- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir tedavi yapılacak ki kendisi istemezse?Cok gecmis olsun. Cok uzuldum gercekten. Boyle bir durumla karşılaştığınız zaman 155i arayip sikayet ederseniz. Ekip gelir. Ifadeleriniz alir. Sikayetci olunduktan sonra saglik raporu istenir. Eger akil ruh sagliginda bir sorun varsa vasi tayin edilir. Gereken tedavi de yapilir.
eminim öyledir ben yazdıklarınızdan sizin vicdanlı ve sakin bir insan olduğunuz kanısına vardım. yoksa elbette size taş atana ne kadar gül atabilirsiniz ki.belli bir yaşa kadar uymuyordum zaten ben argo küfür etmem lakin bana o küfürü ederse de bu uyarıyı yapmak zorundayım ya da vurmaya kalkarsa karsılık vermek zorundayım eğer vermezsem onun duru durağı yok. Kendimi bir şekilde savunmam gerekli. Yoksa ağzımdan yüzümden kan gelir emin olun. Yoksa ben durduk yerde ne saldırı ne de saygısızlık yaparım.
Bence de tavsiye verirken uçmaya luzum yok. İki gelirli karı koca zor kira ödüyor zor karnını doyurıyor sizin kıza dediğinize bakın. Bence tek çaresi şimdilik geçici de olsa bir iş bulması en azından evde daha az durur.Cebinizde 3 kuruş var mı, olsa bile işsiz güçsüz nereye ayrı eve çıkıyorsunuz acaba.. Ne saçma tavsiyeler eve çıkmak ne kadar masraflı, ev geçindirmek ne kadar zor. Bana kalırsa gidebileceğiniz bir aile büyüğü varsa onla konuşun. İş bulana kadar yanında kalın. Size saldırırsa da sakın cevap vermeyin şikayet edin. Anladığım kadarıyla doktora hiç gitmemiş. Sinir hastası, psikolojik problemleri var çok açık. Tedavi yoluna gidilebilir. Bu zamana dek babanız neden hiçbir şey yapmadı bu konuda? Mesela o zaman bıçakla yarralamada hastaneye gitmediniz mi? Ne dediniz olay için?
İnşallah bir an önce atanırsınız ve taşınırsınız.