- 24 Ocak 2021
- 10.746
- 24.069
Anneniz gibi insanlar kız çocuklarını hizmetçi olarak görür, benim sülalede de bu tarz insan çok fazla , eğer evlenmeseydiniz şimdi mutsuz bir hizmetçi olacaktınız o evde, Allah sizi kurtarmış sakın ha ahlanıp vahlanmayın, farzedin ki Anneniz ölmüş de o yüzden yanınıza gelemiyor, misal benim annem vefat etti hamileyken ben de sizin gibi keşke annem olsaydı dedim( hamileyken ekstra duygusal oluyor insan ) ama Allah hep yardım etti, bir şekilde atlattım hamdolsun, artık sadece bebeginize odaklanın emin olun anneniz bu üzüntüte değecek bir kadın değil , narsist anneler çok zordur iyi ki evlenip kurtulmuşsun...Evet tam dediğiniz gibi annem hep onunla kalıp yanında olmamı istedi. Hatta bir kere benim için eşimin altında ki değneğim istediğim yere götürüp getiriyor işlerimi hallediyor şimdi kim yapacak demişti. Evet başardım ama o kadar zorlandım ki. Eşimin ailesi tanışmaya geleceği zaman annem bana resmen o....bu keyfini ettin vs ağır şeyler söylemişti. Bana ters ters bakıp gece yattığımda uyuduğumu düşünüp gelip başımda bir ton laf etmişti.