Annem ve çirkin olmamla alakalı

Devrin anne çocuk ilişkilerine ne olmuş? Eskiden aman kızım ört gösterme, aman peşine birini takma, aman oku bitir gel derlerdi şimdi gö.ün yok, saçın kısa, memen tırt olmuş vay arkadaş!?

Tüm bi yazdiklarin kusuru bakma ama degnegin iki ucu.. gibi.
Ört gösterme ne kadar kötü ise, göt yok meme yokta o kadar kötü.

Eskilerdeki kilo takintisi beni de bitiriyor. babaannem derdi ki "kiz dediginin beline sarildiginda kollarin arkada kavusmayacak " Ama annen biraz abartmis. "Anne boyle ölmem füze at " deseydin keske

Eskilerdeki kilo takintisi beni de bitiriyor. babaannem derdi ki "kiz dediginin beline sarildiginda kollarin arkada kavusmayacak " Ama annen biraz abartmis. "Anne boyle ölmem füze at " deseydin keske
Ben kilo seven biri değilim kısa boylu olduğum için balık etliden ziyade su bidonu gibi duruyorum çünkü kiloyu popoya memeye değil yüzüme kollarıma ve belime alıyorum. Kilom varken de zayıfla derdi hep diyecek bi şey buluyor. Kaş yapıma bile takılıyor istediği kız tipi sarışın mavi gözlü beyaz tenli iskandinav gibi bi şey.. e genetik belli yani öyle olmam için ezeldeki ömer gibi komple değişmem lazım kaldı ki o şekilde bile değişmeyecek şeyler istiyor kendisi de 150 boyunda 70 kilo

Anam belli babam belli ne olmami bekliyorsun de o zaman ben de kisa ve kiloluyum. Kiloyu da kalcaya ve goguse toplamisim. Boylesi de komik oluyor yani merak etme. Hele o gogsu bu minyonlukla tasimak felaket zor. Hele bir de emziriyorum. Iyice devlesti Kambur olmak uzereyim.
Annen belliki mudahale etmeyi seviyor. Takilma bosver. Anneler kotu dusunmezler. Ama bazen kendilerini yanlis ifade ederler. Keyfine bak okulunu bitir. Sevgili,koca sonra da bulunur . Annecigine bunu da soyle

Benim annemde derdi tahta gibi kurudun şu haline bak hayalet gibisin cenaze gibisin diye:) bende 8 yaş kızım var ona diyorum yeme kızım şişman olucan tombik derler diye.. alınmayın anneler güzel olmanızı ister ondandır

Anneniz mutsuz ve bunun acısını sizden çıkarıyor Bence. Prenses gibi olduğunuzu hissetmek için annenizin onayına ihtiyacınız yok. Eminim ki citi piti güzel bir kadınsınız. Annenizin ozguveninizi zedelemesine izin vermeyin.

Anne abartmış böyle şeyler söylenir mi ya.
Ama şöyle bir şey söyleyeyim. Benim boyum 1,85

Voleybol falan çok oynardım Baba tarafı da uzundur. Bana hep derlerdi ki hem akrabalar hem çevrem erkekler yanlarında kendilerinden uzun boylu kız olmasını istemezler ezik hissederler derlerdi.
Benim de ödüm kopardı kendimden kısa birine aşık olacağım, ama uzun olduğum için o beni istemeyecek diye. Halbuki Ne kadar saçma mankenler de hep uzun boylu, erkeklerde onlardan hoşlanmıyor mu sanki.

Şu an 24 yaşındayım eşim 1,84 boyunda. Ve söylediğine bakar mısınız, diyor ki ben boy olarak benden uzun birisiyle olmak isterdim hep. Annemin dediğine kalsaydım eşim de benden korkardı yani. Ama adam sevdi aldı.

Boy takıntısı o kadar yok ki, topuklu ayakkabı girdiğim zaman fark daha da açılıyor ama hiç problem etmiyor yani.

Yavrum annen ve baban boşanmış miydi? Annesi yaşlı evli bir adamla dost hayatı yaşayan genç bir kardeşimiz vardı ....o sen misin?

vala eskıler bır et bin kusur kapatır kafasında.
zayıflayınca çirkinleştiğimi söylerler ,ama ben zayıf mutlu hıssedıyorum.
annemde bana oyle der. yeter artık zayıflama hortlak gıbı oldun,yuzunde et kalmamış boyle güzel olmuyon kv de aynı şeylerı soyler benm hoşuma gıder daha zayıf olduğumu soyledıklerı için
zaten g.te m.meye gelen erkeklerın amacı belli...ruhumu sevsınler ana g.tumu m.memı değil ,de.

Anneniz bana bir arkadaşımın annesini hatırlattı. Burun estetiği sonrası ziyaretine gittiğim arkadaşımın annesi şöyle demişti "belki güzel bari olur"

Ya ben de öyle düşünüyorum. Şu ana kadar 2 kişiye aşık oldum ikisi de hiç tipim olan insanlar değildi yakışıklı da değillerdi ama hareketlerini konuşmalarını tarzlarını sevdim ve öyle aşık oldum. Göte memeye gelen erkeklerin de aşık olup sevdikleri için değil daha biyolojik sebeplerden dolayı geldiklerini düşündüğüm için bu konuyu hiç takmıyordum. Ama yani insanın annesi böyle deyince bi durup düşünüyor

Evet maalesef benim
Annenin yüreğini,zihninin yapısını,aklının çalışma prensiplerini biliyorsun ama yüreğinden kabul edemiyorsun.....bir şekilde onun ağzından çıkanları önemsiyorsun yine de. Onemseme güzelim.Annen "iyi bir insan değil".Allah belki onu bir gün ıslah eder ama o güne kadar da seni uzmesine ,ezmesine izin verme!!

Onlar seni begenmiyordur demesi garip geldi.yalniz degilsin benim anneme de ne guzel kizin var dediklerinde ben daha guzelim derdi hic uzulme bi de bu modelleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…