Selam kizlar size birsey soracagim, simdi benim kizmn 1 ay sonra dogum gunu var bundan 2 ay once annemler kizimn dogum gunu icin bulundugum sehire gelecekti, kardesim ve esiyle birlikte tabi simdi covid artmasi nedeniyle iptal ettik, aslinda mesele su annemler kizimi gormeye gelecekti kardesim ve eside onlarla gelecekti, bende dedim ki dogum gununde gelin hep beraber kutlariz, onlar da cok iyi olur o zaman gelelim dediler sonra annem telfnda birkaz kez hediye ne alacagiz falan dedi ihtiyaci olan birsey varsa onu alalim ben de gerek yok ihtiyacimiz yok dedim, annemlerin maddi durumu cok ii degil, sonra telefonda annem dedi ki baban kupe alalim kizma diyor ben de isterdim ama simdi geline ayip olur almayalim dedim dedi, gelibe soyle ayip olur diye dusunuyor gectigimz yaz nikah oldu ve annemlerin durumu olmadigi icin taki alamadilar simdi gelinimz bunu hic sorun yapmadi kendisi cok iyi bir kizdir guzel anlasiriz annem de aimdi hakli olarak aralarinin bozulmasindan korkuyr ama bana oyle deyince bozuldum, cunku benim kzima da dogum hediyesi alamadilar ben sorun yapmadim simdi babam heves etmis kzimla ikisi birbirine cok duskun babam bana kucukken kupeler alirdi hep ve ben simdi kizima alirsa hatira kalir diye dusundum bir heveslendim, inanin maddi yonu degil derdim ay da gelinle yarismak degil dedigm gibi cok severiz birbirimizi ama ne bileyim kizima dedesinden bir hatira hep saklarim diye hosuma gitti yoksa ben de cok rahat bir kupe alabilirim kizima simdi size sorum anneme hani kirmadan anne aslinda alsaniz hatira kalir guzel olurdu desem yanlis olur mu? Simdi maddi durumlari birazcik daha iyi babam alabilecegini dusunmus demek,bu arada plan iptal arkadaslar pandemi sonuna kadar yani linclemeyin diye diyorum not:annem butun kiz yegenlerine dogdugunda kupe almistir ama kizima boyle deyince uzuldum
Son düzenleme: