- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
- Konu Sahibi kedisiniyiyenadam
-
Üye erkek çıktı diyecem de İnsan çıkmadı hayırsız gereksiz evlat çıktı cnm@Mune annesine hakaret eden üye burda...
Allahım annelerimizi cennet ayaklariniz altında olsun.. USER=1079287]kedisiniyiyenadam [/USER] kız annenin tel nosunu versene konuşacagiz biz... baban olsa adamakıllı döver seni... kızını dövmeyen dizini dövermiş çok doğru....
anneye hakaret edilmez tüm anneler el öpülesi... ama bu ergen üye annesine hakaret ediyor... babasi burayi okursa adamakıllı dövecegine eminim... ruh hastasi tam kendisi...Şiddete karşıyım ama bu arkadaş güzel bir dayağı hak ediyor
Erkek olma ihtimali yüksek. Ama başka konu bulamadı mı? Anneye edilir mi bu laflar, konu fake bile olsa.Üye erkek çıktı diyecem de İnsan çıkmadı hayırsız gereksiz evlat çıktı cnm
Boş yaşam grubu oksijen tüketimi
Yeni nesil gümbür gümbüranneye hakaret edilmez tüm anneler el öpülesi... ama bu ergen üye annesine hakaret ediyor... babasi burayi okursa adamakıllı dövecegine eminim... ruh hastasi tam kendisi...
Tek erkek üye o değil ki, ona küfürlü yorum yapıp gün görmemiş küfürlerini döktüren de erkek.Üye erkek çıktı diyecem de İnsan çıkmadı hayırsız gereksiz evlat çıktı cnm
Boş yaşam grubu oksijen tüketimi
Hem erkek hem varoş..Erkek olma ihtimali yüksek. Ama başka konu bulamadı mı? Anneye edilir mi bu laflar, konu fake bile olsa.
çocuklara ne yapsak ne etsek hiç memnun edemezsin edemeyiz... yüz vermemek lazim çocuklara... bu konu hepimize örnek olsun...Yeni nesil gümbür gümbürvallahi artık gençlerin tavırları beni çileden çıkarıyor. Kuzenim de annesine 'cahil bu kadın aptal' falan diyodu, yaş 18
Ben o Yalta anneme öyle deseydim, taşıma başıma boyuma posuma bakmaz parça pinçik ederdi beni. Şiddet bişeyi çözmez diyenler şiddetin dozunu ayarlamamıştırYeni nesil gümbür gümbürvallahi artık gençlerin tavırları beni çileden çıkarıyor. Kuzenim de annesine 'cahil bu kadın aptal' falan diyodu, yaş 18
Çocuğum yok ama bazen korkuyorum, ileride bana böyle davranan bir çocuğum olursa naparımçocuklara ne yapsak ne etsek hiç memnun edemezsin edemeyiz... yüz vermemek lazim çocuklara... bu konu hepimize örnek olsun...
Kesinlikle katılıyorum, ben anneme sesimi bile yükseltemezdim. Bana kızardı, ben de beni affetmesi için yalvarırdım. Çok değil 6 yıl önce 18 yaşındaydım, saygı, terbiye bunlar başka şeyler. Ne yazık bu üye nasibini alamamış.Ben o Yalta anneme öyle deseydim, taşıma başıma boyuma posuma bakmaz parça pinçik ederdi beni. Şiddet bişeyi çözmez diyenler şiddetin dozunu ayarlamamıştır
rabbim hayırlı uzun ömürlü güzel yürekli evlatlar nasip etsin.. bol bol dua et... bu ergenler tüm annelerin imtihani.. Allah hepimize yardimcimiz olsun kızım böle olursa felan hiç düşünemiyorum valla yaaÇocuğum yok ama bazen korkuyorum, ileride bana böyle davranan bir çocuğum olursa naparım
Amin aminrabbim hayırlı uzun ömürlü güzel yürekli evlatlar nasip etsin.. bol bol dua et... bu ergenler tüm annelerin imtihani.. Allah hepimize yardimcimiz olsun kızım böle olursa felan hiç düşünemiyorum valla yaa
kendini üstünzekalı sanan egoist o.Üstün zekalı degildir o ..gerizekalıdır üstün olsan duramassın :/
ne rezil ne terbiyesiz ne iğrenç ne nankör bi evlatsın sen yazıklar olsun sanahayir,bu kadar uzun süreli inkar etmesi normal degil,yalan söylemiş oluyor motive falan ettigini dusunmuyorum allahin verdigi ceza resmen 18 yıl ruhumu söktü,hakaret konusuna gelince yüzüne de sövuyorum hem de butun gun ancak bu dilden anlıyor,artik acımak yok,bu kadar yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?