değil ama bunu ona yaptıran motivasyonu, sebebi merak ediyorum.
Şöyle diyeyim aynısı bir erkek arkadaşım vardı, adam babama yazdı. Geri dönmemi falan istemiyordu, sadece kendisi huzursuz ise benim de huzursuz olmamdı. Ha bir de "benimle görüşmüyorsa babası darlasın kimse ile görüşemesin" mantığı.
Dikkatli ol.

Annene ulaşarak barışmaya çalışması belki “aa beni çok seviyor, bizim için savaşıyor” izlenimi verebilir fakat yaptığı hareket bana hiç sağlıklı gelmedi. Aranızda olan her şeyi aile üyelerine yansıtmak, olayın içine dahil etmek ne derece mantıklı bir hareket bilemedim. Normal değil bence yaptığı. Ben oldukça rahatsız olurdum şahsen. Direkt soğurdum da.

motivasyonunun ne olduğu açık değil mi? senin de bildiğin gibi adam seviyor seni. seni olduğun gibi kabul ederek seviyor yani onu küçümsediğini de biliyor, başkalarında gözün olduğunu da biliyor ama aşık insanın gözü kör, kulağı sağır, kalbi umut doludur ya işte o da öyle. anneni uyarmaya çalışıyor muhtemelen senin üzüleceğin, yıpranacağın olaylar hakkında. dostun olduğunu düşünüyorum bu insanın. onu engellemek, yok saymak yerine 'eşitin gibi' düşüncelerini ona söylemeli ve onun içindeki umudu bitirmelisin.
son olarak geçmiş olsun.

motivasyonunun ne olduğu açık değil mi? senin de bildiğin gibi adam seviyor seni. seni olduğun gibi kabul ederek seviyor yani onu küçümsediğini de biliyor, başkalarında gözün olduğunu da biliyor ama aşık insanın gözü kör, kulağı sağır, kalbi umut doludur ya işte o da öyle. anneni uyarmaya çalışıyor muhtemelen senin üzüleceğin, yıpranacağın olaylar hakkında. dostun olduğunu düşünüyorum bu insanın. onu engellemek, yok saymak yerine 'eşitin gibi' düşüncelerini ona söylemeli ve onun içindeki umudu bitirmelisin.
son olarak geçmiş olsun.
Ben de onu seviyorum ve çok özledim.

son olarak geçmiş olsun.
Tabi, aşk bir vişne ye ye kişne. :KK53:

Adam hırs yapmış illa tekrar başlayacak. Eğer cevap alırsa vazgeçmez ve hala umut var diye düşünür. Hiçbir cevap yazılmamalı bu durumlarda.

X