- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
-
- Konu Sahibi arvenderin
Yok canim kaybettik 5 ay sonra uykunilaci deprasan dediğin gibi sonra morfin türevi ilaçlar imtihan dolu bir beş ay bu arada komoyu kaldıramadı felç geçirdi çok ara vermek zorunda kaldı doktorlar tedaviyeçok geçmiş olsun,anneniz kurtuldu mu?
benim annem de çok agresifleşmişti,antidepresanlar iyi geldi biraz.
başınız sağ olsun,çok üzüldüm. annelerimiz en kıymetlimiz,en büyük korkum.Yok canim kaybettik 5 ay sonra uykunilaci deprasan dediğin gibi sonra morfin türevi ilaçlar imtihan dolu bir beş ay bu arada komoyu kaldıramadı felç geçirdi çok ara vermek zorunda kaldı doktorlar tedaviye
başınız sağ olsun,çok üzüldüm. annelerimiz en kıymetlimiz,en büyük korkum.
meme kanseri,benim anneannem maşallah 96 yaşında. annem 52 şu an,umarım tekrar nüksetmez bu pis hastalık,biz elimizden geleni yapıyoruz.Nesi var peki
Korkma ya gene hayırlısı olsun. Bnm annemde ananemi erken yaşta kaybetmiş 40 yaşına geldiğinde annem diye sarilir bna ağlarsın o boşluk hiç bir zaman gecek birşey değil maalesef ve her canlı elbet bir gün ölümü tadacak...
meme kanseri,benim anneannem maşallah 96 yaşında. annem 52 şu an,umarım tekrar nüksetmez bu pis hastalık,biz elimizden geleni yapıyoruz.
Çok teşekkürler, annemle hemen paylaşıcam tavsiyeleri..Bu sitede biri paylasmisti bu yazilari.
merhaba,
çok çok geçmiş olsun öncelikle. biz de bu yollardan geçtik,anneme 2015 yılında meme ca teşhisi konmuştu. bütün tedavileri bitti,şu an hormon tedavisi görüyor ve korumada. sonuçları o günden beri tertemiz. üstelik annemin grade 3'tü,yani en kötü,en agresif,en metastaza yönelik kanser tipi.
izmir'de bildiğim bir doktor yok,lakin istanbul'da çok iyi bir onkolog biliyorum. eğer gelme durumunuz olursa özelden yazın,ismini veririm.
onun dışında ben kanserin sağlıklı yaşam ile yenilebileceğine inananlardanım. bu konuda çok araştırma yaptım,çok makale okudum.kanseri kovmanın yolu alkali vegan beslenmeden geçiyor.(benim annemin beslendiği gibi) eğer annenizin yaşam stilini değiştirirseniz,onu tamamen kurtarabilirsiniz. bu konuyla ilgili sorularınız olursa seve seve yardım ederim,tekrar çok geçmiş olsun.
hepsini özelden yanıtlıyorum,geç gördüm kusura bakmayın.Lütfen paylaşabilir misin, alkali vegan hakkında kaynak ya da varsa kitap ismini? Annende nelere dikkat ettiniz, kemo hariç başka bir tedavi yöntemi araştır mıydınız? Çok soru var kafamda, fazla yazdıysam kusuruma bakma..
Atlayin ucaga Ataturk havalimanina gelin hemen yaninda Biruni Univ Tip Fakultesinde onkolog Izmirden gelen Canfeza sezgin var. Ve genel cerrah karmaşık karın içi zarlarınin degisimini yapan Emel Canbay Turkiyede bàşka yok... sicak kemoterapi uygulamasi yapiyor.. bu isin piri de kendisiModeratörlerden ricam lütfen konumu taşımayın..
Annem 2013 yılında yumurtalık kanseri olmuştu 3. evrede.. Rahmi yumurtalıkları ve apandisidi alınmıştı. Kemoterapi de alıp temizlenmişti tümörler.
Şimdi de diyor ki doktorlar karaciğerde ve batında metastaz var. Bu durumda olan ya da olduğunu bildiğiniz insanlar var mı? Bu hafta bir çok doktorla görüşecek, tedavi yöntemleri konusunda fikirler alacaktır. İzmir'de tavsiye edeceğiniz onkolog doktor var mı? Yardımlarınız çok önemli benim için..
Merhaba çok geçmiş olsun, benim eşimde de metastaz vardı ama beynin de. Önemli olan beyne sıçramaması. Pet filmi çektirdiniz mi ? Doktorlar Işın mı öneriyor yoksa kemoterapi mi ?Moderatörlerden ricam lütfen konumu taşımayın..
Annem 2013 yılında yumurtalık kanseri olmuştu 3. evrede.. Rahmi yumurtalıkları ve apandisidi alınmıştı. Kemoterapi de alıp temizlenmişti tümörler.
Şimdi de diyor ki doktorlar karaciğerde ve batında metastaz var. Bu durumda olan ya da olduğunu bildiğiniz insanlar var mı? Bu hafta bir çok doktorla görüşecek, tedavi yöntemleri konusunda fikirler alacaktır. İzmir'de tavsiye edeceğiniz onkolog doktor var mı? Yardımlarınız çok önemli benim için..
Merhaba çok geçmiş olsun, benim eşimde de metastaz vardı ama beynin de. Önemli olan beyne sıçramaması. Pet filmi çektirdiniz mi ? Doktorlar Işın mı öneriyor yoksa kemoterapi mi ?