Merhabalar ben uni sinavina hazirlaniyorum bu sene 18 yasindayim tek cocugum ve annemle anlasamiyoruz bakin siradan ergenlikteki anne kiz iliskisi degil bu yuzune hic bakmiyorum bakasim gelmiyor mutfakta karsilasiyoruz ya yuzumu egip kolumu ona degdirmeden cikiyorum ,mesela corba icerken sesli iciyor ya tiksiniyorum ama babam yaparsa bisey demiyorum bugun yemin ederim tek konusmamiz manti yapicam aksama dedi ben cvp vermedim sonra bagirmaya basladi hadi simdi sinava hazirlaniyorsun ondan kaciyosun yuzume bakmiyosun 1-2 ay sonra nolcak ondada mi yuzume bakmicaksin dedi suanki durumumuz boyle peki neden nolduda bu hale geldiniz derseniz ben gecmisteki bazi yaptig seyleri hatirliyorum hergun her ona bakmama surekli neler soguttu seni derseniz zorla her haftasonu anneannemgile goturur orda baskiyla beni akrabalarina yakin etmeye calisir benim agzimdan yalanlar soylerdi mesela enisteme bizim kizda stadta kosmak istiyordu beraber kosun diyoki oyle bisey yok amaci beni akrabalarina yakin etmek ,babamin akrabalarindan nefret ediyor kuzenim kardesim gibi bikere bize geldiginde annem kapinin camini kirdi bana yardim et biraz ev siliyorum diye bagirmaya basladi kuzenimle korkuyla aglamaya baslattik ust komsuya siginmistik ,nenemin yuzune bakmaz bayramda evine gitmez ,birkere ailecek geziyoruz bisey oldu bu arabadan indi bn yuruyerek gderim dedi gitti,surekli beni azarlar assagilar bagirirdi surekli korkuyla buyudum cayini karistirrken cay kasigindan cikan sesten bile yuregim cikacak gibi olur , surekli babama aksam erken gel nolur erken gel diye yalvarir yazlari babamin izin almasi icin israr ederdim simdi buyudum ve artik sabrim yok kaldiramiyorum babamin ailesine yaptiklari daha sigmazki yaz yaz ama sonra dusunuyorhm annemncok sevgisiz buyumus dedem surekli dovermis okuldan cikartmis cocujklugu cok sevgisiz gecmis boyle birinin benim basimi bugune kadar hic oksamamasi veye canim dememesi pek anormal kacmiyor ama bunlari dusununce acisiyorum mutlu olmaj istiyorum onla napmam gerek akil verin hic kardesim ablamda yok akil alacagim yardimci olursaniz sevinirim
Son düzenleme: