Evt annem hoslanir cocuklarinin ona birşeyler almasindan gurur duyar hatta vefasiz cikmadi cocuklarim diye :)) bence anormal değil belki beklentide olmasi biraz tedirgin eder acaba memnun olur mu aldigimdan daha güzel birşey mi beklerdi hissi oluşuyor insanda ama bi t-shirt bluz yada çanta bile yetebiliyor yedi cihana kizim aldi oğlum aldi dedirtiyor sevindirmek gerek ya ne kdr hatali olmuşlarsa da ortada bi emek var ve belki sana yasattiklari doğru olmasa da kendilerince geçerli sebepleri var. Veren olmak en güzeli onlara Allah rizasi için aldikca kalbindeki kin de azalacak. Ama onlar memnun olsun diye degil Rabbin razi olsun diye yap ki ruhun aldikca huzur bulsun:))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anneme karşılık vermem gerekir mi???
- Konu Sahibi nio
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Benim annem girmez gururlu ki doğumda beni yalnız bırakıp dikişimle eve gitmişti ve ben ona küstüm burnundan fitil fitil getirdim hep eşimi suçladı ancak para kazanmasını beceriyordu be babamı mutlu ederdi başbaşa konuşurlardı 3 kız kardeşdik bunun hesabınıda anneme sordum sen bizimle neden doğru düzgün ilgilenmedin dedim özellikle ergenlikte cevap veremedi ancak ağladı sonra hatasını kabul etti hem ilgilenme hem 4 çocuk doğur , olacak şey değil halen pek evime gelmez ilgilenmez 3 kız kardesş olunca birbirimizle ilgilenmemiz yeterliymiş onun gözünde ablam annem olmuştu olacak şey değil bütün sorumluluk ablamın üstündeydi annem bunun halen acu bedelini ,ödüyor erkek kardeşimle ondan çok çekiyor ,çünkü annem çok geç kaldı bazı şeyler için zamanında müdahale etmediği için
- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
Evt annem hoslanir cocuklarinin ona birşeyler almasindan gurur duyar hatta vefasiz cikmadi cocuklarim diye :)) bence anormal değil belki beklentide olmasi biraz tedirgin eder acaba memnun olur mu aldigimdan daha güzel birşey mi beklerdi hissi oluşuyor insanda ama bi t-shirt bluz yada çanta bile yetebiliyor yedi cihana kizim aldi oğlum aldi dedirtiyor sevindirmek gerek ya ne kdr hatali olmuşlarsa da ortada bi emek var ve belki sana yasattiklari doğru olmasa da kendilerince geçerli sebepleri var. Veren olmak en güzeli onlara Allah rizasi için aldikca kalbindeki kin de azalacak. Ama onlar memnun olsun diye degil Rabbin razi olsun diye yap ki ruhun aldikca huzur bulsun:))
çok güzel bir yorumdu çok teşekkür ederim ...
beni motive ettiniz...
örselenmekten o kadar bıkmışım ki kendimi hiç bir ortamda güvende hissetmiyorum
psikoloğum söyledi
hep kullanılmışsın ve sırf bu nedenle dünyada olduğunu düşünüyorsun dedi
sevilmemiş güven verilmemişsin o nedenle böyleymişim
kk da ki üyeliğimi iptal ettirip bir daha konu açmayıp psikoloğumla devam edeceğim
burası bana ağır geliyor
insanlar acımasız
size teşekkür ederim
- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
Benim annem girmez gururlu ki doğumda beni yalnız bırakıp dikişimle eve gitmişti ve ben ona küstüm burnundan fitil fitil getirdim hep eşimi suçladı ancak para kazanmasını beceriyordu be babamı mutlu ederdi başbaşa konuşurlardı 3 kız kardeşdik bunun hesabınıda anneme sordum sen bizimle neden doğru düzgün ilgilenmedin dedim özellikle ergenlikte cevap veremedi ancak ağladı sonra hatasını kabul etti hem ilgilenme hem 4 çocuk doğur , olacak şey değil halen pek evime gelmez ilgilenmez 3 kız kardesş olunca birbirimizle ilgilenmemiz yeterliymiş onun gözünde ablam annem olmuştu olacak şey değil bütün sorumluluk ablamın üstündeydi annem bunun halen acu bedelini ,ödüyor erkek kardeşimle ondan çok çekiyor ,çünkü annem çok geç kaldı bazı şeyler için zamanında müdahale etmediği için
seninkine benzer şeyler yaşadım bende...
eski konuları açmak istemiyorum...
düşüncelerimden utanıyorum
ama korkuyorum da kullanılmaktan
eskisi gibi
çok fedakar biriydim ben
yaşadıklarımız huyumuzu değiştiriyor yaaa
can çıkar huy çıkmaz demişler ya
ben canlı örneğiyim benim huyum değişti
çok güzel bir yorumdu çok teşekkür ederim ...
beni motive ettiniz...
örselenmekten o kadar bıkmışım ki kendimi hiç bir ortamda güvende hissetmiyorum
psikoloğum söyledi
hep kullanılmışsın ve sırf bu nedenle dünyada olduğunu düşünüyorsun dedi
sevilmemiş güven verilmemişsin o nedenle böyleymişim
kk da ki üyeliğimi iptal ettirip bir daha konu açmayıp psikoloğumla devam edeceğim
burası bana ağır geliyor
insanlar acımasız
size teşekkür ederim
Rica ederim katkim olduysa çok sevinirim. Son günlerde vird edindiğim bir söz var biz dünyaya cenneti yasamaya gelmedik. Elbet hayatimizda sıkıntilar olacak. Olacak ki elmasla kömürün farki ortaya ciksin. Elmas olabilmek ümidiyle hayatında huzur mutluluk dilerim