• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve ben lutfen akil verin

Nasil halledebilirim bundan sonra annemle arami
Annenle programlar yap birlikte zevk alacaginiz seyler olsun.birlikte gulun eglenin yeri gelsin birlikte aglayin.kahve yap oturun karsilikli icin.sohbet edin.annenin yuzune bakmak bile sevapmis.bak gecen gun okudugum birseyi paylasmak istiyorum seninle

“Annemin yüzüne ne kadar az baktığımı farkettim!
Bu apaçık bir gaflet kendimce.
Allah affetsin.
Sonra dikkatle inceledim yüzünü;
Geçen yılları izledim yani.
Evlat ilgi ister de, ana-baba istemez mi?
Utandım ve ' kalbim ağrıdı...''''

Annem kendi ailesinden hic sevgi gormemis bazen uzuluyorum ona ama size yemin ederim annemle babam 3 senedir ayri yatiyorlar ve annem her aksam kapiyi kapatip oturma odasina gecer ve uyuyana kadar ordan cikmaz
Babanla sorunlari olabilir,baska da problemleri olabilir annenle konus mutlaka ona yardimci olmaya calis canim.bir sorunu oldugu asikar.

Babamla hic bir sorunu yok size yemin ederim dunyanin en iyi insani benim babam annemi goturmedigi pskolog kalmadi sehirde buda yetmezmis gibi surekli parali sehir disindaki pskologlara goturdu en sonki doktorben senin huyunu degistiremem kronik depresyon demis ,benim biraz sabredip alttan almam gerekiyor
Babanla sorunlari olabilir,baska da problemleri olabilir annenle konus mutlaka ona yardimci olmaya calis canim.bir sorunu oldugu asikar.

Annem kendi ailesinden hic sevgi gormemis bazen uzuluyorum ona ama size yemin ederim annemle babam 3 senedir ayri yatiyorlar ve annem her aksam kapiyi kapatip oturma odasina gecer ve uyuyana kadar ordan cikmaz
Bunun babandan kaynaklanmadığını nerden biliyorsun peki?? Siz o evin çocuğusunuz aynı evde yaşasanız bile karı koca ne yaşamışlar bilemezsiniz.. bi de annenizi dinlemek lazım

Bunun babandan kaynaklanmadığını nerden biliyorsun peki?? Siz o evin çocuğusunuz aynı evde yaşasanız bile karı koca ne yaşamışlar bilemezsiniz.. bi de annenizi dinlemek lazım
Annem abisi ,dayim vefat ettikten sonra oturma odasinda yatmaya basladi ona cok duskunmus annem dayima, resimleri oturma odasinda var ,birde isiklari kapatiyor odaya gecince ve hergun basini bagliyor cok agriyormus ve 12- 1 gibi kalkiyor ,annem babam arasinda nisanliyken hic anlasamazlarmis birkerede babam elini kaldirmis anneme ama vurmamis bunlari anlatir sinirlenince onun haricinde babamla iyiler

Ama neden ayri yatiyorlar bilmiyorum annem yas tutuyormus galiba abisi icin bkere oyle demisti

Annem abisi ,dayim vefat ettikten sonra oturma odasinda yatmaya basladi ona cok duskunmus annem dayima, resimleri oturma odasinda var ,birde isiklari kapatiyor odaya gecince ve hergun basini bagliyor cok agriyormus ve 12- 1 gibi kalkiyor ,annem babam arasinda nisanliyken hic anlasamazlarmis birkerede babam elini kaldirmis anneme ama vurmamis bunlari anlatir sinirlenince onun haricinde babamla iyiler
İç dünyasında neler yaşıyo kimbilir.. annenle bi konuş beraber program yapın.. dışarı çıkıp gezip dolaşın sarılıp öpün onu.. belki de böyle o kronik depresyondan çıkar.. hayata tutunur.. eminim o da öyle olmak istemiyodur

En kötü anne , annesizlikten iyidir.ben yaşın gereği kendi çapında gereksiz şeyleri sorun yaptığını düşünüyorum.ama bizde o yaşlarda öyleydik.şimdi anlıyorum anne baba demek herşey demekmiş.hele şimdi hamileyim , klasik anne olunca anlarsın lafı varya , cuk diye kalbime oturuyo şimdilerde.benimde bir kızım olacak nasipse ve daha doğmadan onu nasıl yetiştircem telaşı sardı.annebaba hakkı ödenmezmiş.lütfen annene git sarıl hayattayken , afedersin annem ağzıma etse , b.kunu öprerim...

