Çok güzel analiz etmişsiniz,bende ilk evliliğinde aldatılan bir kadın olarak ,kısa sürede karşıma çıkan ve daha önce boşanmış biriyle beni anlayacağını düşünerek evlilik kararı aldım,çocuğum 3 yaşındaydı ve babası maddi manevi desteğini 3-5 ay yapıp,sonra kesti.Ben çalışıp çocuğuma bakıyordum ama manevi boşluktaydım hep,evlendiğim eşimden hoşlanmıştım ve ileridede severim dedim,sevdimde,meğerse benimki sorunları görmezden gelmek olmuş
Çocuğuma ilgili gösterip sevmişti,hala sever,çocuklara ayrı bir ilgisi var,kendi çocuğunada benim çocuğumada maddi olarak hep baktı,sanırım ben buna aldanıp evlendim,Daha ilk günden cinsel problem başta olmak üzere daha bir çok problemimiz oluştu,ne yazıkki kadın ruhuyla ilgisi olmayan,kadını sadece bir araç olarak gören bir insanla evlenmişim ,bunu ilk başta tokat gibi suratıma vuruldu,cinsellik,ilgi alaka,muhabbet hoş sohbet ne yazıkki 10 senedir yok denecek kadar az,terapilerede gittik ilaçta kullanıyor,fakat sonuç sıfır,kendi karakteristik özelliğinin çok sıkıntılı olduğunu anladım artık,4 kez tüp bebek denedik,belki çocuk olurda takmam hiç birşeyi,buda nasip olmadı düşükler vs iyice yıprandım.10 sene çalışmadım,eşim elinde para tutan bir insan değil bende boşuna çocuğumu yanlız bırakıp ne çalışayım gelen gidiyo dedim,çok büyük hata etmişim.Eşimin durumu orta halde şu an,eski karısı ve çocuğu malesef onu kullanıyor,hep uyarılarda bulundum ve suçlu ben oldum,çocuğu evlenecek herkez üzerine düşeni yapsın sana yüklenmesin dediğim için bana iyice bilendi ve sen sadece kendini düşünüyorsun dedi ve en ağırı bu oldu,ne fedakarlıklar yapmıştım oysaki
şu an aramız çok çok çok daha kötü,kızımın maddi ihtiyaçları var,boşanmaya cesaretim yok,eşime bu durumları anlattığımda beni görmüyorsun dediğimde ,işine gelirse cevabı bile almış biriyim,vücudumun her yeri stresten sinyal veriyor,yanlış seçimlerimin ceremesini çekiyorum ne yazıkki,daha önce boşanmış bir bayan olarak başa dönmeye cesaretim yok ,ya stresten hastalanıp öleceğim yada böyle sürüneceğim,içimi dökmek istedim,sıktıysam aff ola