Anneme birsey soylesem mi

Ya kizima almasinlar sorun degil ama neden dugun taksidi odesinler ki, sonucta evlenme cagina geldiysek kendi dugunumuzi yapabilmeliyiz, tabi ki babamlar da dugun icin bazi masraflar yaptilar, biraz yardim ettiler ama altin takamadilar, ben de kendi dugunumu yaptim o yuzden dugune aileler birseyler yapmak zorunda degil diye bakiyorum cunku ailem yeni yeni borclarini bitirip rahat edecekler simdi bir de dugun taksidi mi odesinler,

Çok önemli bişey değil ki, yanlış anlamayın ama gelininize takı alınmamış sorun etmemiş, ne güzel halden anlayan birisiymiş, ki takı önemlidir yani ister modern ister geleneksel ailelerde olsun. Gelininiz sorun yapmamış, ki ne güzel anneniz de böyle ince düşünmüş ona ayıp olmasın demiş. Bence anneniz haklı, siz kendinizi koyun yerine, size birşey alınmasa görümcenizin kızına doğum günü için bişey alınsa siz de söylemezsiniz belki ama takılırsınız bu konuya. Ben olsam istemem hatta annem böyle düşünüyor diye mutlu olurum, gelinini seviyor üzülmesini istemiyor derim. Siz de bence lafını bile yapmayın, hatıra için maddeye gerek yok fotoğraflarınız olur. Çocuk bu, ben de çocukken herkes küpe alırdı takarlardı ya elimle oynarken çıkarır düşürürdüm ya da atardım bir kenara, hepsi tek tekti. Güzel anılar en güzel hatıra

Kendiniz zaten anne ve babanızın diğer çocuklarada küpe aldığını söylediniz. Anneniz de size niyetini söylemiş. Bu küpeyi şimdi vermesede ileride mutlaka bi şekilde vicdanen onlarda rahat edemeyip size verecektir. Belli ki gelinleri için dahi çok ince düşünen insanlar, bunuda unutacak değillerdir. Annenize birşey söylemeyin sizde kararına saygı duyun

Evet haklisiniz genel olarak bakildiginda, zaten soylememe karari aldim ki annem bana boyle birsey demese hic aklimn ucunda bile yoktu, annem soyleyince heveslendim ama dediginiz gibi bu konuda hakli buluyorum annemi gelinmzle arasi acilsin istemiyor cunku sadece taki istemedi diye degil her konuda iyi bir kiz,ama iste bilirsiniz konu icinde anlatilmayan ayrintilar faln olur aslinda sorsan herkes hakli konusu bu, daha onceki olanlar icin soyluyorum yani gelinimzden once

Evet doğru hatıra kalır aslında ama annemin acisindan düşünce annende hakli kadin mahcup smdi oda belki bebek suan ne anlar ona gelince alabiliyorlar gibi düşünür diye çekinmiş bence üzülme sonucta niyetini belli etmiş almak istemis

Bence hiç kafanızı yormayın, anneniz gelinini bile bu kadar ince düşünüyorsa kızınıza o küpeyi muhakkak alacaktır. Diğer yeğenlerinize aldığı gibi. Sadece zamanı doğru değil, gelin hanıma ayıp olabilir diye çekiniyor haklı olarak. Anne babaların idareci olması ne zor, bir tarafta gönlü bir tarafta bütün dengeleri gözetme çabası. Birinci değil de ikinci yaşında alır

Valla gelin olup kaynanayı şöyle bir korkutamadım ya ona yanarım

istemeniz yanlış olur bence.
hatira olarak saklamak icin illa altin olmasi gerekmez ki.
oyuncak bir bebekte saklanabilir bir sapkada atkida.
Ay haklisinz oyuncak bebek annem aldi, kizim oynuyor ama sanki onu saklayacak kadar saglam birakacak gibi degil sipa diyorum ya derdim altin olmasi degil inanin hic bir hediye beklentim yoktu soyledim onlara zaten, beraber oluruz dedim ki o kadar yolu deger verip gelmeleri bile yeter, zaten simdi de degil belki ilerde diye dusunmustum

kayinbabamda kizima 2 hafta once geldiklerinde bir hediye ve ayrica birde bebek almislardi
bebegi direk kaldirdim buyuyunce hatira olarak saklamak amaçlı.
annemde niloya ile mete almisti onlarla oynuyor suan bir sure sonra bıktığında onlarida saklayacagim.
suan alacagi bir kupeden ziyade elleri bollastiginda kendileride isterse kizinizin dugununde isimlerini soyleyerek takabileceginiz ince bir bileklik falan almalari daha hos bir hatira olur gibi.
bizimkiler oyle yapti

Allah uzun omur versin, o gunleri gorsunlerde baska birsey istemem, aslinda bir de simdinya onlara birsey olursa falan diye korkuyorum bu herseyi hatira olarak kafaya takmamda bu yuzden sanirim hep ya birsey olursa diye hep foto cekiyorum, fotolari yedekliyorum falan

Madem böyle hissediyorsunuz o zaman çok pahalıya kaçmadan ufak bir şey alsınlar. Geline de doğum gününde ya da başka bir vesile ile alırlar. Üzücü ama Pandemi nedeniyle iptal etmeniz çok doğru bir karar olmuş. Önemli olan sağlık Allah kızınıza ve sizlere uzun ömürler versin, ileride hep birlikte sağlıkla güzel nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.

Bence hiç alın falan demeyin.. Durumları olsa bile ben alın demezdim..Ki sizinkilerin durumu çok da müsait değilmiş..Onlar neyi ne zaman alacaklarını bilirler bence.. Sizinde niyetinizi anladım Hatıra kalsın isteyebilirsiniz ama Allah ömür verdikçe neler alırlar torunlarına hatıra kalır..

Ya aslina bakarsaniz en guzel hatira onun icin yaptiklari bu konuyu actigm icin utandim da ama annem oyle deyince babamn beni kucukken kuyumcuya goturusu o sevinclerim falan geldi gozumun onune, aslinda kizm icin manevi olarak cok sey yapiyorlar bunlari biliyorum mesela benim anneannemden kalan en guzel anim bana diktigi etekti, dun gibi gozumun onunde, insallah kizimda da guzel anilar kalir....sanirim pandemi ölumun ne kadar yakin oldugunu gosteriyor ve hatira kalsin olayina takintim burdan geliyor yoksa inanin maddi hic bir amacim yok zaten ben onlara elimden geldigince maddi yardim ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…