annem

Teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin.. inş bundan sonraki hayatin daha iyi mutlu olur.
Şimdi neler yapiyorsun, kardeslerin var mi?

Teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin.. inş bundan sonraki hayatin daha iyi mutlu olur.
Şimdi neler yapiyorsun, kardeslerin var mi?

şimdi öğretmenim
tek kalıyorum
kardeş bir ablam var
o da yaşlı babamla kalıyor
inşallah ikimizin de yüzü güler artık
sen çalışıyor musun

Ben de senin yaşadıklarına üzüldüm canım.
Allah Rahmet eylesin.
Anneler, evlatlarını tehlikelerden korumak için her şeyi göze alabilirler.
Peki bazı annelerin zararlı etkilerinden evlatları kim koruyacak?
Bunun için de toplumsal bilinç oluşturulması gerektiğini düşünüyorum.
Evlatların annelerine nasıl davranacağı vahyedilmiştir.
Kesinlikle vahyi ve cennetin ayaklarının altına serilmesini de sonuna kadar
hak eden varlıklardır anneler.
Ancak, çocuk büyüten anneler ile çocuk yetiştiren anneler vahye eşit uzaklıkta değildir.
Anne, babalar ''Sizler size emanet edilenden dolayı sorumlusunuz.'' ayeti ile
Evlatlar ise ''Eğer onlardan biri veya her ikisi senin yanında ihtiyarlığa ererlerse, onlara 'öff' bile deme''
ayeti ile uyarılmıştır.
Ayetten benim anladığım; anne-baba kendine yetemediği, güçsüz, sağlıksız olduğu dönemde sabırla,
muhtaçlığı hissettirilmeden, hoşnut edilmelidir.
İhtiyarlık derecesine gelmemiş (ne söylediğini bilmez durumda) anne-babalara,
evlatlarını istedikleri gibi kırıp dökme hakkı verilmemiştir.

Normal bir anne asla çocuklarına bu şekilde beddua etmez. Anneyiz, hepimizin sinirleri yıpranıyor ama beddua etmek çok kötü. Kesinlikle annenizin psikolojik yardım alması gerekiyor. Başka türlü onu iyileştiremezsiniz..Allah yardımcınız olsun..

Ayni sey benim de basima geldi erkek arkadaslarim annemi resmen kotu biri olarak gormeye basladi eski erkek arkadasimdan annemin fitlemelerk ile ayrildim o kadin senin hayatinda oldukca mutlu olamayacaksin demisti sonra bos yere ayrildigimi anladim ama annem iste ne yapayim her zaman yaninda olacagim caresi yok

Siz de vefali bi evlatsiniz herseye ragmen.. Allah size de bana da bu durumda olanlara yardim etsin.

Ben akillandim sende uyanmissin.anlatma ozelini bosver

doktora goturun zorlada olsa goturun bence
allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…