Annem Üzerime Bıçak Fırlattı

Nasıl bir anne evladına bıçak fırlatır şoktayım 😳 ya bir yerinize gelseydi? Siz her türlü o evden ayrılırsınız ama, ya babanız 😳 yani suan icin illa ogretmenlige gerek varmı bilemiyorum hemen apar topar hayatinzi idare erebileceğiz kadar maaş alacağınız herhangi bir iste çalışıp, ilk işiniz o evden ayrılmak olsun. Lutfen kendinize cok dikkat edin, evde bulunduğunuz süre zarfında annenize cok yaklaşmayın

Böyle zorba insanlar zorbalıktan anlar aslında baban bi kere dişini gösterseydi annen bu kadar kayışı koparamazdı, baban annenin istismarına göz yummuş resmen. Bu arada polise şikayet edebilirsin caydırıcı olur annen açısından ama güvenlik soruşturmasında annenle davalık olduğunun görülmesi bi engel teşkil etmese de kültürümüzce hoş karşılanmadığı için eksi puan getirebilir.

Velhasıl yatılı bakıcılık filan mı bulsan acaba günlük iş yapar gece de gerekirse çok az uyuyup ders çalışıp, atanırsın. Ben de annemden ciddi dayak psikolojik şiddet gördüm inanılmaz problemli bi kadındı ben evdeyken ,şimdi uzak olduğumuz için iyiyiz, unuttum mu hayır yakın mıyım ona hayır ama takılıyoruz bi şekilde. Sen o eve dönme bence annen tehlikeli çünkü.

Cok gecmis olsun. Cok uzuldum gercekten. Boyle bir durumla karşılaştığınız zaman 155i arayip sikayet ederseniz. Ekip gelir. Ifadeleriniz alir. Sikayetci olunduktan sonra saglik raporu istenir. Eger akil ruh sagliginda bir sorun varsa vasi tayin edilir. Gereken tedavi de yapilir.
Nasıl bir tedavi yapılacak ki kendisi istemezse?
İleri derece hasta değilse ne hastaneye yatırılır ne de cezaevine. Şizofreni hastası suclular dahi tutuklanmadığı gibi hastane muayenesinin ardından hastane kapısında serbest kalıyor.
Bu yüzden psikolojık sorunu olup baskalarına zarar veren insanlar rahatca sokakta geziyor.

Bence babanızla konuşun, annenizi ikna edip psikiyatriste götürsün. Hem evlat olarak ona bu iyiliği yapın hem de belki sizin için daha güzel bir hayat başlar diye umuyorum. Zira ciddi psikolojik sorunları ve kişilik bozukluğu var gibi

Sabredin.. ve iş bular bulmaz ayrı eve çıkın . Bende çok çektim. Inanın annem oturmama bile surat asardı ayakta durmaya alışmıştım.. eve bi arkadas cagiramazdim surat asardı.. univeriste sinavini kazanamadigim is bulamadigim donemde işe giderken ses yapar beni uyandirir pis pis bakar işe oyle giderdi.huzur vermedi yani cok ama cok cektim.. sabredin inanin gececek bu gunler. Insallah bir an once is bulursunuz.. sizi cok iyi anliyorum..

Allah yardımcınız olsun. En azından öğretmensiniz işinizi bulun. Kendinizi kurtarın.

belli bir yaşa kadar uymuyordum zaten ben argo küfür etmem lakin bana o küfürü ederse de bu uyarıyı yapmak zorundayım ya da vurmaya kalkarsa karsılık vermek zorundayım eğer vermezsem onun duru durağı yok. Kendimi bir şekilde savunmam gerekli. Yoksa ağzımdan yüzümden kan gelir emin olun. Yoksa ben durduk yerde ne saldırı ne de saygısızlık yaparım.
eminim öyledir ben yazdıklarınızdan sizin vicdanlı ve sakin bir insan olduğunuz kanısına vardım. yoksa elbette size taş atana ne kadar gül atabilirsiniz ki.

