Tavuk kesmiyorsun insan canından bahsediyorsun bu kadar kolay mı ya. Devletin imkanları var bir müddet kadın sığınmada kalıp iş bulup kimlik değiştirip başka bir memlekete yerleşebilirler koruma kapsamında. Ne olursa olsun bir babadır bu kadar kolay mı?Ne yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
Bazı durumlarda kendini korumak için, içindeki merhameti ve insaniyeti bir köşeye ayırmak lazım. Hayat güçsüzleri ezer. Seni koruması gereken makamlar da koruyamıyorsa, o zaman kusura bakma. Dalını kıranın ağacını sökeceksin.
Annenizle birlikte, güzel bir plan yapıp, babanızı öldürün ve kaza süsü verin. Ya da nefsi müdafaya sokmaya çalışın. Mesela o uyurken ocağın gazını açık bırakıp gitmek gibi, evde yangın çıkartmak gibi. Ya da birgün biraz kışkırtsın. Dayak yesin. Sonra bıçakla vs. ya da uyuduktan sonra öldürsün. Desin beni öldüreceğini söyledi, canıma kast etti, nefsi müdafaa yaptım gibisinden.
Peki o kızına ya da karısına acıyor mu? Bana acımayana niye acıyacağım? Ben tavuk bile kesemem. Ama beni sebebsiz yere sürekli döven birisi olsa, keserim. Çünkü gençlik yıllarımda kendi kollarımı bile kesmiştim.Tavuk kesmiyorsun insan canından bahsediyorsun bu kadar kolay mı ya. Devletin imkanları var bir müddet kadın sığınmada kalıp iş bulup kimlik değiştirip başka bir memlekete yerleşebilirler koruma kapsamında. Ne olursa olsun bir babadır bu kadar kolay mı?
Kendini korumanın tek yolu değmeyecek birini öldürüp hapislerde çürümek değildir, ekonomik özgürlüğü olmayan, gördükleri şiddet yüzünden psikolojileri bozulmuş, intihara meyilli kadına verdiğiniz akıl anne kızın ölümüne neden olursa da vebal alabilecek misiniz?Peki o kızına ya da karısına acıyor mu? Bana acımayana niye acıyacağım? Ben tavuk bile kesemem. Ama beni sebebsiz yere sürekli döven birisi olsa, keserim. Çünkü gençlik yıllarımda kendi kollarımı bile kesmiştim.
Abaaauuvvv ben ne okudum la...Gece gece. Kzzzz insan öldürmek ucuz mu bu kadar ya ! Gerçekten bana bazen şaka gibi gelirdi cinayet haberleri fln ama zihniyet cidden buysa vay halimize... Katil olmak basit birşeymiş gibi nasıl tavsiye edilir????? Karşındakini öldürünce senin ondan ne farkın kalacak? Canavarlık bu başka birşey değil. Sağlıklı olduğunuza emin misiniz, lütfen en kısa zamanda bir psikiyatri uzmanı ile görüşün.Ne yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
Bazı durumlarda kendini korumak için, içindeki merhameti ve insaniyeti bir köşeye ayırmak lazım. Hayat güçsüzleri ezer. Seni koruması gereken makamlar da koruyamıyorsa, o zaman kusura bakma. Dalını kıranın ağacını sökeceksin.
Annenizle birlikte, güzel bir plan yapıp, babanızı öldürün ve kaza süsü verin. Ya da nefsi müdafaya sokmaya çalışın. Mesela o uyurken ocağın gazını açık bırakıp gitmek gibi, evde yangın çıkartmak gibi. Ya da birgün biraz kışkırtsın. Dayak yesin. Sonra bıçakla vs. ya da uyuduktan sonra öldürsün. Desin beni öldüreceğini söyledi, canıma kast etti, nefsi müdafaa yaptım gibisinden.
