Anneme birsey soylesem mi

Anladım canım zaten maddi olarak beklentin olduğunu düşünmedim yazdıklarından.. Rabbim hepimizin anne babasına sağlıklı uzun ömürler versin.. Şu korona belası da defolup gitsin hepimiz rahatlayalım artık..

İsteme bence.
Almak isterdik gönlümüzden geçen bu ama alamıyoruz demeye getirmiş annen.
Yani kusura bakma demiş.
senin de canınız sağolsun demen gerekir.
İmkanları olsa alırlardı.

Soylememe karari aldim zaten dedigm gibi haksizlik ettigimi dusundum hatta, ya ailemin elinde olsa hic esirgemezler bunu biliyorum annemde esirgemez hele babam inanin gider borc yapar alir ben biliyorum huyunu hatta cogu seyde ben kizarim babama, ben hamileydim yegenim vardi 3 yasinda o zaman abmlerin maddi imkani yoktu yegenime oda alamadilar hii diyceksinz oda cok mu onemli ama ablam heves etmisti iste, ailem maddi olarak sıkisik olmasina ragmen aldilar hatta annem bana ayip olur, ben de hamileyim ona birsey almadik diye bana soylemeyecekmis babam da ona da alirim ne yapayim falan demis bunu duydum o kadat uzuldum ki,babam tutturdu size de alacagim, onlara dedim ben sizi biliyorum ben alamayacak olsam alacaginiza eminim ama simdi benim imkanim varken niye borca gireceksinz, ayrica yegenimi mi kiskanacagim, cok iyi yapmissinz demistim, abimler asiri mutlu olmustu, bunu anlatmamin sebebi bizimkiler her ihtimali dusunuyorlar sanirm biz o kadar dusunemiyoruz

İsteme bence.
Almak isterdik gönlümüzden geçen bu ama alamıyoruz demeye getirmiş annen.
Yani kusura bakma demiş.
senin de canınız sağolsun demen gerekir.
İmkanları olsa alırlardı.
Kendisine oyle ddim zaten, hatta bosa kiyafet falan almayin cok var faln da dedim

Öncelikle elleri düzeldiyse gelinlerin de hediye almalılar. Kızına da alabilirler madem artık durumları varmış olabilir.

“Anne once gelinine al bir hediye de adet yerini bulsun,benim kizima illa ki bir gun alirsin kupeyi ama oncelik gelinin olmali” demeliydiniz.
Bir de kisin ortasinda yapmayin dogum gunu,yazin bir kutlama yaparsiniz acik havada korona tehlikesi azalinca.

Konunun sonunda erteledigimizi belirttjm zaten mantikli sag olun yorumunz icin

Ben evlenirken eşimin ailesinin maddi durumu kötüydü bana da bişey yapışmadı sizin konumunuzda o gelin yerine olsam iyi niyetimin suistimal edildiğini hissederim ve bu da hiç iyi olmaz. Maddi durumları iyiystiyse önce gelininize ufak bir takı yapsınlar.kızınızın önünde daha nice yaş günleri var mutlaka birinde yaparlar. Öncelik önemlidir. Kimseyi aptal yerine koymayın.

Kimseyi aptal yerine koymuyorum ve kimseyi birseye zorlamiyorum....yani evet ailem yapamadi ama ben gelinimze gayet guzel bir taki yaptim yani gelinimizi sevmesem dediginiz dogru ki takdir edersiniz ki bebek takisiyla buyuk takisi bir degil suan babamlar bebek kupesini alabilecegini dusundu demek ki ama gelinimz icin daha buyuk bir taki gerekir ki o fazla gelir belki aileme bilemiyorum....konuda da dikkat ederseniz ayip olur diye almayacagini soyledi

Evet aileniz hassas belliki aynı hassasiyeti siz de gösterin bence. Çünkü böyle şeyler maddi değerinden dolayı değil ama insanın içine dert oluyor.

Evet aileniz hassas belliki aynı hassasiyeti siz de gösterin bence. Çünkü böyle şeyler maddi değerinden dolayı değil ama insanın içine dert oluyor.
Ben hassas davranmasam burda sormazdim...ayrica ben dedim onlara icinizde kalabilir bekleyin dedim ama onlar beklemek istemedi....babam onlar evlenmek istedigi zaman 2 yil beklerseniz dugunuzde birseyler yapabilirm ama simdi durumum yok dedi, onlar da biz birseg istemiyoruz kendimiz yapal simdi evlenelim dediler ve o yuzden bazi seyler yapilmadi, kimse istemezdi boyle olmasini ve siz aptal yerine koydugumu dusunseniz bile en cok ben destek oldum onlara

Bence söylemeyin.
Durumları biraz düzelip 3 kuruş yapabildilerse onu da harcamasınlar. Biraz kendilerine baksınlar bence; ne size ne geline.

Durumları düzeldiğinde ilk önce geline altın alsınlar kızınıza da elbet alınır. Hak önce gelinin. Ben gelinin yerinde olsam ben de kırılırdım.

Düğün takisi dedim taksidi değil. Kızlarına taktialrsa oğullarına da takmalilar. Önce okuyun duzgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…