Anneme hakkımı helal etmiyorum..

Valla haklisin ama once cocugunu dusun kendini uzme bu kadar annende napsin bu dunyanin binbir turlu hali var sen evlenmisin oda geride kalan cocugu icin calismak zorunda sakin babanin yaninda anneni kotuleme adam dahada kotu olmasin annenin babana davranisina gelince her insan yaptiginin mukafatini veya cezasi bi sekikde cekcek kimse yaptigi cekmeden olmez. Oda babana yaptigini bigun ceker tabi anene hakkini helal etmeye bilirsin bu senn hakkin ama heralde evladini dusunuyo onun icin bence bu kadar babanla ilgilenemiyo sonucta isteneve gec geliyodur evdede birinci sinifa giden bi kardesin var onunda anneye ihtiyaci var

Insan,hastaneye gidince,orda yatan,tanimadigi insana bile uzuluyorken,annen niye boyle yapiyor ki..babanla saglikliyken gecimsizlikleri filan mi vardi acaba da simdi kılını kipirdatmiyor..hani akil almiyor yani bir kadin yirmi yillik kocasina neden boyle duyarsiz olsun ki,hele ki adam hastaysa.

Boyle bir hakkiniz var tabi. Ama size yapilan bir hata karsisinda boyle bir hak var.

Ne cekmis de bu hale gelmis bu kadin diye dusunmeyecegim. Zira bir omur gecirdiysen o adamla, bosanmadiysan sonuna kadar da yaninda olacaksin. Babaniza cok uzuldum. Allah yardimcisi olsun. Annenize de Allah vicdan versin. Boylelerinin eline dusurmesin.

acaba geçmişte baban annene eziyet veya aldatma olayı yaşatmışmıydı?

Reactions: twe
Babaniza cok gecmis olsun ben bile uzuldum vicdan sahibi bir insan bunu yapmamasi lazim nasil olur ki insan hayat arkadasina boyle bir zaman da yaninda olmadigini hissettirebilsin

annenin belliki babana karşı artık bir şey hissetmiyordur..ben dahi burdan üzüldüm..babanıza da geçmiş olsun..kısa zamanda iyileşir..

Babam şu an hastanede yatıyor ama refakatçi imkanı olduğu halde annemi istemedi haftada bir ziyarete gidiyor

Başka bir sefer yoğun bakımda yattı dayım dışarıda bekliyor dedik çok kızdı gitsin sanki ne diye bekleyecek dedi

Babam kalp krizi geçirmiş o gece hastanede annem ve tanıdıklar kalmış ertesi akşama biz şehir dışından gittik gece de annemi alıp eve geldik adam yoğun bakımda idi dayım kaldı

Ertesi gündüz görmeye gittik gece de kimse kalmadı

Biz de çok duygusuz aileyiz vesselam

Anneme danimarkalı gibi soğukkanlısınuz diye takılmışlar

Anneniz de böyledir belki ya da hayatın gerçekleri ile inkar ederek görmeyip duymayıp düzenini bozmayarak mücadele ediyordur

Siz de bebeğinize dikkat edin babanız bir de sizin için üzülmesin

Vala canm ıcımden saydırdım ben kusura bakma ama sen nasıl sakın oluyosun ben olsam acarm agzımı yumarım gozumu .. bu kadar vurdumduymazlık olabılır mı ya bırak evı b.k gotursun kocandan onemlı mı ya ay cok snrlendm canm

Çare bulunur bulunmak istedikten sonra ... Ama siz bu konunun dışındasınız bu annenizle babanızın arasında . Siz babanıza yardım edebileceğiniz kadar yardım edin ki vicdanınız her zaman rahat olsun .

Uzulme canim benim annem daha beter alenen babama öl de paralarini yicem catir catir diyo babam ne yapti boyle oldu denilecek dimi benim babam melek gibidir babam olmazsa ailemiz darmadagin olur annem yuzunden yalanci dedikoducu iftiracidir kendisidir buyuk abim baba evine gelemez evden kovdu kardesleri birbirine dusurur vs vs vs.... Anlatsam roman olur canim babam benim

Bende okuyunca yazmak istedim.Terbiyesiz lafını duyunc tüylerim diken diken oldu.Burada yaşadıklarınızı yaşayanlar dışında kimse sizi tam anlamıyla anlayamaz.Birde annenizin tarafından bakın.Biz bilemeyiz belki ama belki de onu öyle görmek annenizi üzüyor olamaz mı?Yada diğer seçenek biraz zor ama babanızı sevmiyor.(nedenini ancak siz bilebilirsiniz)Ve söylemeden edemeyeceğim.Annelerin hakkı ödenmez...Ben şuan annemin yanında olabilmek için herşeyimi verirdim.Bence buraya yazmak yerine gidin annenizin yanına kocaman sarılın dertleşin konuşun nedenini anlayın...Allah babanıza sağlık versin.

Babanıza çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun.

