- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kendimi işe, çalışmaya vermiştim onu düşünecek vaktim olmasın diye. Şansa hastalandım simdi karantinadayım sık sık aklıma geliyorben de hislerim olduğu halde ayrılmıştım. hala da üzerine koyamadım, başkalarıyla görüştüm üstelik çook seçici biriyim, 4-5 kişiyle daha görüştüm ama ondan daha iyisi çıkmadı henüz karşıma. hem bana hissettirdikleri hem de profil anlamında. amaaan bu da zamanla geçiyor, boşver. geçen bir arkadaşımla konusu geçti, şimdi barışmak istese kabul eder misin dedi, ona da dedim. hayır, bitmesi gerekiyordu ve bitti. 1 ay olmuş diyorsun, daha taze. benim hayatımdan tamamen çıkalı 3 ay oldu. ilk zamanlardaki gibi üzgün değilim tabii ama zaman tamir etti beni de.
E kendiniz dediniz ya ‘iyi damat portresi çiziyor’ diye. Yine bir arkadaş yukarıda yazmış sizden cevap alamayınca annenize yazıyor, hepsini size söyleyeceğini ‘ya ne iyi çocuk, kızım neden ayrıldın’ diye annenizin size söylemesini bekliyor. İstemiyorsanız cevap basit, istiyorsanız da kendi hayatınız. Biz ne diyelim…Konu şu an annemin engellemesi değil ki yani benim sorduğum şey. Şimdi engellerim sorun değil ama bunu ona yaptıran motivasyonu, sebebi merak ediyorum.
Hırs.Konu şu an annemin engellemesi değil ki yani benim sorduğum şey. Şimdi engellerim sorun değil ama bunu ona yaptıran motivasyonu, sebebi merak ediyorum.
Olta atıyor hala, görüldü atıp silin. Sakkkııın haa cevap atmayınMerhabalar herkese,
Hatırlayanlarınız vardır belki taksi şoförü birisiyle görüşüyordum ve yaklaşık 1 ay önce ondan ayrılmıştım; pek uyumlu bir çift olmadığımızı vs düşünerek. İlk ayrılma girişimimde bildiğiniz kapıma dayanmıştı kararımdan vazgeçirmek için. Neyse şimdi 1 aylık süreçte benimle iletişim kurmaya çalıştı mesaj, arama yoluyla fakat başarılı olamadı.
Dün annemle iletişime geçmiş. İletişime geçmiş demek biraz hafif kalır doğrusu bildiğiniz Manas Destanı yazıp yollamış.
Kendisinin çok standart bir hayatı varmış. İşten eve gidip geliyormuş, en fazla arkadaşlarıyla 101 oynamaya gidiyormuş. Başka hiçbir kadınla görüşmemiş. Buna rağmen ben sürekli kafamda kurup trip atıyormuşum ve sürekli birileriyle görüşüyormuşum. Başkalarıyla görüştüğüme dair 838389 kere yazmış mesajında.
Sözde ben trip attığım için 'Ben kadınları sosyal medya hesabımdan sileyim sen de erkekleri sil demiş ama ben olmaz hepsi arkadaşım benim' demişim ama aramızda katiyen böyle bir konuşma geçmedi ki zaten sosyal medyadaki karşı cins arkadaşlarını kafaya takacak bir yapım yok.
Ben ayrılmasaymışım kendi benden ayrılacakmış ama üzülmemi istemediği için ayrılmamış. Sonrasında da bir şeye ihtiyacınız olursa ben elimden geldiğince yardımcı olurum vs gibi bir şeyle mesajını tamamlamış.
Düşündüm düşündüm bu adamın niye böyle bir mesaj attığını bulamadım. Eline ne geçecek ki? Yorumlarınızı bekliyorum :*
Anlatım tarzım biraz dağınık olabilir üzerinize afiyet Covid olmuşum da KK hatunları
Annem sabah bana gösterdi mesajları. Sen ne demek ya da ne yapmak istiyorsan onu yap dedi.Önceki mesajında sizi suçlamış, başkalarıyla görüştüğünüzü yazmıştı.
