- 22 Şubat 2015
- 414
- 157
- 30
-
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Valla haklisin ama once cocugunu dusun kendini uzme bu kadar annende napsin bu dunyanin binbir turlu hali var sen evlenmisin oda geride kalan cocugu icin calismak zorunda sakin babanin yaninda anneni kotuleme adam dahada kotu olmasin annenin babana davranisina gelince her insan yaptiginin mukafatini veya cezasi bi sekikde cekcek kimse yaptigi cekmeden olmez. Oda babana yaptigini bigun ceker tabi anene hakkini helal etmeye bilirsin bu senn hakkin ama heralde evladini dusunuyo onun icin bence bu kadar babanla ilgilenemiyo sonucta isteneve gec geliyodur evdede birinci sinifa giden bi kardesin var onunda anneye ihtiyaci varMerhaba arkadaşlar.. Babam 59 annem 45 yaşında. Babam 1 aydır hastanede yatıyor. Göğüs bölümünde. Hastaneye yatmadan öncesine kadar hiç hastaneye gitmezdi hastalanmazdı gayet iyiydi yaşıtlarına göre.. Verem sanıldı ilk başta , fakat şuan damar tıkanıklığı ve kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. Kan seviyesi düzelince ciğernden parça alıp ona göre tedavi başlanacak şuanda kan takıyorlar. Her neyse şimdi asıl konuya gelelim. 《 Annem kadar gamsız vicdansız bir kişi daha görmedim ben hayatımda. Kardeşim 1. Sınıfa gidiyor , sabah okula okuldan sonra etüte gidiyor akşam 6.30da eve bırakıyorlar servisle. Ben hamileyim hastane verem tedavisi gören hastalarla dolu.. Maske ile giriyorum ama hemşireler yinede kızıyor tabiki beni düşünerek... Eşim gidiyor babamı görmeye benide hergün götürüyor sağolsun. Hastane yakın değil bize dolmuş otobüsle gidemiyorum o yüzden önünden geçmiyor. Annem ise çalışıyor uzaktan bir akrabamızın evinde yemek vs yapıyor . Haftada 3 gün gidiyor maksimum. Ama daha azda gidebilir. Babamla zerre ilgilenmiyor. Sürekli babamı azarlıyor. Aramıyor sormuyor haftada 3 gün en fazla babamn yanına gelip bir kaç saat durup eve dönüyor. Bahanesi ise evi temizleyecekmiş! Evde zaten bi çocuk bi sen varsın bırak temizliği bir süre. Yemek yapacakmış. 3 çeşit 4 çeşit gerek var mı peki ? Hastane zaten evine yakın yürüyerek 5 dk git gel işe giderken uğra dönüşte uğra yada ne olmuş ki?! Babamın sağ eli inanılmaz şiş damar tıkanıklığından. Adam su şişesini açamıyor !! Biz gittiğimizde kapakları gevsek bırakıp geliyoruz rahat icsin diye.. Eşim dün berber götürdü traş ettirdi annem beni arayıp adama benzedi mi baban dedi ! Terbiyesiz... Anneme olan samimiyetimi yitirdim. Ama arayıp bağırıp çağırmak istiyorum laf anlamıyor çünkü. Ne yapmalıyım sizce? Dün babamı hiç arayıp sormamış babam ağlayacaktı yanına gittik... Dişlerini sıkıyor. Burnunda oksijen maskesi takılı bacağı şiş iki adım atsa tuvalete ancak gidiyor... Annem 3 ayda bir bin tl kredi ödeyecek sadece. Aylık zaten 900 liraya çalışıyor. Babamın emekli maaşı var. Evde kira değil. Üstelik annem bu ay 500 tl verdi kredi için üzerini biz tamamladık. E peki neden hala çalışma derdinde babama böyle davranıyor? Uzun oldu kusura bakmayın.. Stresten midem ağrıyor kinseyle paylaşmıyorum..
