Annem

Gerekirse kalbi kırılsın ne demek? Normalde bu tarz yorumlara cevap yazmam ( annem hasta olduğu için fazla hassasım) Kalp kırmadan orta yol bulunur.Esya ,eş,para ,mal mülk tekrar tekrar bulunur ama anne bulunmaz. Eziyet, hakaret, şiddet olmadığı sürece bunlar tipik anne hareketleri abartıp insanları kırmaya ne gerek var?

12 kisilik kahvaltilik takiminda anneniz hakli. Kiyafet konsunda haksiz olabilir ama cok abarttiysaniz fikrini soylemis olabilir. Anne iste, kotulugunuzu istemez. Bence onyargili davranmayip bazi fikirlerini dikkate almalisiniz.

12 kisilik kahvaltilik takiminda anneniz hakli. Kiyafet konsunda haksiz olabilir ama cok abarttiysaniz fikrini soylemis olabilir. Anne iste, kotulugunuzu istemez. Bence onyargili davranmayip bazi fikirlerini dikkate almalisiniz.
Delirttiği için beni düzgün fikirlerini ayıklayamıyorum aralarından. Yüzüğüme bile karıştığı için delirdim bugün. Yemek takımı konusunda herkes hemfikir sanırım

Annenize gecmis olsun oncelikle. Bagir cagir hakaret et demiyorum ama kendi sınırlarını cizmesi gerektigini dusunuyorum. Bu benim dusuncem herkesin gorusu farklidir saygi duyarim

Evet anneniz biraz fazla karışıyor sanki ama sizde de algıda seçicilik olmuş artık her söylediği batmaya başlamiş. Her söylediği çok da yanlış degil. Varsın karışsın sonunda yine sizin istediğiniz olacak muhtemelen. Tam evden çıkarken kalp kırmaya değmez. İdare edin

Evet muhtemelen öyle oldu. Mentalitesi ters geliyor. Düğüne bir gün olan kalıcı olmayan bir şeye para döktürüyor ama tek taşımın Pırlanta olması masraf geliyor

Evet muhtemelen öyle oldu. Mentalitesi ters geliyor. Düğüne bir gün olan kalıcı olmayan bir şeye para döktürüyor ama tek taşımın Pırlanta olması masraf geliyor
Aslında o da siz evleneceksiniz diye telaş yapmış. Olur böyle şeyler. İnanın kalp kırmaya değecek şeyler değil. Ana gibi yar olmaz lütfen bunu unutmayın. Eğer sonunda sizin istediginiz oluyorsa hele hiç takmaya değmez. Güzel ayrılın evden bence, naçizane tavsiyem

Anneler hep aynı ya eski kafa kıtlık bilinci var hepsinde
Düğündeki hiç bir şeye acımaz insan içine çıkacağız en iyisi olsun der
Ama iki kıyafet alsan dışarda yemek yesen müsrif olursun
He de geç yine bildiğini yap bence

benim annem düğün alışverişime hep karıştı makinen 10 kiloluk olsun kanepen yaylı değil sünger olsun televizyonun şöyle olsun böyle olsun hepsine he dedim şimdi ne haklıymışın kız diyorum ben tek gidecek olsam salak salak alışveriş yapar pişman olurdum az ananızı dinleyin bir bildikleri vardır

Daha biz o kısma gelemeden bunalttı beni. Alyansımın renginden tek taşımın taşına kadar her şeye karışıyor. Benim paramı yönetmeye çalıştığı zaman çıldırıyorum

Bardak seçimini yaşadık biz de. Başım şişti artık tartışmaktan

Yaylı yatak kısmı falan anlıyorum onu. Hak verdiğim kısımları var. Ben benim zevkime para yönetimime karışmasına sinir oluyorum. En basitinden nişanlık için mesela ben mint yeşili istiyorum. Ben beğeniyorum diyorum bana hayır iğrenç bir renk altın sarısı al diye tuttuyor. Mağazada çocuk gibi. Tek taş alacağız mağazada bunlara para vermeyin çıkın taşı gerçek olmasın diyor. Benim zevkimle ilgili olan kısmına bu kadar müdahale etmesini saygısızlık olarak görüyorum artık

Klasik anne işte. Sizi binbir emekle büyüten analarınızın her dediği batar, evlenir koca evinde bir sürü laf işitir sabredersiniz ben bunu anlamıyorum işte

Klasik anne işte. Sizi binbir emekle büyüten analarınızın her dediği batar, evlenir koca evinde bir sürü laf işitir sabredersiniz ben bunu anlamıyorum işte
Annemin her söylediği değil para yönetimime, zevkime, alacaklarıma bu kadar karışması batıyor. Anneme de çok sabrettim sabredeceğim de merak etmeyin

Düşmanınız değil anneden bahsediyorsunuz. Büyüt belli yaşa getir, görülen muamele bu olsun üzücü

Daha biz o kısma gelemeden bunalttı beni. Alyansımın renginden tek taşımın taşına kadar her şeye karışıyor. Benim paramı yönetmeye çalıştığı zaman çıldırıyorum
Tek taşı önceden berden biliyor. Ne renk ne karat olacağını? Söylemeyin nişanlım bunu taktı diye elinizde gösterin

Kadın belki yokluk çekmiş şimdi sınırsızca harcama gibi düşünüp kısmaya çalışıyordur.En pahalı yerlere de yorumum el aleme karşı bir düğün isteğinde bence Boşver tmm de geç zaten az kalmış gidiyorsun ya hee tmm de sen bildiğini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…