Anneme artık katlanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama bir insan ne yasarsa yasasın doğurduğu çocuğundan sevgiyi eksik etmemeli. Birazda kişilik yapısı ile ilgili o bence. Beklentim falan yok artık. Yeğenime çok üzülüyoruz evet babası ile görüştük annem ile beraber yanına gidecekler. İşte sonunda olan her zaman çocuklara oluyor.. bunu en iyi ben bilirim

Niye zor gelmesin gelir tabi yaşlı kadın çocuk bakiyor birde torum tombalak kızlarına hizmet mi etsin .2 yasinda bir kızım var ve yaşlılığım da onun bana kahvaltı hazırlamasını tercih ederim !
10 gündür bakıyor çocuğa. Başka kimseye bakmıyor evde yalnızlar. Birde ben vardım. Hepsi bu. Sanırsın. Tüm sülaleye bakıyor falan :)

çok doğru bir karar bence çocuğun babasının yanında olması. kesinlikle haklısınız her zaman üzülen kırılan yıpranan biz çocuklar oluyoruz.

Böyle gelmiş böyle gider. Bence idare edin anneniz sonuçta. Yaşlandıkça daha fena oluyorlar. Biz genç oldugumuz halde kahvaltı ve yemek hazırlamaya üseniyorsak annenize kızmayın. Kafami dinlicem derken ona yük olmamaya çalışın. Aksi takdirde daha fazla sorun çıkacakmış gibi gözüküyor

Aynen öyle. Kafamı dinlemeye, biraz nefes almaya ara ara dostlarımın yanına gideceğim. Sağolsunlar hepsi beni anladı dinlediler. Anneye yük olmak nasıl olunur onu hiç bir zaman anlayamacagım ama artık önemli değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…