Anneniz ne yazıyor bu mesajlar karışılik,tamam evladım ben kızımın kulağını çekerim mi?
Adamın niyeti, neyi niye yaptığı sorgulamak size birşey kazandırmaz ama anneniz gereken cevabı verirse bir daha yazmaz. Engelleyip iletişimi tamamen de kesebilir.
Anneniz fazla yüz veriyor bence terslesin olsun bitsinMerhabalar herkese,
Hatırlayanlarınız vardır belki taksi şoförü birisiyle görüşüyordum ve yaklaşık 1 ay önce ondan ayrılmıştım; pek uyumlu bir çift olmadığımızı vs düşünerek. İlk ayrılma girişimimde bildiğiniz kapıma dayanmıştı kararımdan vazgeçirmek için. Neyse şimdi 1 aylık süreçte benimle iletişim kurmaya çalıştı mesaj, arama yoluyla fakat başarılı olamadı.
Dün annemle iletişime geçmiş. İletişime geçmiş demek biraz hafif kalır doğrusu bildiğiniz Manas Destanı yazıp yollamış.
Kendisinin çok standart bir hayatı varmış. İşten eve gidip geliyormuş, en fazla arkadaşlarıyla 101 oynamaya gidiyormuş. Başka hiçbir kadınla görüşmemiş. Buna rağmen ben sürekli kafamda kurup trip atıyormuşum ve sürekli birileriyle görüşüyormuşum. Başkalarıyla görüştüğüme dair 838389 kere yazmış mesajında.
Sözde ben trip attığım için 'Ben kadınları sosyal medya hesabımdan sileyim sen de erkekleri sil demiş ama ben olmaz hepsi arkadaşım benim' demişim ama aramızda katiyen böyle bir konuşma geçmedi ki zaten sosyal medyadaki karşı cins arkadaşlarını kafaya takacak bir yapım yok.
Ben ayrılmasaymışım kendi benden ayrılacakmış ama üzülmemi istemediği için ayrılmamış. Sonrasında da bir şeye ihtiyacınız olursa ben elimden geldiğince yardımcı olurum vs gibi bir şeyle mesajını tamamlamış.
Düşündüm düşündüm bu adamın niye böyle bir mesaj attığını bulamadım. Eline ne geçecek ki? Yorumlarınızı bekliyorum :*
Anlatım tarzım biraz dağınık olabilir üzerinize afiyet Covid olmuşum da KK hatunları
Yok canım o kadar da değildir yani.Annen niye bu adamla hala irtibat halinde ?
Annen bekar mı peki ?
Bilemedim belki annene mi yanaşmaya çalışıyor diye aklıma geldi.
Afamı annenizin telefonundan da engelleyin. Belli ki ayrılığı sindirememiş. Anneniz dönüş yapmadıysa duymazdan görmezden gelin. Zamanla geçerMerhabalar herkese,
Valla her şeyi beklerim ben.Yok canım o kadar da değildir yani.
Annenizin telefonu onda ne geziyor? Annenize msj atacak cesareti nerden buluyor? Anneniz agzinin payini verememis mi?Merhabalar herkese,
Konu şu an annemin engellemesi değil ki yani benim sorduğum şey. Şimdi engellerim sorun değil ama bunu ona yaptıran motivasyonu, sebebi merak ediyorum.
karantinan bitince eski rutinine geri döneceksin zaten, boşver. geçmiş olsun.Kendimi işe, çalışmaya vermiştim onu düşünecek vaktim olmasın diye. Şansa hastalandım simdi karantinadayım sık sık aklıma geliyor
Konu şu an annemin engellemesi değil ki yani benim sorduğum şey. Şimdi engellerim sorun değil ama bunu ona yaptıran motivasyonu, sebebi merak ediyorum.
Valla hastalıktan normal cümle bile zor kuruyorum konuyu bile 2 saatte yazdimAyrica konu basligi da bir gaip geldi bana..
Anneme yazmis yine denildiginde sanki taksici firsat buldukca anneye kur yapiyormus gibi algilaniyor..
Yada ben fesatim :\