• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve esim :(

Eşiniz Türkiye ye çekti gitti sonra geridöndü

İşi ne oldu

Bu kadar çabuk nasıl tekrar iş buldu

Bir de yaşına gelince kreşe veririm ikî ay kendim bakarım ama sonra yine annem bakar diyorsun bu bebek ne kadarlık

Işler ayarlanabilirse dönüşümlü bakın eşinizle vardiya vs olabiliyorsa

Eşiniz Türkiye ye çekti gitti sonra geridöndü

İşi ne oldu

Bu kadar çabuk nasıl tekrar iş buldu

Bir de yaşına gelince kreşe veririm ikî ay kendim bakarım ama sonra yine annem bakar diyorsun bu bebek ne kadarlık

Işler ayarlanabilirse dönüşümlü bakın eşinizle vardiya vs olabiliyorsa

Ayni is yerine tekrar döndü. Calistigi yer kücük bi yer. Patronuda cok severdi cok memnundu. Zaten gittiginde is yerini ben arayip, baska bi yalan uydurdum. Cünkü cok gecmez, döner diye umut ediyordum. Geldiginin ertesi gün patronuna gidip özür diledi.

Cocukla ilgili: orda yanlis tusa basmisim. Cocugum 2 yasinda. Ben yakinda iki aylik bir izine cikiyorum, o zaman kendim bakarim. 3 yasina geldiginde krese veririm, 4 de de anaokuluna baslicak zaten demek istedim. Calisma saatlerimiz sabit. Dönüsümlü olmuyor maalesef. Annem buraya getir burda bakarim ama ben o eve gelmem diyor.

Ayni is yerine tekrar döndü. Calistigi yer kücük bi yer. Patronuda cok severdi cok memnundu. Zaten gittiginde is yerini ben arayip, baska bi yalan uydurdum. Cünkü cok gecmez, döner diye umut ediyordum. Geldiginin ertesi gün patronuna gidip özür diledi.

Cocukla ilgili: orda yanlis tusa basmisim. Cocugum 2 yasinda. Ben yakinda iki aylik bir izine cikiyorum, o zaman kendim bakarim. 3 yasina geldiginde krese veririm, 4 de de anaokuluna baslicak zaten demek istedim. Calisma saatlerimiz sabit. Dönüsümlü olmuyor maalesef. Annem buraya getir burda bakarim ama ben o eve gelmem diyor.

Kreş yaşına gelmîş

Anne de bunalmış gitsin kreşe 3 yaşını falan bekleme

Hem dili de daha kolay öğrenir

Maddi olarak zorlar dersen de eşin ek iş ayarlasın aileniz bağımsızlığına kavuşsun

Back