Böyle psikopatlar sadece üremeyi bilirler, sorsan anne ve babayız derler. Konu sahibi o evde can güvenliğin yok, bence bir yakınından yardım iste ve çık git. Akraba olur, arkadaş olur. Muhakkak birileri iş bulana kadar sana yardım ederler. Vallahi aynı şehirdeysek ben sana kalacak yer bulurum hatta iş için de yardımcı olurum. Bu arada Corona'dan ötürü online eğitim veren siteler açıldı, ben de öğretmenim ve bir sitede öğretmenlik yapıyorum. İlk aşamada çok getirisi yok ama biraz yorum sayın artınca daha çok talep görüyorsun ve ders sayın artıyor.İnternetin ve laptop'un varsa sana özelden site adını yazarım. Güvenilir bir yer emin ol ders paketi alınca öğrenci aynı hafta paran yatar, ben hiç sorun yaşamadım. Sadece %30 onlar komisyon alıyorlar, onu hesaba katarak ders fiyatını yazarsın.

Can güvenliğinizde yok aslında üzüldüm annenizin psikolojik sorunları var tedavi olması lazım

Enteresan bir durum. O evden bir an önce ayrılın, kendi mesleğinizi yapmak istemenizi anlıyorum ama bugün sokaktan 10 kişi çevirin rahat 9’u kendi bölümünden bir işte çalışmıyordur. Öğretmenliği hayat şartlarınızı iyileştirinceye kadar askıya alın, bir iş bulun ve kendinize yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Ne öğretmenisiniz? Belki bi tavsiye buluruz??

Başka is bulmaya çalışın bence şuan kendi mesleginizi arayacak konfora sahip değilsiniz. Oradan çıkın calisirkende is bulunur

Annenizin psikojisi bozuk heralde ikna edip bi psikoloğa psikiyatriste götürün.Evden ayrılmak çözüm olmaz bence babaniza çevrenizdekilere ve kendisine de zarar verebilir. Aşılamayacak bi durumsa hastaneye yatsın.Çok korkunç bi durum sonuçta kesici alet falan Allah muhafaza

Cebinizde 3 kuruş var mı, olsa bile işsiz güçsüz nereye ayrı eve çıkıyorsunuz acaba.. Ne saçma tavsiyeler eve çıkmak ne kadar masraflı, ev geçindirmek ne kadar zor. Bana kalırsa gidebileceğiniz bir aile büyüğü varsa onla konuşun. İş bulana kadar yanında kalın. Size saldırırsa da sakın cevap vermeyin şikayet edin. Anladığım kadarıyla doktora hiç gitmemiş. Sinir hastası, psikolojik problemleri var çok açık. Tedavi yoluna gidilebilir. Bu zamana dek babanız neden hiçbir şey yapmadı bu konuda? Mesela o zaman bıçakla yarralamada hastaneye gitmediniz mi? Ne dediniz olay için?

İnşallah bir an önce atanırsınız ve taşınırsınız.
Bence de tavsiye verirken uçmaya luzum yok. İki gelirli karı koca zor kira ödüyor zor karnını doyurıyor sizin kıza dediğinize bakın. Bence tek çaresi şimdilik geçici de olsa bir iş bulması en azından evde daha az durur.

Çok çok çok korkunç,ilk kez böyle bir şey duyuyorum.Allah sizi kurtarsın,inşallah en kısa zamanda maddi özgürlüğünüzü alır ve o ortamdan uzaklaşırsınız.Anne bu ya,insana dünyadaki herkesten daha yakın olması gereken kişi.Hiç normal değil böyle biri herkes için tehdit.Tedavi olmalı.Gerçekten çok üzüldüm sizin için

kan bağı denen şey kadar ayak bağı bir gerçek yok. devlete atanmakla ilgili bir planınız var mıdır bilmiyorum en azından 1 yıl kadar teyzenizde kalmakla ilgili bi ricada bulunabilirsiniz ya da babanızdan bir yıl kadar borç olarak bir apart gibi bir yere ya da bir arkadaş yanına yerleşmek için para isteyebilirsiniz. özel okulda işiniz varsa da zaten direkt düşünmeden ayrılın, iş bulamıyosanız da özeldeki öğretmen maaşlarından daha da yüksek para alabileceğiniz garsonluğa falan bakabilirsiniz. bunların hepsi kolay şeyler değil ama artık dayanamıyosanız başka da çare aklıma gelmiyor.

X