acaba geçmişte baban annene eziyet veya aldatma olayı yaşatmışmıydı?Merhaba arkadaşlar.. Babam 59 annem 45 yaşında. Babam 1 aydır hastanede yatıyor. Göğüs bölümünde. Hastaneye yatmadan öncesine kadar hiç hastaneye gitmezdi hastalanmazdı gayet iyiydi yaşıtlarına göre.. Verem sanıldı ilk başta , fakat şuan damar tıkanıklığı ve kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. Kan seviyesi düzelince ciğernden parça alıp ona göre tedavi başlanacak şuanda kan takıyorlar. Her neyse şimdi asıl konuya gelelim. 《 Annem kadar gamsız vicdansız bir kişi daha görmedim ben hayatımda. Kardeşim 1. Sınıfa gidiyor , sabah okula okuldan sonra etüte gidiyor akşam 6.30da eve bırakıyorlar servisle. Ben hamileyim hastane verem tedavisi gören hastalarla dolu.. Maske ile giriyorum ama hemşireler yinede kızıyor tabiki beni düşünerek... Eşim gidiyor babamı görmeye benide hergün götürüyor sağolsun. Hastane yakın değil bize dolmuş otobüsle gidemiyorum o yüzden önünden geçmiyor. Annem ise çalışıyor uzaktan bir akrabamızın evinde yemek vs yapıyor . Haftada 3 gün gidiyor maksimum. Ama daha azda gidebilir. Babamla zerre ilgilenmiyor. Sürekli babamı azarlıyor. Aramıyor sormuyor haftada 3 gün en fazla babamn yanına gelip bir kaç saat durup eve dönüyor. Bahanesi ise evi temizleyecekmiş! Evde zaten bi çocuk bi sen varsın bırak temizliği bir süre. Yemek yapacakmış. 3 çeşit 4 çeşit gerek var mı peki ? Hastane zaten evine yakın yürüyerek 5 dk git gel işe giderken uğra dönüşte uğra yada ne olmuş ki?! Babamın sağ eli inanılmaz şiş damar tıkanıklığından. Adam su şişesini açamıyor !! Biz gittiğimizde kapakları gevsek bırakıp geliyoruz rahat icsin diye.. Eşim dün berber götürdü traş ettirdi annem beni arayıp adama benzedi mi baban dedi ! Terbiyesiz... Anneme olan samimiyetimi yitirdim. Ama arayıp bağırıp çağırmak istiyorum laf anlamıyor çünkü. Ne yapmalıyım sizce? Dün babamı hiç arayıp sormamış babam ağlayacaktı yanına gittik... Dişlerini sıkıyor. Burnunda oksijen maskesi takılı bacağı şiş iki adım atsa tuvalete ancak gidiyor... Annem 3 ayda bir bin tl kredi ödeyecek sadece. Aylık zaten 900 liraya çalışıyor. Babamın emekli maaşı var. Evde kira değil. Üstelik annem bu ay 500 tl verdi kredi için üzerini biz tamamladık. E peki neden hala çalışma derdinde babama böyle davranıyor? Uzun oldu kusura bakmayın.. Stresten midem ağrıyor kinseyle paylaşmıyorum..
Merhaba arkadaşlar.. Babam 59 annem 45 yaşında. Babam 1 aydır hastanede yatıyor. Göğüs bölümünde. Hastaneye yatmadan öncesine kadar hiç hastaneye gitmezdi hastalanmazdı gayet iyiydi yaşıtlarına göre.. Verem sanıldı ilk başta , fakat şuan damar tıkanıklığı ve kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. Kan seviyesi düzelince ciğernden parça alıp ona göre tedavi başlanacak şuanda kan takıyorlar. Her neyse şimdi asıl konuya gelelim. 《 Annem kadar gamsız vicdansız bir kişi daha görmedim ben hayatımda. Kardeşim 1. Sınıfa gidiyor , sabah okula okuldan sonra etüte gidiyor akşam 6.30da eve bırakıyorlar servisle. Ben hamileyim hastane verem tedavisi gören hastalarla dolu.. Maske ile giriyorum ama hemşireler yinede kızıyor tabiki beni düşünerek... Eşim gidiyor babamı görmeye benide hergün götürüyor sağolsun. Hastane yakın değil bize dolmuş otobüsle gidemiyorum o yüzden önünden geçmiyor. Annem ise çalışıyor uzaktan bir akrabamızın evinde yemek vs yapıyor . Haftada 3 gün gidiyor maksimum. Ama daha azda gidebilir. Babamla zerre ilgilenmiyor. Sürekli babamı azarlıyor. Aramıyor sormuyor haftada 3 gün en fazla babamn yanına gelip bir kaç saat durup eve dönüyor. Bahanesi ise evi temizleyecekmiş! Evde zaten bi çocuk bi sen varsın bırak temizliği bir süre. Yemek yapacakmış. 3 çeşit 4 çeşit gerek var mı peki ? Hastane zaten evine yakın yürüyerek 5 dk git gel işe giderken uğra dönüşte uğra yada ne olmuş ki?! Babamın sağ eli inanılmaz şiş damar tıkanıklığından. Adam su şişesini açamıyor !! Biz gittiğimizde kapakları gevsek bırakıp geliyoruz rahat icsin diye.. Eşim dün berber götürdü traş ettirdi annem beni arayıp adama benzedi mi baban dedi ! Terbiyesiz... Anneme olan samimiyetimi yitirdim. Ama arayıp bağırıp çağırmak istiyorum laf anlamıyor çünkü. Ne yapmalıyım sizce? Dün babamı hiç arayıp sormamış babam ağlayacaktı yanına gittik... Dişlerini sıkıyor. Burnunda oksijen maskesi takılı bacağı şiş iki adım atsa tuvalete ancak gidiyor... Annem 3 ayda bir bin tl kredi ödeyecek sadece. Aylık zaten 900 liraya çalışıyor. Babamın emekli maaşı var. Evde kira değil. Üstelik annem bu ay 500 tl verdi kredi için üzerini biz tamamladık. E peki neden hala çalışma derdinde babama böyle davranıyor? Uzun oldu kusura bakmayın.. Stresten midem ağrıyor kinseyle paylaşmıyorum..
