Annem ve ben lutfen akil verin

Balkiz907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
30
10
8
Merhabalar ben uni sinavina hazirlaniyorum bu sene 18 yasindayim tek cocugum ve annemle anlasamiyoruz bakin siradan ergenlikteki anne kiz iliskisi degil bu yuzune hic bakmiyorum bakasim gelmiyor mutfakta karsilasiyoruz ya yuzumu egip kolumu ona degdirmeden cikiyorum ,mesela corba icerken sesli iciyor ya tiksiniyorum ama babam yaparsa bisey demiyorum bugun yemin ederim tek konusmamiz manti yapicam aksama dedi ben cvp vermedim sonra bagirmaya basladi hadi simdi sinava hazirlaniyorsun ondan kaciyosun yuzume bakmiyosun 1-2 ay sonra nolcak ondada mi yuzume bakmicaksin dedi suanki durumumuz boyle peki neden nolduda bu hale geldiniz derseniz ben gecmisteki bazi yaptig seyleri hatirliyorum hergun her ona bakmama surekli neler soguttu seni derseniz zorla her haftasonu anneannemgile goturur orda baskiyla beni akrabalarina yakin etmeye calisir benim agzimdan yalanlar soylerdi mesela enisteme bizim kizda stadta kosmak istiyordu beraber kosun diyoki oyle bisey yok amaci beni akrabalarina yakin etmek ,babamin akrabalarindan nefret ediyor kuzenim kardesim gibi bikere bize geldiginde annem kapinin camini kirdi bana yardim et biraz ev siliyorum diye bagirmaya basladi kuzenimle korkuyla aglamaya baslattik ust komsuya siginmistik ,nenemin yuzune bakmaz bayramda evine gitmez ,birkere ailecek geziyoruz bisey oldu bu arabadan indi bn yuruyerek gderim dedi gitti,surekli beni azarlar assagilar bagirirdi surekli korkuyla buyudum cayini karistirrken cay kasigindan cikan sesten bile yuregim cikacak gibi olur , surekli babama aksam erken gel nolur erken gel diye yalvarir yazlari babamin izin almasi icin israr ederdim simdi buyudum ve artik sabrim yok kaldiramiyorum babamin ailesine yaptiklari daha sigmazki yaz yaz ama sonra dusunuyorhm annemncok sevgisiz buyumus dedem surekli dovermis okuldan cikartmis cocujklugu cok sevgisiz gecmis boyle birinin benim basimi bugune kadar hic oksamamasi veye canim dememesi pek anormal kacmiyor ama bunlari dusununce acisiyorum mutlu olmaj istiyorum onla napmam gerek akil verin hic kardesim ablamda yok akil alacagim yardimci olursaniz sevinirim

Son düzenleme:
Bu arada surekli ozel esyalarimi karistirip acimi yakalamaya calisiyor,face mesjlarima gunluklerime kadar hepsini okurken yakaladim

Üzüldüm canım ya.. ama bu sevgisiz davranması için bi sebep değil.. bende aşağı yukarı annneninkine benzer şeyler yaşadım ve çocuğuma yapmıycam diye söz verdim kendime canım ciğerim o benim hiç kıyamam ki.. eşime de oğluma da tüm sevdiklerime de sevgimi hem sözle hem de dokunarak veya ilgilenerek gösteriyorum.. bu içten gelen bi şey..
ben annemi babamı da çok seviyorum ama vakti zamanında yakınlık görmediğim için çok yakınlaşamıyorum.. seni çok iyi anlıyorum emin ol..
Ve ne olursa olsun o senin annen kalbini kırma.. sen nasıl gidersen o da sana öyle yaklaşır. Bigün oturup dertleşin ana kız bak faydasını nasıl da görüceksin. Sen onun tek evladısın yaklaşırsan bütün buzu çözülür

Annenin yaptiklari cok siradan seyler.
Inan buyutecek bir sey yok.
Senin hareketlerin de onu cok yaraliyordur emin ol. Tipik ergenlik krizi senin gecirdigin.
Ilerde annene bir sey olursa anlarsin kiymetini.

Bi şey daha eklemek istiyorum sen bilemezsin o evlilik içinde annenin neler yaşadığını.. belki kvden çok çekti belki baban ailesi için anneni kırıp geçti çok kere.. sen bunlara bakıp bilenemezsin annene.. ha bu dediklerimi şimdi anlayamazsın belki ama ne zaman evlendin o zaman dank eder

Bak bu yazdıklarım seni belki sinirlendiricek ama şunu unutma ne olursa olsun o senin ANNEN..Sen şuan böyle görmek istediğin için öyle görüyorsun..bak seni çok iyi anlıyorum..Aynı şeyleri yaşadım..
Şimdi annem bana her dakika dualar ediyor o senin annen kimse seni onun kadar sevemez

Ben yazacaktim arkadas yazdi annen ve ailesi belki babanlar tarafindan cok dislandi.senin ailesiyle samimi olmani isteyebilir.ne olursa olsun bu annen.ben anlamiyorum anneye boyle hisler nasil beslenir,nasil kusulur sadece senin icin soylemiyorum genel anlamda.hicbirsey yapmasa dokuz ay karninda tasiyor hamile.topiklerine bak neler cekiyor insan.sonra bdv deki konulara bak evladinin disi icin uzulen ,tuvalet egitimi icin ne stresler yasayan,uygun bir kres secmek icin ne arastirnalar yapan insanlar var.annelik boyle iste.yasin ilerledikce daha iyi anlayacaksin.annen sevgisiz buyumusse sen ona saril sen sev.zamanin ne getirecegi belli olmaz saril ona firsat buldukca.sevgi her sorunu asar.hele anne evlat arasi sevgi bagi herseyi yener.

Tesekkurler yazdiginiz seyler icin konusmazsak hallolmaz kuzenimede cok kotu davraniyor mesela ben odamdaydim kuzenim kutuphaneye diye cagirmis uyuyor gelemez demis neyse daha fazla uzatmak istemiyorum cunku bende biseyler halletmek istiyorum ama kuzenimde kardesim gibi onu sevmemesi beni cok uzuuyor

Kabul etmiyorsun ama tipik ergen hisleri bunlar. Annenin sana yaptığı bir kötülük yok.

Tesekkurler yazdiginiz seyler ic
Rica ederim canim.eminim sende anneni cok seviyorsun genclikte oluyor bazen boyle duygu karmasalari.emin ol akil sagligi yerinde olan her anne evladini sonsuz bir sevgiyle sever.benim uc cocugum var.bazi gunler yasadiklarimdan etkilenir annemi ararim.ah annecim bilseydim senin kalbimi hicbirsey icin kirmazdim diye. Onun kiymetini hergecen gun yine yeniden anliyorum cunku.

Annem kendi ailesinden hic sevgi gormemis bazen uzuluyorum ona ama size yemin ederim annemle babam 3 senedir ayri yatiyorlar ve annem her aksam kapiyi kapatip oturma odasina gecer ve uyuyana kadar ordan cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…