Ben yazacaktim arkadas yazdi annen ve ailesi belki babanlar tarafindan cok dislandi.senin ailesiyle samimi olmani isteyebilir.ne olursa olsun bu annen.ben anlamiyorum anneye boyle hisler nasil beslenir,nasil kusulur sadece senin icin soylemiyorum genel anlamda.hicbirsey yapmasa dokuz ay karninda tasiyor hamile.topiklerine bak neler cekiyor insan.sonra bdv deki konulara bak evladinin disi icin uzulen ,tuvalet egitimi icin ne stresler yasayan,uygun bir kres secmek icin ne arastirnalar yapan insanlar var.annelik boyle iste.yasin ilerledikce daha iyi anlayacaksin.annen sevgisiz buyumusse sen ona saril sen sev.zamanin ne getirecegi belli olmaz saril ona firsat buldukca.sevgi her sorunu asar.hele anne evlat arasi sevgi bagi herseyi yener.Bi şey daha eklemek istiyorum sen bilemezsin o evlilik içinde annanin neler yaşadığını.. belki kvden çok çekti belki baban ailesi için anneni kırıp geçti çok kere.. sen bunlara bakıp bilenemezsin annene.. ha bu dediklerimi şimdi anlayamazsın belki ama ne zaman evlendin o zaman dank eder
Bu nasıl bir soru ya? Ne yapıyorsunuz siz 18 yaşındaki kızın aklını karıştırmak bir yana gerçekten evlat edinilmiş kişileri de kırıyorsunuz.Evlatlık mısın acaba ?
Ben yazacaktim arkadas yazdi annen ve ailesi belki babanlar tarafindan cok dislandi.senin ailesiyle samimi olmani isteyebilir.ne olursa olsun bu annen.ben anlamiyorum anneye boyle hisler nasil beslenir,nasil kusulur sadece senin icin soylemiyorum genel anlamda.hicbirsey yapmasa dokuz ay karninda tasiyor hamile.topiklerine bak neler cekiyor insan.sonra bdv deki konulara bak evladinin disi icin uzulen ,tuvalet egitimi icin ne stresler yasayan,uygun bir kres secmek icin ne arastirnalar yapan insanlar var.annelik boyle iste.yasin ilerledikce daha iyi anlayacaksin.annen sevgisiz buyumusse sen ona saril sen sev.zamanin ne getirecegi belli olmaz saril ona firsat buldukca.sevgi her sorunu asar.hele anne evlat arasi sevgi bagi herseyi yener.
Nasil halledebilirim bundan sonra annemle aramiKabul etmiyorsun ama tipik ergen hisleri bunlar. Annenin sana yaptığı bir kötülük yok.
Rica ederim canim.eminim sende anneni cok seviyorsun genclikte oluyor bazen boyle duygu karmasalari.emin ol akil sagligi yerinde olan her anne evladini sonsuz bir sevgiyle sever.benim uc cocugum var.bazi gunler yasadiklarimdan etkilenir annemi ararim.ah annecim bilseydim senin kalbimi hicbirsey icin kirmazdim diye. Onun kiymetini hergecen gun yine yeniden anliyorum cunku.Tesekkurler yazdiginiz seyler ic
Sadece annene ters tepki vermemeye çalış yeter. Zamanla anneni anlamaya başlayacaksın zaten.Nasil halledebilirim bundan sonra annemle arami
Rica ederim canim.eminim sende anneni cok seviyorsun genclikte oluyor bazen boyle duygu karmasalari.emin ol akil sagligi yerinde olan her anne evladini sonsuz bir sevgiyle sever.benim uc cocugum var.bazi gunler yasadiklarimdan etkilenir annemi ararim.ah annecim bilseydim senin kalbimi hicbirsey icin kirmazdim diye. Onun kiymetini hergecen gun yine yeniden anliyorum cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?