Bazen herşey çıkmazda gibi görünür..Ama bir yol vardır illaki Allah'ta çare tükenmez öncelikle sakin olun ve derdinizin bir çözümü olabileceğini düşünün. Karşı tarafı manipüle ederek kurtulmaya çalısabilirsiniz meselâ yani onun sizi bırakmasını sağlayacak şekilde tavır takının sizden bir fayda gelmeyeceğini anlarsa bırakabilir meselâ. Bunu da nasıl yaparsınız böyle tipler hasta insanlarla uğraşmak istemez en basitinden hasta numarası yaparak bile kurtulabilirsiniz yani işinize yaradığı sürece bırakmazlar önemli olan işlerine yaramayacağınızı hissettrmek. Benim aklıma bu geliyor meselâ karşı tarafı bezdirmek gibi . Yani kendi bırakıp gitmeli bela olmaması içinBen 9 aydır evliyim. Boşanmak istiyorum. Şiddetli geçimsizlik var ve anlasamiyoruz psikolojim çok kötü oldu zaten bozuktu psikolojim daha önce intihar girişimleri vs oldu aile ortamı ve babamdan dolayı çok sinirli bir insan ve intihara meyilli oldum. Şuanki adamda annem gibi olmak istemiyorum. Annem gidemiyor boşanmak istiyor ama babam tehdit ediyor annem korkuyor arkasinda kimsesi yok ailesi yok kim duracak destek olacak anneme. Ben önceden cesaretliydim annemi kurtaracagim diyordum ama şimdi ben de aynısı oldum cesaretim yok tek başıma hayat kurmak için çok zayıfım psikolojim zayıf ufak şeyde intihari deniyorum. Tahammülüm yok birseye. Annem yillardir aldatildi dövüldü ve şuan hayattan kopuk köle gibi kendi evinde. Son zamanlarda annem ve ben aynı durumda hissediyoruz yasamaktan bıktık keyfimiz yok. Gidelim mi diye düşündük beraber. Ama ben korkuyorum babam bizi rahat birakmaz gelip anneme birşey yapar bizi bulur diye korkuyorum. Gücümüz yok paramız yok. Adalet yeterli değil. Devlete sığınsak yeterli koruma saglayamiyor. Biz kendimizi nasıl kurtarıp koruyacağız. Birisi akıl versin lütfen. Bu şekilde hayat siz mı yaşamaya devam edeceğiz
Ruh hastası mısın kardeşim nasıl akıllar bunlarNe yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
Biraz para biriktirip,annenizle beraber küçük bir eve çıksanız…1+1 bile yeter … ikinizde çalışsanız,zamanla toparlanırsınız. Aslında beraber olmanız büyük bir avantaj. Birbirinize destek olursunuz.Ben 9 aydır evliyim. Boşanmak istiyorum. Şiddetli geçimsizlik var ve anlasamiyoruz psikolojim çok kötü oldu zaten bozuktu psikolojim daha önce intihar girişimleri vs oldu aile ortamı ve babamdan dolayı çok sinirli bir insan ve intihara meyilli oldum. Şuanki adamda annem gibi olmak istemiyorum. Annem gidemiyor boşanmak istiyor ama babam tehdit ediyor annem korkuyor arkasinda kimsesi yok ailesi yok kim duracak destek olacak anneme. Ben önceden cesaretliydim annemi kurtaracagim diyordum ama şimdi ben de aynısı oldum cesaretim yok tek başıma hayat kurmak için çok zayıfım psikolojim zayıf ufak şeyde intihari deniyorum. Tahammülüm yok birseye. Annem yillardir aldatildi dövüldü ve şuan hayattan kopuk köle gibi kendi evinde. Son zamanlarda annem ve ben aynı durumda hissediyoruz yasamaktan bıktık keyfimiz yok. Gidelim mi diye düşündük beraber. Ama ben korkuyorum babam bizi rahat birakmaz gelip anneme birşey yapar bizi bulur diye korkuyorum. Gücümüz yok paramız yok. Adalet yeterli değil. Devlete sığınsak yeterli koruma saglayamiyor. Biz kendimizi nasıl kurtarıp koruyacağız. Birisi akıl versin lütfen. Bu şekilde hayat siz mı yaşamaya devam edeceğiz
siz ciddi misiniz? Bu dediklerinizi uygulasa konusahibi de hapse girer siz de hapse girersiniz azmettirici olarak.Ne yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
Ceza almazmış, nasıl bu kadar eminsiniz ya, biri kocamdır biri babamdır demiş çekmiş bunca zaman ağzını açmamış ana kız, sen bir kere polisin savcının huzuruna çıkma ondan sonra ceza almıyolar. Şikayeti geri almazlarsa, kararlı duruş sergilerlerse alır ceza gayet. Bu kadına gücü yeten herifler donuna işiyor polisin savcının yanında, kriminal tiplerden değillerse başım ağrıyacak diye bi parça yumuşuyorlar.Peki o kızına ya da karısına acıyor mu? Bana acımayana niye acıyacağım? Ben tavuk bile kesemem. Ama beni sebebsiz yere sürekli döven birisi olsa, keserim. Çünkü gençlik yıllarımda kendi kollarımı bile kesmiştim.
Kocandır, döver. Babandır, döver. Abindir, döver. Eskilerde kayınvalide - kayınba da dövermiş. Öğretmendir döver. Bu ne ya? Üye yazmış devlet yeterli koruma sağlayamıyor diye. Peşimizi bırakmaz diye. Şikayet etse, hiçbir ceza almaz. Üstüne niye şikayet ettin diye bir daha döver. Bu tek seferlik bir dayak değil. Yıllardır düzenli bir şekilde dövmek, eziyet etmek, zulm etmek. Devlet de koruyamıyorsa, geriye tek seçenek kalıyor. Kendini korumak.
Ne diyor ya buNe yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
Sen daha bi ergenden kurtulamiyorsun konunda öyle diyordun ne ara seri katil oldunNe yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
Yarın öbür gün müge anlıda izleriz sizi?? Hasta mısınız yoksa şaka mı anlamadımNe yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
Peşine takılan tipten daha fena, ergen tehlikenin farkında değil daha ahaha.Sen daha bi ergenden kurtulamiyorsun konunda öyle diyordun ne ara seri katil oldun
Bunlar gerçekten varlar. Eski çalıştığım kuruma hükümlü veriyorlardı. Kimisi ıslah olmuş, kimisi aynen bu kafadaydı. Bunların yeri hapishane veya kamu yararına çalışma değil direkt Bakırköy.Ne yazık ki adalet, zayıfı korumaz. Bir zamanlar peşimde takıntılı birisi vardı. Şikayetten sonuç alamadım. Annesini buldum. Dedim benim ölüm gibi bir korkum yok. Oğlun karşıma bir daha çıkarsa, çantama güzel bir bıçak koydum. İkimizden biri ölür, sonra niye böyle oldu deme. Oymuş, bir daha gelmedi peşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?