Anneme Akut Miyeloid Lösemi teşhisi kondu.

TubaAnne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
36
69
18
Anneme Akut Miyeloid Lösemi teşhisi kondu.Doktorlar, iyileşme umudu yok ama yinede kemoterapi deneyelim diyorlar. Bu hastalıktan kurtulan varmı?Çok kötü durumdayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurtuldum (2006'da yaşadığım bir hastalıktı)

Sadece 4 kemoterapi ile atlattım. Ancak bu rahatsızlığın kemoterapileri çok ağırdır, çok sarsıcıdır (En azından benim tedavim tarihlerinde öyleydi) ; diğer çoğu kanser durumlarında olduğu gibi, ilacı verip eve göndermezler. Nedeni de, bu rahatsızlık için uygulanan kemoterapi, kan hücrelerini dibe vurdurur, hasta inanılmaz şekilde enfeksiyona açık gelir ve bu durumdayken yakalandığı bir grip bile ölümcül olabilir. Ağır bir kemoterapi süreci olduğundan, hastayı çok zorlayabilir. Ben 6 ay boyunca hastanede yatmıştım. Koridora bile çıkmam yasaktı, enfeksiyondan korunmak için.

Annenizin kaç yaşında olduğu, tetkiklerdeki veriler, hangi aşamada bu hastalığın tespit edildiği gibi şeyler çok önemli.

Benim doktorum, tedavim bittikten çok sonraları, bana, senin yaşaman mucize, demişti. Yani daha gitme zamanı gelmemişse, isteseniz bile hatta, bu dünyadan ayrılmak mümkün değil. Allahın takdiridir bu.

Kendinizin de, annenizin de moralini yüksek tutmaya çalışın lütfen.

Son olarak, dilerseniz bir başka hematologdan daha görüş alın. Faydası olabilir, zararı olmaz.

Allah'tan şifa ve kolaylıklar diliyorum.

çok geçmıs olsun gecen sene bu vakıtlerı annemde bızde tanıstık bu hastalıkla. moralınızı yuksek tutmaya çalısın ben bunu atlatacagız dıyın . benpapatya sız kematoropıyle mı atlattınız. ilik naklı oldum annem. şüür elhamdülillah ıyı tabı bazı yan etkılerı oluyor ama o kadar olaçak

Cok sevindim annenizin iyi olmasina. Ayrica uygun ilik bulunmus olmasi da cok buyuk şans. Benimki 2006'da olmustu. Sadece kemoterapi almistim. Simdi iyiyim cok şükür. Anneniz de zor kısmı atlatmiş şükürler olsun. Kendisine sevgi ve saygilarimi iletin lutfen.

mrhb annrm nakıle baglı gvhd gecırıo elerı ayaklerın yaralr cıktı 2 sefer. ramazan bayramında hastaneye yattık cıgerınde de cıkmıs nefes alamıyordu tıkanıyordu. sımdıde agız ıclerınde yara cıktı damak dılınde.. oyle ıste Allahın ıznıyle atlatırız ıns

Annemi kaybettim.Rabbim size sağlıklı ömürler versin.Annemin hastalığı T All ymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…