Anneni yoksayarak onu daha çok hırçınlaştırıyorsun.En azından yüzüne bakmak,söylediğine cevap vermek zor olmamalı.Evdeki işlere biraz yardımcı olabilirsin.Pazara markete giderken onunla gidebilirsin.Ne bileyim kuaföre gidiyorum birlikte gidelim diyebilirsin mesela.
Annenin babanla şu an sorunu olmayabilir ama belki eskiye dayanan mutsuzlukları vardır.Yeni evliyken yaşananlar asla unutulmuyor.KK da bile kaç yıllık evli insanlar taa nişan alışverişine kadar anlatıyorlar.

Demek annen seni zorla anneanenin yanina götürüyor ya bunu okudum ya icim parcalandi yemin ederim keske benim anneanem yasasaydi da annem beni zorla oraya götürseydi.
Bence sen biraz simartildin ondan öyle davraniyorsun. Annen kuzenine kötü davranmasi hos degil tabiki ama annenin senden önce ne yasadigini biliyormusun? Eminim bilmiyorsundur herseyi. Bende bazen düsünüyordum kücükken annem acaba niye böyle niye babamin tarafi ile böyle az görüsürüz felan diye simdi düsünüyorumda annem herseyi ile cok hakli ve az bile yapmis. Bence sende annenle gecinmeye calis. Belki babanim senin bilmedigin cok körü bir huyu vardir biliyormusun? Kari koca arasinda cocuk herseyi bilemeh annene haksizlik etme

Anneanneme tabiki saygim buyuk fakat ben sinava hazirlaniyorum ve haftasonu kursum var denemelerim var bazen ek ders aliyorum cikista eve gecip ders calismam gerekiyor her hafta gitmek yerine sinav senem oldugu icin bos olsugum vakitlerde gitmeyi teklif etmistm anneme ordaki cumlemde eksik aciklama olmus
Demek annen seni zorla anneanenin yanina götürüyor ya bunu okudum ya icim parcalandi yemin ederim keske benim anneanem yasasaydi da annem beni zorla oraya götürseydi.
Bence sen biraz simartildin ondan öyle davraniyorsun. Annen kuzenine kötü davranmasi hos degil tabiki ama annenin senden önce ne yasadigini biliyormusun? Eminim bilmiyorsundur herseyi. Bende bazen düsünüyordum kücükken annem acaba niye böyle niye babamin tarafi ile böyle az görüsürüz felan diye simdi düsünüyorumda annem herseyi ile cok hakli ve az bile yapmis. Bence sende annenle gecinmeye calis. Belki babanim senin bilmedigin cok körü bir huyu vardir biliyormusun? Kari koca arasinda cocuk herseyi bilemeh annene haksizlik etme

Anneanneme tabiki saygim buyuk fakat ben sinava hazirlaniyorum ve haftasonu kursum var denemelerim var bazen ek ders aliyorum cikista eve gecip ders calismam gerekiyor her hafta gitmek yerine sinav senem oldugu icin iki haftada bir gitmeyi teklif etmistm anneme ordaki cumlemde eksik aciklama olmus

Hmm seni anliyorum ozaman keske aciklasaydin bunu yanlis anlasilmazdin dedigin gibi ise ozaman tabiki haklisin. Umarim annenle anlasirsin tez zamanda ve hayirlisi olur.

Annen için çok üzüldüm .
Ne yapıyor sanki annen ,seni akrabalarına yakınlaştırmak istiyor ,mesajlarına vs. bakıyor çünkü seni korumak istiyor .
Babanın tarafını sevmeyebilir ne var bunda?
Yaşının daha küçük olduğu tahmin ediyorum,ergenliktesin ,bunun için muhtemelen .
Dilerim annene bir şey olmasın sonra pişmanlıktan yaşayamazsın ,o bakmak istemediğin yüzü hatırlamak isteyip durursun.
Benden söylemesi,git o kadıncağıza ters davranma ,sarıl özür dile.
Yazık günah

Back
X