• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yumurtalık kanseri

ahh Allah anneciğine acil şifalar versin :(inşallah ameliyatı başarılı geçmiştir hayırlı haberlerini bekliyoruzz tekrar geçmiş olsun

canim cok gecmis olsun ya inan cok üzüldüm. seninde dedigin gibi güclü olmalisin. annenin iyi olacagina gercekten inanmalisin buna inandiktan sonra zaten rol yapmana gerek kalmayacak. allah annene acil sifalar ona ve onu sevenlere bu sabirlar versin insallah.

hepinizin duasına ihtiyacım var. bugün hayatımın en kötü günlerinden biri.annemin yumurtalık kanseri olduğunu öğrendik.annem şu an emliyatta ve ben yanında olamıyorum.ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum.ama güçlü almam lazım ona moral verebilmem lazım.ama nasıl ben iyi değilim ki.onu böyle görmek beni çok üzüyor.nasıl rol yapabilirim.ama annem için dua edin ne ol:çok üzgünüm:ur.

çok geçmiş olsun...umarım tez zamanda iyileşir...rabbim şifasını versin..canım sen bırakma kendini herzaman güçlü olman gerek moral çok önemli...allaha emanet olun...a.s.

canım çok gecmiş olsun allah acil şifalar versin inşalah tez zamanda iyi olur üzülme ve güçlü ol çünki ne kadar güclü ve moreliniz yüksek olursa o kadar cabuk başarırsın benim kayın validemde kanserdi ve tıpta çok az rastlanan bir bölgede bulundu ama şu an benden dağa sağlıklı şükür temizlendi ve kurtuldu bütün kalbimle duacıyım canım allah bütün hastalarımıza acil şifalar versin canım

Insallah guzel haberlerinizi bekliyorum. Kendinizi toparlayin.Guslu olun Aneniz sizin uzuldugunuzu gormesin.anenizin sagligina kavusacagina inanin.Dua ediyorum

Allahtan anenize sifa diliyorum.Insallah guzel haberlerinizi bekliyorum. Kendinizi toparlayin.Guslu olun Aneniz sizin uzuldugunuzu gormesin.anenizin sagligina kavusacagina inanin.Dua ediyorum

benim annemde bugün ameliyat oldu ve sonuç çok kötü yumurtalık kanseri dediler küçük kardeşim daha ona söyleyemedim annemin durumunu babam ve ben yıkıldık bi de üstüne doktor 2 kelime laf etti ne bir açıklama ne bir iyi söz korkutup gitti ve bi daha görüşmek istemedi muayenesine gidelim diye ne yapacağımı şaşırdım

ne olur arkadaşlar bana yardım edin özellikle benimle bu acıyı paylaşan arkadaşın annesi nasıl oldu ne durumda hangi doktora gidiyor bana msj atarsa sevinirim

geçmiş olsun networkcum. birz sakinleş tatlım. benim annemde meme kanseriydi.
ilk teşhis konulduğunda bende sen gibiydim. tedavi , moral , destek , sabır ve zaman isteyen bir hastalık. Allah acil şifalar versin annecine..

canım allah şifa versin sizin testeğinizle siz güçlü olursananız oda güçlü olur bunun tek ilacı moral. ağ bu illet hastalık evlerden dışarı yarabbi allah kimseye vermesin dağlara taşlara annene dua edicem canım
hayırlı haberlerini bekliyorum

Back