Anneme Yazmış Yine

Kendimi işe, çalışmaya vermiştim onu düşünecek vaktim olmasın diye. Şansa hastalandım simdi karantinadayım sık sık aklıma geliyor

Önceki mesajında sizi suçlamış, başkalarıyla görüştüğünüzü yazmıştı.
Anneniz ne yazıyor bu mesajlar karışılik,tamam evladım ben kızımın kulağını çekerim mi?
Adamın niyeti, neyi niye yaptığı sorgulamak size birşey kazandırmaz ama anneniz gereken cevabı verirse bir daha yazmaz. Engelleyip iletişimi tamamen de kesebilir.

Konu şu an annemin engellemesi değil ki yani benim sorduğum şey. Şimdi engellerim sorun değil ama bunu ona yaptıran motivasyonu, sebebi merak ediyorum.
E kendiniz dediniz ya ‘iyi damat portresi çiziyor’ diye. Yine bir arkadaş yukarıda yazmış sizden cevap alamayınca annenize yazıyor, hepsini size söyleyeceğini ‘ya ne iyi çocuk, kızım neden ayrıldın’ diye annenizin size söylemesini bekliyor. İstemiyorsanız cevap basit, istiyorsanız da kendi hayatınız. Biz ne diyelim…

Olta atıyor hala, görüldü atıp silin. Sakkkııın haa cevap atmayın

Geçmiş olsun

Annem sabah bana gösterdi mesajları. Sen ne demek ya da ne yapmak istiyorsan onu yap dedi.

Zaten annem 9292 kişiyle gorussem de bir sey diyecek biri değil. Belli bi yaşın üzerinde biriyim, hayatıma saygı duyuyor.

Tahin Helva aslında dediğin gibi amacını sorgulamak bana bir şey kazandırmaz. Ama onu çok özledim, ayrılmama rağmen hala hislerim var. Sanırım ondan bu derece merak etmem.

Anneniz fazla yüz veriyor bence terslesin olsun bitsin

Taksici Abi :Ablacim kizinizla olmadi malumunuz,ben temiz ve duzgun bir adamim..Butun hata kizinizdaydi.
Varsa uygun bir gelin adayi cevrenizde bizi bas goz edin guzel ablacim.Eskiler bizden daha iyi bilirler ne de olsa.. Kendimi sizin pamuk ellerrinize birakiyorum..

Afamı annenizin telefonundan da engelleyin. Belli ki ayrılığı sindirememiş. Anneniz dönüş yapmadıysa duymazdan görmezden gelin. Zamanla geçer

Annenizin telefonu onda ne geziyor? Annenize msj atacak cesareti nerden buluyor? Anneniz agzinin payini verememis mi?

Konu şu an annemin engellemesi değil ki yani benim sorduğum şey. Şimdi engellerim sorun değil ama bunu ona yaptıran motivasyonu, sebebi merak ediyorum.

1. Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş motivasyonu neyse ne boşver
2. Bana sorarsan motivasyon belli, kendisine yapılan haksızlığı sindirememiş. Sen madem bu adamı küçük görüyordun neden ümit verdin? Asıl soru bu bence.
3. Adamın söylediklerinde iftira nitelikli bir şey göremedim farklı farklı adamlarla aynı anda takılmıyor muydun
4. Önüne gelenle takılırsan manyakları başına sararsın tabi. Yüzdür yazıyorum bırak bu hayat stilini, bir gün bir sapığın elinde kalıcaksın 3.sayfada görücez haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…