- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
doğum yaptıktan sonra nasıl emzıreceksınız bebegınızı , slıkon taktırnca olmuyomuş galıba bnu duşundunuz mu :26: :26: tam bılmıyorum bende ama böyle bişeyler duymuştum
Kızlar merhaba , 2aydır sürekli takip ediyorum meme estetiği bölümündekileri.Çok imreniyorum ama hem maddiyat hem de anneme nasıl açıklayacağımı bilemediğimden iç geçirip mutsuz olmakla kalıyorumAnneme nasıl söylemeli nasıl ikna etmeliyim bilmiyorum Bide olursam devlet hastanesinde olabilirim ? bununla ilgili de fikirlerinizi paylaşır mısınız ? şimdiden teşekkürler
cnm doktorlar üstüne basa basa emzirmede sıkıntı olmaz diyorlar..
ben annemı gectim babama söyleyemiyorum..babanıza nasıl soyledınız kızlar
ya işte çok komik.baba ben silikon taktırmak istiyorum diye nasıl soylenır kı yanı :) evli olsam yıne bır derece de..suanda cok komık yanı :)
e maddi acıdan babama ihtiyacım oldugu ıcın anneme soylemem yeterlı olamıyor maleseff :)
canım başlık bana çok yakın geldi diye açtım okuyunca bukadar aynı durumda olcağımızı tahmin edememiştim :) bende 23 yaşındayım ve ben konuyu açıyorum sürekli bahsediyorum tvde çıkan doktorları dinletiyorum dinlerken iyi hoş diyor yada yaptıranlara bakıp yakışmış diyor konu bana gelince tavsiye doğum yapmak oluyor ne yapıcam hiç bilmiyorum çok istiyorum ama ailemden destek görmeden onlarında içine sinmeden ameliyat kararı veremiyorum
kızlar hepinize çok teşekkürler ,
Anneme söylesem babam kolay o anlar yada annem söyler bişeycık demez melek gibi adam . Ama asıl mesele annemtamam dese para konusunu bı şekılde halledicem az birikmişim var zaten devlet hastanesı araştırım ankara daa , Şu engeli bir an önce aşmalıyımm
elini cabuk tut bence anlat derdini annene de iste kendimi iyi hissetmiyorum psikolojim bozuluyor vs bence anlayis gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?