Merhaba arkadaşlar.. Babam 59 annem 45 yaşında. Babam 1 aydır hastanede yatıyor. Göğüs bölümünde. Hastaneye yatmadan öncesine kadar hiç hastaneye gitmezdi hastalanmazdı gayet iyiydi yaşıtlarına göre.. Verem sanıldı ilk başta , fakat şuan damar tıkanıklığı ve kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. Kan seviyesi düzelince ciğernden parça alıp ona göre tedavi başlanacak şuanda kan takıyorlar. Her neyse şimdi asıl konuya gelelim. 《 Annem kadar gamsız vicdansız bir kişi daha görmedim ben hayatımda. Kardeşim 1. Sınıfa gidiyor , sabah okula okuldan sonra etüte gidiyor akşam 6.30da eve bırakıyorlar servisle. Ben hamileyim hastane verem tedavisi gören hastalarla dolu.. Maske ile giriyorum ama hemşireler yinede kızıyor tabiki beni düşünerek... Eşim gidiyor babamı görmeye benide hergün götürüyor sağolsun. Hastane yakın değil bize dolmuş otobüsle gidemiyorum o yüzden önünden geçmiyor. Annem ise çalışıyor uzaktan bir akrabamızın evinde yemek vs yapıyor . Haftada 3 gün gidiyor maksimum. Ama daha azda gidebilir. Babamla zerre ilgilenmiyor. Sürekli babamı azarlıyor. Aramıyor sormuyor haftada 3 gün en fazla babamn yanına gelip bir kaç saat durup eve dönüyor. Bahanesi ise evi temizleyecekmiş! Evde zaten bi çocuk bi sen varsın bırak temizliği bir süre. Yemek yapacakmış. 3 çeşit 4 çeşit gerek var mı peki ? Hastane zaten evine yakın yürüyerek 5 dk git gel işe giderken uğra dönüşte uğra yada ne olmuş ki?! Babamın sağ eli inanılmaz şiş damar tıkanıklığından. Adam su şişesini açamıyor !! Biz gittiğimizde kapakları gevsek bırakıp geliyoruz rahat icsin diye.. Eşim dün berber götürdü traş ettirdi annem beni arayıp adama benzedi mi baban dedi ! Terbiyesiz... Anneme olan samimiyetimi yitirdim. Ama arayıp bağırıp çağırmak istiyorum laf anlamıyor çünkü. Ne yapmalıyım sizce? Dün babamı hiç arayıp sormamış babam ağlayacaktı yanına gittik... Dişlerini sıkıyor. Burnunda oksijen maskesi takılı bacağı şiş iki adım atsa tuvalete ancak gidiyor... Annem 3 ayda bir bin tl kredi ödeyecek sadece. Aylık zaten 900 liraya çalışıyor. Babamın emekli maaşı var. Evde kira değil. Üstelik annem bu ay 500 tl verdi kredi için üzerini biz tamamladık. E peki neden hala çalışma derdinde babama böyle davranıyor? Uzun oldu kusura bakmayın.. Stresten midem ağrıyor kinseyle paylaşmıyorum..
