Ben olsam babama soylerimaylar önce annemin telefonunda yazışmalar yakaladım bi adamla. sonra konuştuk kendiside itiraf etti babamı aldattığını. Konun ne derece olduğunu bilmiyorum bilmekte hiç bi zaman istemedim. Bu durum beni içten içe üzüyor. Tartıştık bana git söyle babana vb bişeyler söyledi bende babama kıyamadım gerçekten. Annemle konuştuk ona güvendim. Fiziksel bi aldatma olduğunu düşünmüyorum çok fazlada mesajın detayına bakmadım, bakamadım zaten. Aynı zamanda çok anneme bağlıyımdırda böyle bişeyin olma ihtimalini unutmak istedim. Ona güvendim bi daha yapmıyacağı konusunda sineye çektim. Tamam yapmıştır bi hata. Bu bana düşmez kendi ilişkileri dedim. Bu kadarı beni aşar dedim. Annem bidaha bişey yapmaz dedim. Telefon kurcalama huyumda yoktur gerçekten. bu olaydan bi kaç ay sonra annemin bi instagram hesabı benim telefonumdaydı bende bilerek çıkış yapmamıştım. Bi baktım bi adamla konuşmaya başladılar. Aradım annemi tekrar tartıştık kapadı suratıma. Bugünde bi mesajlaşma gördüm telefonda ya ben ne yapıcam bilmiyorum gerçekten. Tek çocuk benim 18 yaşındayım. Evlilikleride aynı evde yaşayan dostlar gibi yani. Boşversem olmuyor. Onları yaklaştırmaya çalışsam olmuyor. Annemle konuşsam olmuyor. Babama söyleme fikrini asla düşünemem zaten. Çok üzgünüm lütfen kırıcı yorum yapmayın tek istediğim sey akıl. İkisinide çok seviyorum ben.
Annenizi babaniza anlatmakla korkutun, umarim korkar. Her yazismanin ekran goruntusunu aldim sen dusun diyinaylar önce annemin telefonunda yazışmalar yakaladım bi adamla. sonra konuştuk kendiside itiraf etti babamı aldattığını. Konun ne derece olduğunu bilmiyorum bilmekte hiç bi zaman istemedim. Bu durum beni içten içe üzüyor. Tartıştık bana git söyle babana vb bişeyler söyledi bende babama kıyamadım gerçekten. Annemle konuştuk ona güvendim. Fiziksel bi aldatma olduğunu düşünmüyorum çok fazlada mesajın detayına bakmadım, bakamadım zaten. Aynı zamanda çok anneme bağlıyımdırda böyle bişeyin olma ihtimalini unutmak istedim. Ona güvendim bi daha yapmıyacağı konusunda sineye çektim. Tamam yapmıştır bi hata. Bu bana düşmez kendi ilişkileri dedim. Bu kadarı beni aşar dedim. Annem bidaha bişey yapmaz dedim. Telefon kurcalama huyumda yoktur gerçekten. bu olaydan bi kaç ay sonra annemin bi instagram hesabı benim telefonumdaydı bende bilerek çıkış yapmamıştım. Bi baktım bi adamla konuşmaya başladılar. Aradım annemi tekrar tartıştık kapadı suratıma. Bugünde bi mesajlaşma gördüm telefonda ya ben ne yapıcam bilmiyorum gerçekten. Tek çocuk benim 18 yaşındayım. Evlilikleride aynı evde yaşayan dostlar gibi yani. Boşversem olmuyor. Onları yaklaştırmaya çalışsam olmuyor. Annemle konuşsam olmuyor. Babama söyleme fikrini asla düşünemem zaten. Çok üzgünüm lütfen kırıcı yorum yapmayın tek istediğim sey akıl. İkisinide çok seviyorum ben.
evetAnneniz boşansın öyle görüşsün istediğiyle. Babanız yapsa yine susar mıydınız? Annenize akıl fikir diliyorum, sizin üzülmenize bile aldırmıyorsa daha da bildiğini okumaya devam eder.
