• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme iş_Kocaeli

ThankfulNovember

Oğlum,canımdan canımm
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
3.713
4.259
698
Kocaelide haftanın 3-4-5 günü temizlik yemek yapımı işleriniz için bayan arıyorsanız.Referansı olarak annem çalışabilir.Şu anda antalyada haftanın 5 günü bir eve temizliğe yemekyapmaya gidiyor birgün de aynı bayanın ofisine temizliğe gidiyor.Fakat yanıma taşınması gerekiyor.(Kocaeliye)Annem yaklaşık 12 senedir bu işte yani tecrübeli.İlgilenen olur umarım

Son düzenleme:
ahh ahh işsizlik sorunu aldı başını gidiyo benim eşimide işten çıkardılar bende kocaelide oturuyorum ve iş sahası birsürü fabrika vs. dolu burası ama işsiz insanda çok var kriz teget geçmedi malesef çoğu kişiyi vurdu inş annene uygun sizi rahat ettirecek bir iş bulursunuz

allah yardımcınız olsun inş.okulun biter bitmez iş bulabilirsin sendeboshayallersmile

Teşekkür ederim inşallah:Saruboceq:

ahh ahh işsizlik sorunu aldı başını gidiyo benim eşimide işten çıkardılar bende kocaelide oturuyorum ve iş sahası birsürü fabrika vs. dolu burası ama işsiz insanda çok var kriz teget geçmedi malesef çoğu kişiyi vurdu inş annene uygun sizi rahat ettirecek bir iş bulursunuz

Doğru söylüyosunuz o kadar fabrika var herkes boşta bazılarıda cxalıstırıyor 12 saat 400 lira veriyolar kim gecinebilirki o parayla ahh ahh:1no2:

Teşekkür ederim inşallah:Saruboceq:

Doğru söylüyosunuz o kadar fabrika var herkes boşta bazılarıda cxalıstırıyor 12 saat 400 lira veriyolar kim gecinebilirki o parayla ahh ahh:1no2:
aynenn cnm benim ablam burda bir fabrikada işçi olarak çalışıyo 8 4 çalışıyo ve cumartesileride çalışıyo aldığı maaş 550 tl vede işide çok ağır yani burda geçinmek zor hayat kalitesi düşük :çok üzgünüm:

Back