Anneme gelmem ve eşimin çıldırması

ah çok üzüldüm yaşadıklarına. Şu an yaşadığın arada kalma hissi çok normal. Ama kızına bu yaşadıklarını yaşatmak istemiyorsan dayan. Ailenle ve kızınla en başından düzeninizi kurun. Şiddeti kanıtlayabiliyorsan da çok güzel olur. Kızın çok küçük zaten alma ihtimali yok.
savaşmanıza gerek yok. Bence iletişimi kesin artık. İletişim kurulacak biri değil. Bu adamdan uzak durun. Dualarımız seninle

Neyini özlediniz acaba hertürlü siddeti gördüğünüz evin?
İlk evlendiğimde esimle 1 yıl sürekli tartısırdık(siddet asla olmadı)
O evlendiğim gelin geldiğim evin önünden gecerken bile o günler gözümün önüne geliyır.Kafamı ceviriyorm görmemek icin o evi.
Siz siddet gördüğünüz o evin nesini özlediniz acaba?
Asla geri adım atmayın cocugunuz icin.

Simdi evliyim gecmisi konusmak ne derexe doğru ama anlatayım; esimden önce bi erkek arkadasım vardı daha doğrusı nisanlanma aşamasındaydık aileler tanısmıstı vs. Beyefendi hukukçuydu, neyse onun benimle alakalı asamadığı bisey vardı ama bilerek basladı bu iliskiye konu bana kalsın, zaman sonra bunu igrenc sekilde konusmaua başladı birinci söyledi uyardım 2. De uyardım ve ölmüs babam üzerine yemin ettim giderim diye, 3. Kez yaptım tak diye ayrıldım ama hala seviyorum amacım biraz ara ve mesafe koyup pisman etmek döneceğim sonrasında, o onu pişman etmek icin olsn zamanda öylr cirkinlikler yaptı ki bakın evimin otoparkına girip güvenliği asıp darp mı etmedi, silah mı cekmedi, telefonumu alıp zorla actırmadı mı aldattın diye sonra bir gece yarısı ailem sayesinde tasındım, bu olaylardan 2 ay sonra eşimle tanıstım, olaylara ragmen numaram aynı kaldı, hala farklı numaralarsan mesaj geliyor... gercekten evimi özlüyorum diyor musunuz? Eğer gercekseniz acil tedaviye başvurun cünkü sizde stockholm sendromu başlayacak, eviniz arac olacak ve yeniden esiniz ile barışacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…