Annem üvey mi ?

Böyle birini bende tanıyorum arkadaşım anlatırdı kızın ne hamileliğinde ne sonrasında yanında olmadı.hamileyken canı ne istediyse yapamam demiş annesi, arkadaşım çok üzülmüştü annesinin bu davranışına.sizi okuyunca bu aklıma geldi.

Kusura bakma o kadin anne degil. Benimde ayni 2 senedir konusmuyoruz. Ben sildim. Cenazesine bile gitmem. Obur dunyaya küs gidicem. Kurtulmana sevinmelisin. O tur insanlar sadece kendini dusunen bencil annelikle alakasi olmayan insanlar. Unut gitsin seni sevmeyeni asla sevme.

yok cnm o anan ozdur oz...
bende de var bundan birtane...
acima sevgi duygusu sifir sifir sifir...

Damdan düşünenin halini damdan düşen anlar .

Küsmüsün peki ? Benimki kadar değildir

küs sayılmam...
ama bir bağ yok aramızda...
hani yalnız hissediyor insan kendini,bazen anlatıyorlar ya değişik geliyor bana..
annem geldi annem yaptı annem sağolsun vs...
güzel olsa gerek en azından güven verir...
ben hep sorardım anne beni neden sevmiyorsun???
20 yıl aldattı beni her anne severmiş çocuğunu...
sütü karşılar derdi annenin sütü karşılarmış 20 yıl inandım buna...
annem beni seviyor ama gösteremiyor diye ondan çok kinlenmedim...
hayatta ona ihtiyacım oldukça anladım ve yaşımda büyüdükçe
her anne sevmezmiş yavrusunu çöpe atan var öldüren var koca bir yalanmış...
babamda aynı şekilde 25 yıl kandırdı beni bende hep inandım şimdi anlıyorum masalmış hepsi
çok büyük güvensizlik yaaa çok büyük bir boşluk annesizlik

Aynen , ihtiyaç duydukça anlıyorsun , güzel ifade etmişsin .

çok üzüldüm size de konu sahibesine de. Anneliknsadecw doğurmak değil tabi ki. Bu arada eğer genetik olarak annenize çwkmediyseniz yani anlattığınızdan yola çıkarak diyorum, merhametliyseniz vefat edince üzülebilirsiniz cenazesine gitmem demeyin ya, çok kötü oldum o cümleyi görünce. Yine de üzerinizde hakkı vardır çünkü...
Konu sahibedine de diyeeğim bence üvey olup olmadığını anneye değil de babaya sorması daha öantıklı. Babaya da benziyorsa baba özse onun ruhuna daha çok dokunabilir, gerçeği öğrenebilir

İyi anneler öyle bir hak talep etmiyor zaten , severek yapıyor yük , hak olarak görmüyor. Zul gelecekse hak talep edecekse doğurmasın kardeş , Ben demedim ona doğur taşı , kendi seçimi. Benimde evlat olarak hakkım var , sevgiyle yetiştirilmek , belli yaşa kadar insani îhtiyaçlarımın temini , maneviyat ... Öyle taşıdım hak hak , yok öyle. Bu çok yanlış özellikle bencîl insanları kayıran zihniyet.

Ben tanımıyorum o kişiyi zaten doğumakla ana olunmuyor, hakkı var yada yok o aranızda , ölünce vicdan azabı meselesi benim demek istediğim. Çekmezseniz ne ala. Zaten ne hak varsa diğer tarafta karşımıza çıkacak. Bazı anneler özelşikle oğullarına bu zulmü yapıyor, gelini kıskanı
p anlaşamayıp sütümü helal etmem diye tehditvari sözler..ben tamamıyla hakkı geçip de böyle konuşanları tasdik etmiyorum. Yoksa sizinki gibisi çok ayrı kulvarda. Zihniyet meselesi değil, ince yaşamammeselesi bu.

Sağolasın cnm . Bu iyi oldu. Tabloyu anlamadım ama netten bakarım şimdi . Böyle birşeyden haberim yoktu
Sana soyle diyim tek anlama yolun bu mesela annen A0 da olabilir AA da olabilir tahlil sonucunda her ikisi de ayni cikar kan grubunda sadece bi sekilde sonuc elde edersin

1. her ikisi de 0 olsa sen A B yada AB olursan ha o zaman ben bunlarin cocugu degilim dersin A B baskin 0 cekiniktir diger durumlarda

2. Annen A baban A senin ya A ya da 0 olmak zorunda B ya da AB olursa sikinti

3. Annen B baban B sen B yada 0 olmak zorundasin diger durumlar olmaz

4. Her ikisinin kan grubu da AB olursa bu sefen sen 0 olamazsin 0 isen sıkıntı

Bu olasiliklardan biri varsa dusun ama bu hazdiklarim disindaysa gruplariniz hersey olabilir bi sonuc elde edemessiniz

Eşime sordurayım bu kadının kan grubunu

Eşime sordurayım bu kadının kan grubunu
Nüfus kayıt örneği al nüfus dairesinden , üniversite de istemişlerdi bazı resmi işlerde istiyorlar orada anne ve babanın daha önce bir evliliği olmuşsa yazıyor ne zaman boşanmışlar ölmüşse ne zaman ölmüş vs... Ama öz evlatlarını ayıran anne de çok var gördüm etrafta Allah sana güzel bir aile olmayı nasib etsin değiştiremeyeceğin şeyleri kabul et hayat daha kolay oluyor canım

Eski mahallemizde bi komşumuz vardı. 1 kızı 1 oğlu vardı ufak. Bi gün anneme kızın hiç benzemediğini söyledim (sarışın renkli gözlü çok tatlı bi kızdı) annem bana kızın babasının o olmadığını söyledi Meğer kadın evlenmeden önce tecavüze mi ne uğramış ve hamile kalmış bu kız doğmuş. Sonra başka bir adamla evlenmiş adam kabul etmiş ki gerçekten de oğlundan ayırt etmiyordu ama ne zaman görsem anne kızına bağırıp çağırıyordu. Sanırım istenmeyen çocuk olmasından kaynaklanıyor. Konunuzu okuduğumda neden bilmiyorum ama aklıma bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…