Annemle sorunumuzu hallettik. Ama mesajınıza cevap vermek istedim.Siz tehdit edildiğiniz zaman birinin namusu üzerinde konuşur muydunuz ? Şahsen ben bu zamana kadar, ne kadar sinirlensem de kimsenin namusu hakkında konuşmadım. Konuşmam da... Ben kadının üstüne salmak amacıyla söylememiştim, ayrıca o amaçla bile söylenmiş olsa kimse kimsenin namusuna laf edecek lükse sahip değil. Ayrıca ben o zamanlar kadına söyleme dedim. Ben onun kızı yaşındaydım. Benden çekindi de mi söylemedi sanki ? Menfaat çıkar ilişkisi yüzünden söylemedi. Detaya inmeyeceğim. Eğer ben orada kan kusarken, yüzüm gözüm mosmor halde gezerken, iki güne bir gırtlağıma çökülürken, oruçlu halimle kafamdan 5 lt su dökülürken, ve üstüne kulağıma Tokat atılıp hastanelik olurken neredeydi iyi niyet ? Bunlar sokak köpeğine yapılsa ayaklanır herkes. Hadi ben çaresiz hissediyordum kendimi. Hadi benim psikolojim bozuktu. Hep içimizdeydi, ben bir anneyim ister kız ister küs söyleyeceğim ailene diyip aileme söyleseydi eğer o zaman iyi niyetten söz edebilirdik hanımefendi. O zamanlar ki psikolojim ile belki suçlardım ama sonra anlardım. Derdim ki kadın o zaman da söyledi aileme. Ben ayrılınca da söyledi. Allah razı olsun derdim. Hakkımda konuşmuş olmasını bile tolere edebilirdim belkiii... Benim kafam yarılmış, ben ailemin yanına gelmişim. Üstelik kadın sinir anında hakkımda abuk subuk konuşmuş sonra aileme yaşadıklarımı anlatmış falan filan bunlar hikaye benim gözümde... Önyargınıza bakar mısınız ? Beni tanımıyorsunuz bile. Bu zamana kadar hiç bir dostumla sorun yaşamadım. Herkes tarafından sevilen bir dost, sırdaş oldum. Burada şöyle iyi aile dostuyum böyle iyiyim demeyeceğim, gerek de yok. Çünkü bilirim ki insanoğlu insanoğlunun aynasıdır... İyi geceler dilerim.