Bir anımı paylaşayım
Yakalandım ben :) Çokta küçüktüm 15 yaşında annem yakalayıp babama söyledi babam bir daha görürsem seni gebertirim dedi babam bi daha görmedi ama annem her gördüğü paketimi saklardı dolu boş fark etmez nerede bulsa saklıyordu ben atıyor sanıyordum ama saklamış...
Neyse aradan epeyyyy uzun zaman geçti nişanlıyım cebimde 5 kuruş param yok sigaram yok biraza canım sıkkın eşimle tartışmışız sebebi hatırlamıyorum annem hayatta sigara için para vermez ki bende isteyemezdim Annem sordu neyin var diye sigaram yok canım sıkkın dedim
hiç unutmam bu eczane poşetleri olurdu eskiden çanta şeklinde fermuarlı o çantanın içinde belki 50 60 paket sigara bazısı dolu bazısı 2 3 tane var annem çantayı önüme attı ''Zıkkım iç kızım elimle sana sigara vereceğim hiç aklıma gelmezdi zıkkım iç ''dedi gitti. Arsızlıkta nirvana olduğum için kahkahalarla güldüm
abartısız 1 ay sigaraya para vermedim
Ah benim Güzel Annem sen gittin sigaranın birini söndürmeden diğerini yakar oldu senin arsız kızın
çözüm değil hiç bir şeye çözüm değil efkarda dağıtmıyor anamı da getirmiyor ancak bedenim ve cebime zarar ama kötü bir alışkanlık tez vakitte kurtulmak dileği ile