annenizi yadırgıyorsunuz ama karı koca arasında olanları bilemeyiz . anneniz normalde vijdansız birimiydi. bence babanızda aralarında size söyleyemeyeceği şeyler olmuştur.Merhaba arkadaşlar.. Babam 59 annem 45 yaşında. Babam 1 aydır hastanede yatıyor. Göğüs bölümünde. Hastaneye yatmadan öncesine kadar hiç hastaneye gitmezdi hastalanmazdı gayet iyiydi yaşıtlarına göre.. Verem sanıldı ilk başta , fakat şuan damar tıkanıklığı ve kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. Kan seviyesi düzelince ciğernden parça alıp ona göre tedavi başlanacak şuanda kan takıyorlar. Her neyse şimdi asıl konuya gelelim. 《 Annem kadar gamsız vicdansız bir kişi daha görmedim ben hayatımda. Kardeşim 1. Sınıfa gidiyor , sabah okula okuldan sonra etüte gidiyor akşam 6.30da eve bırakıyorlar servisle. Ben hamileyim hastane verem tedavisi gören hastalarla dolu.. Maske ile giriyorum ama hemşireler yinede kızıyor tabiki beni düşünerek... Eşim gidiyor babamı görmeye benide hergün götürüyor sağolsun. Hastane yakın değil bize dolmuş otobüsle gidemiyorum o yüzden önünden geçmiyor. Annem ise çalışıyor uzaktan bir akrabamızın evinde yemek vs yapıyor . Haftada 3 gün gidiyor maksimum. Ama daha azda gidebilir. Babamla zerre ilgilenmiyor. Sürekli babamı azarlıyor. Aramıyor sormuyor haftada 3 gün en fazla babamn yanına gelip bir kaç saat durup eve dönüyor. Bahanesi ise evi temizleyecekmiş! Evde zaten bi çocuk bi sen varsın bırak temizliği bir süre. Yemek yapacakmış. 3 çeşit 4 çeşit gerek var mı peki ? Hastane zaten evine yakın yürüyerek 5 dk git gel işe giderken uğra dönüşte uğra yada ne olmuş ki?! Babamın sağ eli inanılmaz şiş damar tıkanıklığından. Adam su şişesini açamıyor !! Biz gittiğimizde kapakları gevsek bırakıp geliyoruz rahat icsin diye.. Eşim dün berber götürdü traş ettirdi annem beni arayıp adama benzedi mi baban dedi ! Terbiyesiz... Anneme olan samimiyetimi yitirdim. Ama arayıp bağırıp çağırmak istiyorum laf anlamıyor çünkü. Ne yapmalıyım sizce? Dün babamı hiç arayıp sormamış babam ağlayacaktı yanına gittik... Dişlerini sıkıyor. Burnunda oksijen maskesi takılı bacağı şiş iki adım atsa tuvalete ancak gidiyor... Annem 3 ayda bir bin tl kredi ödeyecek sadece. Aylık zaten 900 liraya çalışıyor. Babamın emekli maaşı var. Evde kira değil. Üstelik annem bu ay 500 tl verdi kredi için üzerini biz tamamladık. E peki neden hala çalışma derdinde babama böyle davranıyor? Uzun oldu kusura bakmayın.. Stresten midem ağrıyor kinseyle paylaşmıyorum..
haklısınız söylediğiniz gibi merhamet duygusu az olan insanlar da var.Babanıza çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun.
Sizi çok iyi anlıyorum benim annemde böyle. Babam kanser hastasıydı ve son zamanlarıydı. Sürekli hastaneye götürüyorduk 1 hafta 10 gün yatıyor sonra çıkıyordu. Annem doğru düzgün ilgilenmedi bi yüzüne gülmedi şöyle bi gönülden nasılsın bile demedi hastaneye gitme sayısı sanırım 3 tür.
Offf daha yazacaktım ama hatırladıkça üzülüyorum.
Şunu söylemek istiyorum; annen ne çektide böyle davranıyor diyenler, konu sahibide demiş babam annemi hiç üzmedi diye. Gerçekten bu karakter meselesi merhamet duygusu az olanlar böyle oluyor işte. Malesef benim annemde o insanlardan biri.
Allah yardımcınız olsun umarım tez vakitte iyileşir babanız. Annenizi boş verin siz elinizden geldiğince babanızla ilgilenin
ben mesela duygusal biriyimdir hayatımda olumsuz giden şeylere üzülürüm . böyle umursamaz dünya yansa içinde bezim yok havalarındaki insanlara şaşıyordum . bazen öyle zor anlarım oluyorki ya diyorum keşke bende böyle umursamaz biri olsam ama aslında bu doğru birşey değil . üzüldüm geçmiş olsun inşallah babanız sağlığına kavuşur.Annem her zaman gamsızdı.. Ama bu kadarnı beklemezdim ben. Ben 16 yasımda bademcik ve genizeti ameliyatı oldum 1 gece annemle yattık hastanede beni bırakıp eve gidecekti aslında babam kızmıştı genç kız tek bırakılmaz hastanede hem bişeye igtiyacı olur diye..