Kendimi bildim bileli , annem diğer kardeşlerime beni kullandırtır . Mesela 2 kardeşim evlenirken iyi kötü yardımcı oldular , ben evlenirken kendi evimi kendim serdim öksüzler gibi . Evimi evlendikten sonra gördüler . 10 aydır küsüm ve küs olmakta haklıyım , biriki yalandan aradı , sonra ne aradı , ne sordu nede geldi . Zaten hiç benzemiyorum , bu zamana kadar tek yaptığı elimdeki iki kuruşa göz dikmek . Öz anne olsa bir kere evladını özlemezmi ? Yola düşmezmi ? Dahada hiçbirşey olmamış gibi diğer çocuklarıyla oturup kalkıyor . Önce üzülüyordum , Artık alıştım , sevmiyorlarsa benim yapabileceğim birşey yok ! Ama dna testi yaptırsammı ?
rica ederim , pembe annenin kan gurubu, mavi babanin kan grubu sarida bu iki kan gurubundan olan cocugun kan gurubu , eger uymuyorsa kesin üveySağolasın cnm . Bu iyi oldu. Tabloyu anlamadım ama netten bakarım şimdi . Böyle birşeyden haberim yoktu
Damdan düşünenin halini damdan düşen anlar .Kusura bakma o kadin anne degil. Benimde ayni 2 senedir konusmuyoruz. Ben sildim. Cenazesine bile gitmem. Obur dunyaya küs gidicem. Kurtulmana sevinmelisin. O tur insanlar sadece kendini dusunen bencil annelikle alakasi olmayan insanlar. Unut gitsin seni sevmeyeni asla sevme.
Küsmüsün peki ? Benimki kadar değildiryok cnm o anan ozdur oz...
bende de var bundan birtane...
acima sevgi duygusu sifir sifir sifir...
Küsmüsün peki ? Benimki kadar değildir
Aynen , ihtiyaç duydukça anlıyorsun , güzel ifade etmişsin .küs sayılmam...
ama bir bağ yok aramızda...
hani yalnız hissediyor insan kendini,bazen anlatıyorlar ya değişik geliyor bana..
annem geldi annem yaptı annem sağolsun vs...
güzel olsa gerek en azından güven verir...
ben hep sorardım anne beni neden sevmiyorsun???
20 yıl aldattı beni her anne severmiş çocuğunu...
sütü karşılar derdi annenin sütü karşılarmış 20 yıl inandım buna...
annem beni seviyor ama gösteremiyor diye ondan çok kinlenmedim...
hayatta ona ihtiyacım oldukça anladım ve yaşımda büyüdükçe
her anne sevmezmiş yavrusunu çöpe atan var öldüren var koca bir yalanmış...
babamda aynı şekilde 25 yıl kandırdı beni bende hep inandım şimdi anlıyorum masalmış hepsi
çok büyük güvensizlik yaaa çok büyük bir boşluk annesizlik
çok üzüldüm size de konu sahibesine de. Anneliknsadecw doğurmak değil tabi ki. Bu arada eğer genetik olarak annenize çwkmediyseniz yani anlattığınızdan yola çıkarak diyorum, merhametliyseniz vefat edince üzülebilirsiniz cenazesine gitmem demeyin ya, çok kötü oldum o cümleyi görünce. Yine de üzerinizde hakkı vardır çünkü...Kusura bakma o kadin anne degil. Benimde ayni 2 senedir konusmuyoruz. Ben sildim. Cenazesine bile gitmem. Obur dunyaya küs gidicem. Kurtulmana sevinmelisin. O tur insanlar sadece kendini dusunen bencil annelikle alakasi olmayan insanlar. Unut gitsin seni sevmeyeni asla sevme.
