- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
daha önce böyle bir konu açmıştım ve vicdanen pişman olup kapatmıştım fakat şimdi yine bu tür bir konu açma ihtiyacı duyuyorum...
annem doğumum için yanıma geldi herşey iyi hoş ve ben annemi kırmak istemiyorum fakat bazı davranışları beni çok geriyor
annem ben hiççççç birşey istemem çok utanırım vs.. diyor ama eşimin yanında farklı benim yanımda farklı davranıyor
annemle çarşıya çıkıyorum annem cüzdanını yanına almıyor, sonra çarşıda birçok şey beğeniyor ama cüzdanı yok yanında
bunu bana hep yapıyor...
bu gün cüzdanımı alsam mı dedi bende ver ben çantama koyayım dedim ya cüzdanım çok büyük sığmaz çantana dedi bişey diyemedim çarşıya çıktık başörtü beğendi al dedim almadı çanta gördü beğendi al diye ısrar ettim almadı hani bişey aldırsın bende psikolojik olarak rahat edeyim istiyorum
evde yemeğim yoktu yemek yapacaktım cafede oturmak istedi vaktim yoktu ama başka bir gün götüreyim istiyorum...
ama ben kendim yapmak istiyorum baskı altında hissetmek istemiyorum yaaaa
kontrol bende olsun istiyorum
hediye alsam bile bunu kendim yapmak istiyorum
annem farace istediğinden bahsediyor sürekli
annem doğumuma geldi diye ona bir karşılık vermem gerekiyor mu??
çünki o böyle düşünüyor
annem doğumum için yanıma geldi herşey iyi hoş ve ben annemi kırmak istemiyorum fakat bazı davranışları beni çok geriyor
annem ben hiççççç birşey istemem çok utanırım vs.. diyor ama eşimin yanında farklı benim yanımda farklı davranıyor
annemle çarşıya çıkıyorum annem cüzdanını yanına almıyor, sonra çarşıda birçok şey beğeniyor ama cüzdanı yok yanında
bunu bana hep yapıyor...
bu gün cüzdanımı alsam mı dedi bende ver ben çantama koyayım dedim ya cüzdanım çok büyük sığmaz çantana dedi bişey diyemedim çarşıya çıktık başörtü beğendi al dedim almadı çanta gördü beğendi al diye ısrar ettim almadı hani bişey aldırsın bende psikolojik olarak rahat edeyim istiyorum
evde yemeğim yoktu yemek yapacaktım cafede oturmak istedi vaktim yoktu ama başka bir gün götüreyim istiyorum...
ama ben kendim yapmak istiyorum baskı altında hissetmek istemiyorum yaaaa
kontrol bende olsun istiyorum
hediye alsam bile bunu kendim yapmak istiyorum
annem farace istediğinden bahsediyor sürekli
annem doğumuma geldi diye ona bir karşılık vermem gerekiyor mu??
çünki o böyle düşünüyor
Son düzenleme: