• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden soğuyorum

Emily19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
451
399
33
Merhaba .inanın böyle olmasını hiç istemiyorum ama annemden soğuyorum.
Bana karşı bir sınırı yok . Bana sürekli sen sismansin ben zayıfım bak ne kadar zayıfım bide kendine bak kendi yüzüne bak sürekli böyle diyor . Gülüşüme çok takar sürekli söyle gülüyorsun böyle gülüyorsun, mimiklerime takıyor sürekli benle sidik yarıştirıyor. Babanla sen aynısınız yalan söylüyorsunuz cehennemde yanacaksınız sürekli böyle der . Evde her işi benim yapmamı ister kendi bir ev süpürsün 1 sene lafını yalar ağlayarak sen hiçbir iş yapmıyorsun dedi bana halbuki yapıyorum. İşitme problemi yaşayan bir insan arkasından ne kadar seslenirsek seslenelim duymaz ama televizyonun sesini benin odamda çıkardığım sesleri duyuyor ne hikmetse ... gelir bana baban çocuk yapamıyor beninme o işi yapmıyor baban hasta sürekli bunları söylüyor daha neler neler . Onun yüzünü görmek istemiyorum her gördüğünde sinirlerimi bozuyor . Birinden hoşlandım sen sismansin yüzünde sivilce var o sana bakmaz çirkinsin sürekli böyle diyor bana .Sonra geldi o çocuk seni beğenmedi mi beğenmiyorlar mi seni dedi salak salak Babama tapıyor öl dese ölecek ne derse yapıyor ama bana 1 bardak su vermez . Çok sinirlerimi bozuyor artık sürekli kendi kendinine konuşuyor ağzını okuyabiliyorum . Böyle sessiz sessiz konuşuyor kendini kaptiriyor el kol hareketi yapıyor kaslari catiliyor . Birseu diyorum ters anlıyor doğrusunu diyorum gene anlamiyor . 18 yaşında gencim bir rimel sürüyorum gözüme kime susleniyorsun illa kocaya kaçacaksın duramıyorsun yerinde sürekli böyle şeyler söylüyor. Temizligime dikkat eden bir insanım yanına gidiyorum kokuyorsun , saclarini topla saçların kokuyor halbuki koku falan yok kokuyorsa da krem falan kokuyordur. O gün arkadaslarim bana sürpriz yapmislar sonra anı olsun diye foto cekildik geldi bana sen pis mi kokuyordun neden sana yaklasmadilar neden senden uzaktalar dedi .mutlu mutlu gösteriyordum geldi bütün moralimi bozdu .
Daha neler neler ... nasol basa çıkacağım ben bu kadınla bıktım artık tiksinmeye başlıyorum yavaş yavaş annem olsa bile ...

Son düzenleme:
Bana karşı bir sınırı yok . Bana sürekli sen sismansin ben zayıfım bak ne kadar zayıfım bide kendine bak kendi yüzüne bak sürekli böyle diyor . Gülüşüme çok takar sürekli söyle gülüyorsun böyle gülüyorsun, mimiklerime takıyor sürekli benle sidik yarıştirıyor. Babanla sen aynısınız yalan söylüyorsunuz cehennemde yanacaksınız sürekli böyle der . Evde her işi benim yapmamı ister kendi bir ev süpürsün 1 sene lafını yalar ağlayarak sen hiçbir iş yapmıyorsun dedi bana halbuki yapıyorum. İşitme problemi yaşayan bir insan arkasından ne kadar seslenirsek seslenelim duymaz ama televizyonun sesini benin odamda çıkardığım sesleri duyuyor ne hikmetse ... gelir bana baban çocuk yapamıyor beninme o işi yapmıyor baban hasta sürekli bunları söylüyor daha neler neler . Onun yüzünü görmek istemiyorum her gördüğünde sinirlerimi bozuyor . Birinden hoşlandım sen sismansin yüzünde sivilce var o sana bakmaz çirkinsin sürekli böyle diyor bana . Babama tapıyor öl dese ölecek ne derse yapıyor ama bana 1 bardak su vermez . Çok sinirlerimi bozuyor artık sürekli kendi kendinine konuşuyor ağzını okuyabiliyorum . Böyle sessiz sessiz konuşuyor kendini kaptiriyor el kol hareketi yapıyor kaslari catiliyor . Birseu diyorum ters anlıyor doğrusunu diyorum gene anlamiyor . 18 yaşında gencim bir rimel sürüyorum gözüme kime susleniyorsun illa kocaya kaçacaksın duramıyorsun yerinde sürekli böyle şeyler söylüyor. Temizligime dikkat eden bir insanım yanına gidiyorum kokuyorsun , saclarini topla saçların kokuyor halbuki koku falan yok kokuyorsa da krem falan kokuyordur. O gün arkadaslarim bana sürpriz yapmislar sonra anı olsun diye foto cekildik geldi bana sen pis mi kokuyordun neden sana yaklasmadilar neden senden uzaktalar mutlu mutlu gösteriyordum geldi bütün moralimi bozdu .
Daha neler neler ... nasol basa çıkacağım ben bu kadınla bıktım artık tiksinmeye başlıyorum yavaş yavaş annem olsa bile ...
Ah kuzum kıyamam ben sana:( bak YouTube'da narsist ebeveynler ile ilgili çok sayıda yayın var. Zehirli anne ve babalarla ilgili de.. bence o uzmanlardan önce biraz bilgi edin ve sorunun aslında senle değil sana bakan gözle ilgili olduğunu kendine telkin et.

Bana karşı bir sınırı yok . Bana sürekli sen sismansin ben zayıfım bak ne kadar zayıfım bide kendine bak kendi yüzüne bak sürekli böyle diyor . Gülüşüme çok takar sürekli söyle gülüyorsun böyle gülüyorsun, mimiklerime takıyor sürekli benle sidik yarıştirıyor. Babanla sen aynısınız yalan söylüyorsunuz cehennemde yanacaksınız sürekli böyle der . Evde her işi benim yapmamı ister kendi bir ev süpürsün 1 sene lafını yalar ağlayarak sen hiçbir iş yapmıyorsun dedi bana halbuki yapıyorum. İşitme problemi yaşayan bir insan arkasından ne kadar seslenirsek seslenelim duymaz ama televizyonun sesini benin odamda çıkardığım sesleri duyuyor ne hikmetse ... gelir bana baban çocuk yapamıyor beninme o işi yapmıyor baban hasta sürekli bunları söylüyor daha neler neler . Onun yüzünü görmek istemiyorum her gördüğünde sinirlerimi bozuyor . Birinden hoşlandım sen sismansin yüzünde sivilce var o sana bakmaz çirkinsin sürekli böyle diyor bana .Sonra geldi o çocuk seni beğenmedi mi beğenmiyorlar mi seni dedi salak salak Babama tapıyor öl dese ölecek ne derse yapıyor ama bana 1 bardak su vermez . Çok sinirlerimi bozuyor artık sürekli kendi kendinine konuşuyor ağzını okuyabiliyorum . Böyle sessiz sessiz konuşuyor kendini kaptiriyor el kol hareketi yapıyor kaslari catiliyor . Birseu diyorum ters anlıyor doğrusunu diyorum gene anlamiyor . 18 yaşında gencim bir rimel sürüyorum gözüme kime susleniyorsun illa kocaya kaçacaksın duramıyorsun yerinde sürekli böyle şeyler söylüyor. Temizligime dikkat eden bir insanım yanına gidiyorum kokuyorsun , saclarini topla saçların kokuyor halbuki koku falan yok kokuyorsa da krem falan kokuyordur. O gün arkadaslarim bana sürpriz yapmislar sonra anı olsun diye foto cekildik geldi bana sen pis mi kokuyordun neden sana yaklasmadilar neden senden uzaktalar dedi .mutlu mutlu gösteriyordum geldi bütün moralimi bozdu .
Annenizi bir ruh ve sinir hastanesine götürün.Bu sizin evlat olarak onun için yapabileceğiniz tek iyilik.

Ah kuzum kıyamam ben sana:KK43: bak YouTube'da narsist ebeveynler ile ilgili çok sayıda yayın var. Zehirli anne ve babalarla ilgili de.. bence o uzmanlardan önce biraz bilgi edin ve sorunun aslında senle değil sana bakan gözle ilgili olduğunu kendine telkin et.
Eskiden böyle değildi ya da ben yeni yeni fark ediyorum . Çok değişti hali tavrı hareketleri... hatta bir kadin da demiş sen bir çeşit oldun diye. Çok haklı

psikolojik bir problemi olabilir mi annenin? kendi kendine konuşması, el kol hareketleri yapması falan.
Var zaten saclarini da koparıyor sürekli .. Hadi tedavi edelim seni denilebilecek bir insan değil öyle desek iyice kafaya takar ... evin bazı odalarını yeni baştan yapacağız bunu takıyor kafaya akşama kadar bunu düşünüyor bu da bedeninde ağrı yapıyor sürekli suram ağrıyor buram ağrıyor halbuki bir iş yaptığı yok . Paradan da haberi yok tek maaş geçiniyoruz bu devirde para yok demekten anlamiyor var benden saklıyorsunuz diyor sürekli bize

Eskiden böyle değildi ya da ben yeni yeni fark ediyorum . Çok değişti hali tavrı hareketleri... hatta bir kadin da demiş sen bir çeşit oldun diye. Çok haklı
Belki psikolojik sorunları vardır. Ama kuzum sakın sana yapıştırdığı etiketler kafanı karıştırmasın. Şişman olman sadece seni ilgilendirir ( ben de zayıf sayılmam bu arada:)) sivilce o yaşta insanların yüzde doksaninda oluyor. Koku ise sadece onun algılayış biçimi. Sakın kabullenme ve sana çizdiği o saçma sapan sınırın içine sıkıştırma kendini.

Bana onca yaptığından sonra içimden gelmiyor ne hali varsa görsün diyorum kendi kendime .
Öyle de,ama siz çekiyorsunuz.Annenize deli demek istemiyorum,ama sağlıklı da değil.
Ya univ kazanıp kendinizi kurtaracaksınız yada her gün bunları yaşayacaksınız

Var zaten saclarini da koparıyor sürekli .. Hadi tedavi edelim seni denilebilecek bir insan değil öyle desek iyice kafaya takar ... evin bazı odalarını yeni baştan yapacağız bunu takıyor kafaya akşama kadar bunu düşünüyor bu da bedeninde ağrı yapıyor sürekli suram ağrıyor buram ağrıyor halbuki bir iş yaptığı yok . Paradan da haberi yok tek maaş geçiniyoruz bu devirde para yok demekten anlamiyor var benden saklıyorsunuz diyor sürekli bize
devlet hastanesi psikiyatriden bir randevu alın mutlaka, zaman geçtikçe hastalık ilerler hiç üstesinden gelemezsiniz. anlattığınız şeyler hiç normal şeyler değil.ilaca başlarsa siz de rahat edersiniz.

Boyu kadar çocukları var üstelik genç kızları,aşk aşk diye ortalığı ateşe veren kadınları da anlamıyorum. Hala aşk,çocuk yapma/yapmama derdinde baban benimle sevişmiyor dediğine göre.
Doğurduklarına iyi davransan ya önce başka bebeğe gerek yok.
Çocukların psikolojisini boz,18 yaşında gencecik kızın açtığı konuya bak,yazık.
Konser festival gezecek dönemleri anneden psikoljik şiddet görüyor

Galiba . Dün babam annemin pişirdiği temeli yemeği annem de bundan sonra voyvoda pişirin onu yersin dedi . Babam benin yemeklerimi yer elim de lezzetlidir
Canım benim.Sen kendini kurtar. Kendi hayatına planlarına odaklan. Onlar karı koca isterlerse sevgisiz yaşasınlar,yemekleri yesinler yemesinler sen okulunu kazan ve kaç

Canım benim.Sen kendini kurtar. Kendi hayatına planlarına odaklan. Onlar karı koca isterlerse sevgisiz yaşasınlar,yemekleri yesinler yemesinler sen okulunu kazan ve kaç
Bu sene saçma sapan bir bölüm yazıp gidebirdim ama gitmedim kötü bi puan da yapmadım . Ama kafam çok karıştı bide tek çocuğum annem babam vefat ettiğinde tek güvencem isim olacak o yüzden bir sene daha dişimi sıkıp iş olanağı daha yüksek yerlere gitmek istedim . Beni anlamıyorlar o kadar dershaneye gittin yapamadın diyorlar arkamdan benim açımdan düşünen yok

Back
X