Sizi çok iyi anlıyorum benim annemde böyle. Babam kanser hastasıydı ve son zamanlarıydı. Sürekli hastaneye götürüyorduk 1 hafta 10 gün yatıyor sonra çıkıyordu. Annem doğru düzgün ilgilenmedi bi yüzüne gülmedi şöyle bi gönülden nasılsın bile demedi hastaneye gitme sayısı sanırım 3 tür.
Offf daha yazacaktım ama hatırladıkça üzülüyorum.

Şunu söylemek istiyorum; annen ne çektide böyle davranıyor diyenler, konu sahibide demiş babam annemi hiç üzmedi diye. Gerçekten bu karakter meselesi merhamet duygusu az olanlar böyle oluyor işte. Malesef benim annemde o insanlardan biri.

Allah yardımcınız olsun umarım tez vakitte iyileşir babanız. Annenizi boş verin siz elinizden geldiğince babanızla ilgilenin

Öncelikle anneniz icin yazdığınız terbiyesiz,hakkımı helal etmiyorum gibi laflarınızi esefle kınıyorum..Ne olursa olsun o sizin anneniz..En kötü anne bile annesiz kalmaktan iyidir derler...Gelelim konuya haddime değil şimdiden özürdiliyorum ama aklımada direk şu geldi,acaba annenizin bi gönül ilişkisi olabilirmi? Belkide bu yüzden bu kadar ilgisiz yada sadece yapı meselesi...yoksa anlattığınız baba ve eş profiline göre çok iyi bir insan babanız..ne diyeyim allah sifasini versin inşallah...

annenizi yadırgıyorsunuz ama karı koca arasında olanları bilemeyiz . anneniz normalde vijdansız birimiydi. bence babanızda aralarında size söyleyemeyeceği şeyler olmuştur.

haklısınız söylediğiniz gibi merhamet duygusu az olan insanlar da var.

ben mesela duygusal biriyimdir hayatımda olumsuz giden şeylere üzülürüm . böyle umursamaz dünya yansa içinde bezim yok havalarındaki insanlara şaşıyordum . bazen öyle zor anlarım oluyorki ya diyorum keşke bende böyle umursamaz biri olsam ama aslında bu doğru birşey değil . üzüldüm geçmiş olsun inşallah babanız sağlığına kavuşur.

Babam bir ameliyat geçirdi. Annem gece gündüz baktı. O kadar sıkıntı çekti o kadar yıprandı ki kendisini hâlâ toparlayamadı. Kaldı ki babam çok sinirlidir. Hastayken de anneme zorluklar çektirdi ama yine de eksiksiz baktı, iyileştirdi.
Konunuzu okuyunca içimde öfkeden başka bir şey oluşmadı. Bazı arkadaşlar "kadın neler çekti kim bilir" yazdığı için yazdım yukarıdaki durumu. Bir insanda vicdan olmalı başka da bir şey demiyorum.

Bazilari acaba esiyle arasinda ne gecmiste anneniz böyle davraniyor diyor.
Ne gecerse gecsin. O adam su an hasta ve yardima ihtiyaci var. Vicdani olan Allah'tan korkan kimse bunu yapmaz.
Kaldi ki surda arkadaslarimizla sorun yasasak affedip devam ediyoruz, bu insan sizin Hayat arkadasiniz, yazik degil mi adama. Madem sevmiyordu zamaninda ayrilsaydi, böyle mi acisi cikarmis.
Üzülme canim, kendimi senin yerine koydumda ben annemi baya bir azarlardim aynisini yapsaydi. Annenle konus bence, gerekirse azarla. Anneler azarlanmaz ama bu durum farkli, bence hakediyor. Yaninda kalmasi lazim, eve gidip ayni gün gelmesi lazim, böyle olmaz. Esinden de Allah razi olsun bu arada, iyi bir insanmis.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Dün akşam üstü annemi aradım konuştum. Babam bunu mu haketti onun yerinde sen olsan kızmaz mıydın babam boşanmayı bile düşünüyor emeklerinin karşılığı bu mu olmalı her yanına gittiğimde babam dönüp dolaşıp konuyu sana getiriyor ne kadar üzüldüyse dedim. Birazda sert konuştum. Sonra akşam beni aradı annem babanın yanına geldim iş çıkışı yarında geleceğim dedi. Yani illa birşeyleri yapması için gözünü benim mi açmam gerekiyor ben anlamadım ki.. Neyse sevindim inşallah bugünde gider. Haftasonları ben kardeşime bakıyorum zaten annem babamın yanına gitsin diye.

Aralarındaki bu gerginliğe karışma sebebim ise babamın yanına gidiyoruz ya 5 dakikada bir annen niye böyle yapıyo diye ağlamaklı oluyor.. Babacım boşver o da çalışıyor kardeşimle ilgileniyor vs diyorum ama yine de... Dün komposto yapıp götürdüm iştahı yok diye inanın 2 kase birden içti.. Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama hamilelik elimi kolumu bağlıyor.. Hastanede kızıyorlar sürekli haklı olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…