• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Anneme konuyu nasıl açarım? Lütfen yardııım..!

sekerpare01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
8
0
1
İstanbul
Kızlar merhaba 2 senelik bir birlikteliğim var erkek arkadaşım 'biz hazırız ailem bekliyor ne zaman gelin dersen geleceğiz' diyor fakat ben önce anneme nasıl açacağım bilmiyorum. Onunla arkadaşlığımı biliyorlar ama onay vermiyorlardı. Artık ciddi olduğumuzu göstermek ve ailelerin tanışmasını istiyorum. Ama bu konuları ne annemle ne de babamla konuşamam özellikle annemden çok çekiniyorum. İyi anını yakalayıp konuşmak istiyorum da konuya nasıl başlamalıyım elim ayağım birbirine dolaşır kelimeleri yutarım, konuşamam reddedilme korkusu hayal kırıklığı falan lütfen görüşlerinizi veya tecrübesi olan arkadaşlarım açıklar mısınız? Lütfen yardımcı olun :43:

Ayni benim durumum gibi bende 8. Ayimizda ailemle konustum baya karsi ciktilar. Ben babamdan cok annemden cekinmistim arkadaşlarımla önden prova mi yapmadik neler neler anneme seninle bisey konusacam dedim hemen anlamisti zaten boyle boyle diye anlattım kizdi falan aksam babamla konusmus neyse bunlar simdi olmaz dediler üniversite sondaydim mezun olana kadar bekledim balo vardi beraber gitmek istedigimizi soyledim once baya zorladilar neyse gelsin bi tanisalim dediler biz cikmaya başladıktan 15 ay sonra tanistilar.Ben aileme konuyu tekrar actim ciddiyiz dedim artik yasi 30 oldu askerlik durumu yok bisi yok üniversiteyi de bitirmisim bi söz nisan yapalım dedim. Ailesiyle tanismaya geldiler sonra biz gittik söz nişan derken su an 6 aylik nisanliyiz ve 6 ay sonra da dugunumuz olacak insallah. Tanistiktan 3 sene sonra evlenmis olacağız yani. Sabir herseyin başı bir de karsindaki insanin ve ailesinin de sabirla beklemesi gerekiyor. Benim dayim yengem arkamda durmustu eger oyle bi yakin akraban varsa onlar artik isi ciddiye dokmek lazim karsi tarafin ailesine de ayip olur insanlar haber bekliyorlar falan diyebilirler. Benim ailem ise de gir oyle falan dedi ama ben 1 yildir issizim oyle hemen bulunmuyor malesef ee karşı tarafi da o kadar bekletmek olmaz deyip nisani yaptik bakalim dugune kadar belki is bulabilirim. Fazla uzun oldu umarim fikir verebilmisimdir. Hakkinda hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba 2 senelik bir birlikteliğim var erkek arkadaşım 'biz hazırız ailem bekliyor ne zaman gelin dersen geleceğiz' diyor fakat ben önce anneme nasıl açacağım bilmiyorum. Onunla arkadaşlığımı biliyorlar ama onay vermiyorlardı. Artık ciddi olduğumuzu göstermek ve ailelerin tanışmasını istiyorum. Ama bu konuları ne annemle ne de babamla konuşamam özellikle annemden çok çekiniyorum. İyi anını yakalayıp konuşmak istiyorum da konuya nasıl başlamalıyım elim ayağım birbirine dolaşır kelimeleri yutarım, konuşamam reddedilme korkusu hayal kırıklığı falan lütfen görüşlerinizi veya tecrübesi olan arkadaşlarım açıklar mısınız? Lütfen yardımcı olun :43:

Annen onaylamaması için, okul durumu veya yaş problemin falan mı var. Güzelce bir çay ya da kahve hazırla, anne biraz konuşalım de ve konuya gir. erkek arkadaşın olduğunu ama asla onları hayal kırıklığına uğratmayacağını,yanlış yapmayacağını söyle. Yalan söylemek ya da senden birşey gizlemek istemiyorum bu beni çok rahatsız ediyor falan de :3::3: benim babam bu konularda çok serttir ama işe yaramıştı, şok olmuştum okadar normal karşıladı ki hiç beklemiyordum. Konuşman ve tepkilerin çok önemli. İnşallah hayırlısı olur. Konuşunca bizide haberdar et:46:

Back