İyi anneler öyle bir hak talep etmiyor zaten , severek yapıyor yük , hak olarak görmüyor. Zul gelecekse hak talep edecekse doğurmasın kardeş , Ben demedim ona doğur taşı , kendi seçimi. Benimde evlat olarak hakkım var , sevgiyle yetiştirilmek , belli yaşa kadar insani îhtiyaçlarımın temini , maneviyat ... Öyle taşıdım hak hak , yok öyle. Bu çok yanlış özellikle bencîl insanları kayıran zihniyet.çok üzüldüm size de konu sahibesine de. Anneliknsadecw doğurmak değil tabi ki. Bu arada eğer genetik olarak annenize çwkmediyseniz yani anlattığınızdan yola çıkarak diyorum, merhametliyseniz vefat edince üzülebilirsiniz cenazesine gitmem demeyin ya, çok kötü oldum o cümleyi görünce. Yine de üzerinizde hakkı vardır çünkü...
Konu sahibedine de diyeeğim bence üvey olup olmadığını anneye değil de babaya sorması daha öantıklı. Babaya da benziyorsa baba özse onun ruhuna daha çok dokunabilir, gerçeği öğrenebilir
Ben tanımıyorum o kişiyi zaten doğumakla ana olunmuyor, hakkı var yada yok o aranızda , ölünce vicdan azabı meselesi benim demek istediğim. Çekmezseniz ne ala. Zaten ne hak varsa diğer tarafta karşımıza çıkacak. Bazı anneler özelşikle oğullarına bu zulmü yapıyor, gelini kıskanıİyi anneler öyle bir hak talep etmiyor zaten , severek yapıyor yük , hak olarak görmüyor. Zul gelecekse hak talep edecekse doğurmasın kardeş , Ben demedim ona doğur taşı , kendi seçimi. Benimde evlat olarak hakkım var , sevgiyle yetiştirilmek , belli yaşa kadar insani îhtiyaçlarımın temini , maneviyat ... Öyle taşıdım hak hak , yok öyle. Bu çok yanlış özellikle bencîl insanları kayıran zihniyet.
Sana soyle diyim tek anlama yolun bu mesela annen A0 da olabilir AA da olabilir tahlil sonucunda her ikisi de ayni cikar kan grubunda sadece bi sekilde sonuc elde edersinSağolasın cnm . Bu iyi oldu. Tabloyu anlamadım ama netten bakarım şimdi . Böyle birşeyden haberim yoktu
Eşime sordurayım bu kadının kan grubunuSana soyle diyim tek anlama yolun bu mesela annen A0 da olabilir AA da olabilir tahlil sonucunda her ikisi de ayni cikar kan grubunda sadece bi sekilde sonuc elde edersin
1. her ikisi de 0 olsa sen A B yada AB olursan ha o zaman ben bunlarin cocugu degilim dersin A B baskin 0 cekiniktir diger durumlarda
2. Annen A baban A senin ya A ya da 0 olmak zorunda B ya da AB olursa sikinti
3. Annen B baban B sen B yada 0 olmak zorundasin diger durumlar olmaz
4. Her ikisinin kan grubu da AB olursa bu sefen sen 0 olamazsin 0 isen sıkıntı
Bu olasiliklardan biri varsa dusun ama bu hazdiklarim disindaysa gruplariniz hersey olabilir bi sonuc elde edemessiniz
Nüfus kayıt örneği al nüfus dairesinden , üniversite de istemişlerdi bazı resmi işlerde istiyorlar orada anne ve babanın daha önce bir evliliği olmuşsa yazıyor ne zaman boşanmışlar ölmüşse ne zaman ölmüş vs... Ama öz evlatlarını ayıran anne de çok var gördüm etrafta Allah sana güzel bir aile olmayı nasib etsin değiştiremeyeceğin şeyleri kabul et hayat daha kolay oluyor canımEşime sordurayım bu kadının kan grubunu
Nüfus kayıt örneği al nüfus dairesinden , üniversite de istemişlerdi bazı resmi işlerde istiyorlar orada anne ve babanın daha önce bir evliliği olmuşsa yazıyor ne zaman boşanmışlar ölmüşse ne zaman ölmüş vs... Ama öz evlatlarını ayıran anne de çok var gördüm etrafta Allah sana güzel bir aile olmayı nasib etsin değiştiremeyeceğin şeyleri kabul et hayat daha kolay oluyor canım
Sor bakalim kombinasyonu ben yaparim sana ama burdan cok bisey cikmaz bence ama icin rahat etsin sonuctaEşime sordurayım bu kadının kan grubunu
3.Kaçıncı çocuksunuz?