annem ve kv

kv den hadi bir derece de sonuçta el kızını pek düşünen kv olmuyor

ama annen kv den betermiş bence

benim bildiğim anne fedakar olur(benim annem öyle şükürler olsun)

daha 1 günlük lohusa kızına yemek hazırlatmak neyin nesi insaf

Benim annemin fazlası var eksiği yok. Herkes bir değil malesef. 30 yaşında saçlarım bembeyaz oldu takmaktan.
Takıyo insan malesef. Bende eşten yana şanslıyım şükür. Arkadaşlarımın annesine hep imrendim bu yaşıma kadar ama yapacak bişey yokki. Anne babamızı seçme sansımız yok malesef.

lohusayken hassas ,kirilgan oluyor insan. nazlanacak derdini paylasacak bi seveninin olmasi en buyuk destek. herkesi gectim ama annenizin yaptigi olacak bisey degil

Canım ya kıyamam

benim annemde sürekli acı yemekler yapıyodu ama ben bunu yiyemem dediğimdede sen yeme o zaman diyodu:)) iyidir hoştur ama büyükler bazen çok garip olabiliyorlar. bi daha doğum yaparsam yanıma kimseyi istemiyorum.

Doğumun ilk 1-2 günü eşiniz nerdeydi? O aklıma takıldı. Eğer anneniz hep böyle ise yapacak bir şey yok. Sizin şanssızlığınız kayınvalide de pek anlayışlı değilmiş. Çok da takılmayın bence. Üzmeyin kendinizi. Sadece kabul edin ve geçin bence.

Haklisiniz belki de.. bencil olmak lazim. Evladima bakinca bir anne nasil bencil olabilir diyorum kv yo gectim..

Yani bilmiyor falan diye avutuyordum kendimi ama esim cok guzel bir laf soyledi 2-3 gun once bir akrabamizla sohbette "milletin annesi gelir yaninda olur onlar geldi iki annede biz onlara baktik resmen" dedi gulerek.cok hakliydi..

Aynen oyle. Evlatlarimiz eslerimiz hayirli olsun napalim.. benimde basima neler geldi annem yuzunden yazsam trajedi dram her sey var :)

Esim hep yanimdaydi zaten hep o yapti Allah razi olsun . 15-20 gun hep benimleydi.. hakkini odeyemem.

Yani bilmiyor falan diye avutuyordum kendimi ama esim cok guzel bir laf soyledi 2-3 gun once bir akrabamizla sohbette "milletin annesi gelir yaninda olur onlar geldi iki annede biz onlara baktik resmen" dedi gulerek.cok hakliydi..
yani ayıp yaptıkları vicdanı olan böyle davranmaz

eşin tarafından şanslıymışsın en azından.

bazı anneler böyle canım, insan anne olunca daha bi anlıyor.. ben çok kızdım zamanında anneme, çok büyük tartışmalar yaşadım, bebeğimle hastaneye yattık misafir gibi yarım saat uğradı gitti, kızım ateşlendi bakamam dedi kreşe bırakıp ağlaya ağlaya işe gittim daha neler neler... çok kızdığım bi an büyük bi kaza geçirdi. ölümden döndü desem yeridir. koşarak gittim yanına hastaneye o an anladım ki bu kadın benim annem ve ne yaparsa yapsın ona gelen zarar beni üzüyor. ne olursa olsun Allah acısını yaşatmasın. şimdi hala bana karşı davranışları aynı hala ihtiyacımda zor anımda yanımda değil, ama ben beklememeyi öğrendim. ondan bi beklentiye girmiyorum bişey rica etmiyorum, çok zorda da kalsam kendi başımın çaresine bakıyorum. az beklenti, çok mutluluk

Evet benim de sonunda ogrendigim sey bu.. malesef..

Ah canum benum tam el ustinde tutulcagin zaman tamtersi olmis hadi kv eldir de annene cok sasirdim
Annem tam 20 gun elimi birsye surdurmedi iki dogumumdada hatta bos otirmaktan sıkılmistim yani bilemedim ters birseyler var

Ah canum benum tam el ustinde tutulcagin zaman tamtersi olmis hadi kv eldir de annene cok sasirdim
Annem tam 20 gun elimi birsye surdurmedi iki dogumumdada hatta bos otirmaktan sıkılmistim yani bilemedim ters birseyler var
Annem anneligi bilmiyor. O kadar yil universitede okudum hic gelmedi yanima,ben geliyorum nasilsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…