Babanız çok mu ilgisiz?
onuda denedim. git söyle dedi bende kendi ailemi dağıtmak istemiyorumAnnenizi babaniza anlatmakla korkutun, umarim korkar. Her yazismanin ekran goruntusunu aldim sen dusun diyin
İkisini de seviyor olabilirsin ama annen babanı artık sevmiyor orası kesin. 18 yaşına gelmişsin ve karsında erişkin insanlar var yıkılacak birsey yok. Bunu baban yapıyor olsaydı asla affetmezdin ve annene söylerdın degıl mi? Annene şunu teklif et, ya ben babama herşeyi acıklıcam ya da sen boşanmak istedıgını söyleyeceksin.Empati kur ve babanın yerine kendini koy ister mıydın eşin tarafından aldatılmak, bunu bılmeden yıllarca yaşamak?aylar önce annemin telefonunda yazışmalar yakaladım bi adamla. sonra konuştuk kendiside itiraf etti babamı aldattığını. Konun ne derece olduğunu bilmiyorum bilmekte hiç bi zaman istemedim. Bu durum beni içten içe üzüyor. Tartıştık bana git söyle babana vb bişeyler söyledi bende babama kıyamadım gerçekten. Annemle konuştuk ona güvendim. Fiziksel bi aldatma olduğunu düşünmüyorum çok fazlada mesajın detayına bakmadım, bakamadım zaten. Aynı zamanda çok anneme bağlıyımdırda böyle bişeyin olma ihtimalini unutmak istedim. Ona güvendim bi daha yapmıyacağı konusunda sineye çektim. Tamam yapmıştır bi hata. Bu bana düşmez kendi ilişkileri dedim. Bu kadarı beni aşar dedim. Annem bidaha bişey yapmaz dedim. Telefon kurcalama huyumda yoktur gerçekten. bu olaydan bi kaç ay sonra annemin bi instagram hesabı benim telefonumdaydı bende bilerek çıkış yapmamıştım. Bi baktım bi adamla konuşmaya başladılar. Aradım annemi tekrar tartıştık kapadı suratıma. Bugünde bi mesajlaşma gördüm telefonda ya ben ne yapıcam bilmiyorum gerçekten. Tek çocuk benim 18 yaşındayım. Evlilikleride aynı evde yaşayan dostlar gibi yani. Boşversem olmuyor. Onları yaklaştırmaya çalışsam olmuyor. Annemle konuşsam olmuyor. Babama söyleme fikrini asla düşünemem zaten. Çok üzgünüm lütfen kırıcı yorum yapmayın tek istediğim sey akıl. İkisinide çok seviyorum ben.
En doğrusu babana söylemek böyle aptal yerine koyuluyo adam bu daha kırıcı benceaylar önce annemin telefonunda yazışmalar yakaladım bi adamla. sonra konuştuk kendiside itiraf etti babamı aldattığını. Konun ne derece olduğunu bilmiyorum bilmekte hiç bi zaman istemedim. Bu durum beni içten içe üzüyor. Tartıştık bana git söyle babana vb bişeyler söyledi bende babama kıyamadım gerçekten. Annemle konuştuk ona güvendim. Fiziksel bi aldatma olduğunu düşünmüyorum çok fazlada mesajın detayına bakmadım, bakamadım zaten. Aynı zamanda çok anneme bağlıyımdırda böyle bişeyin olma ihtimalini unutmak istedim. Ona güvendim bi daha yapmıyacağı konusunda sineye çektim. Tamam yapmıştır bi hata. Bu bana düşmez kendi ilişkileri dedim. Bu kadarı beni aşar dedim. Annem bidaha bişey yapmaz dedim. Telefon kurcalama huyumda yoktur gerçekten. bu olaydan bi kaç ay sonra annemin bi instagram hesabı benim telefonumdaydı bende bilerek çıkış yapmamıştım. Bi baktım bi adamla konuşmaya başladılar. Aradım annemi tekrar tartıştık kapadı suratıma. Bugünde bi mesajlaşma gördüm telefonda ya ben ne yapıcam bilmiyorum gerçekten. Tek çocuk benim 18 yaşındayım. Evlilikleride aynı evde yaşayan dostlar gibi yani. Boşversem olmuyor. Onları yaklaştırmaya çalışsam olmuyor. Annemle konuşsam olmuyor. Babama söyleme fikrini asla düşünemem zaten. Çok üzgünüm lütfen kırıcı yorum yapmayın tek istediğim sey akıl. İkisinide çok seviyorum ben.
+1Anneniz boşansın öyle görüşsün istediğiyle. Babanız yapsa yine susar mıydınız? Annenize akıl fikir diliyorum, sizin üzülmenize bile aldırmıyorsa daha da bildiğini okumaya devam eder.
Babanız çok mu ilgisiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?