Annem üvey mi ?

Diğer çocuklarına böyle davranmıyormuş ama. Çok entresan. Üzüldüm ya
Evet kardeşime kıyamaz , annelik yapar , işlerini yapar , 5 kuruşu olsa vermeye çabalar . bana katır gibi elime bakar ne vercek , nasıl iş yaptırsam , nasıl kullansam , abimin eşine bile bana yaptığını yapmıyor . Bir ara geliniyle arası bozuldu torunumu özledim diye otobüse binmiş uzaktan bakmış , gerçi kısa sürdü aralarının bozulması. Beni 10 aydır görmüyor , görme için bir çabasıda yok. Aramıyor zaten

Evlat ayrımı yapan bir anneyi aklım almıyor

Doku alıp dna yaptırıcam.anne tarafım zaten pek sevmez beni .

Çocuklukta nasıldı aranız? Ergenlik döneminde falan çok çatışıp arayı soğutmuş olabilir misiniz?

Belki uzak akrabalarina benziosundir bende ailemden kimseye benzemem annem babam ve kardeslerim esmerler bense sarisinim goren herkes bu kim akrabaniz mi der bende cok uzulurdum bole bisi olabilir bunun disinda bi annen bole davranmasi icin uvey olmasina gerek allah butun bayanlara dogurma yetisi vermis ama anne olma yetisi malesef herkes erisemiyor

Bu aksam ikinci benzer konu bir kiz da evlatlik oldugunu ogrendi denk geldi demek ki

Uvey oldugunuzu sanmiyorum anneniz boyle peki babaniz nasil size karsi o da anneniz gibi mi digerleri erkek mi bir de
Küsünce babam aradı sadece , hakaten onun üzgün olduğunu farkettim . Kafam çok karışık . Herhalde tek çözüm test . Bir anne bu kadar yapmaz herhalde

Küsünce babam aradı sadece , hakaten onun üzgün olduğunu farkettim . Kafam çok karışık . Herhalde tek çözüm test . Bir anne bu kadar yapmaz herhalde
Yapanlar var bi sebepten dolayi sevmeyebiliyor evladini ben biliyom mesela bi yengemiz vardi memlekette kizi kaynanasina benziyor diye sevmiyordu onu ayrimcilik yapiyordu baya digerlerinin hicbir hatasini gormuyor kizini en ufak bi hatasinda degnekle dovuyordu morluklarini gosteriyordu bize zavalli

Yanlış düşünüyorsun. Annem beni küçücükken başka biri için bırakıp gitti. Ne aradı ne sordu... Gülüşümüz bile aynı ikiz gibiyiz gençlik fotoğraflarıyla. Öz yani. İlla sevecek yanında olacak diye bir kural yok herkes anne olamaz. Kendi aileni kurmuşsun kendi ellerinle ona odaklan. Belki de böylesi daha iyidir.

bence hiç kalkışmayın bu işe
eger annenız olmasaydı densızın biri söylerdi...annenızıde kendınızde üzmeyın derim

Öfke doluyum . Çok zor.

Canım dur bakalım...

Sen muhtemelen kendi başına her işini halledebilen, anasına babasına yük olmayan, üstelik ailesine düşkün "o" evlatsın...

Bu nasılsa işini görür düşüncesiyle sana el atmıyorlar pek. Seni sevmediklerinden değil bence. Yanlış anlamadım değil mi? Annen 10 aydır aramıyor seni? Bu biraz fazla evet.

Normalde sık görüşür müsünüz peki? 10 ay benim için çok uzun bir süre çünkü ben annemle her gün konuşurum. Ama görüşme sıklığımız az olsaydı yadırgamayabilirdim arada küslük var üstelik.

Ayrıca ailelerin bazen gerçekten haksızlık ettikleri de oluyor. Üvey evlat moduna girme hemen. Üzülme olur böyle şeyler. Ama bence anneni arama. Haksızsa o seni aramalı.

Öfke doluyum . Çok zor.

İnan ben de öyleyim ama hayat bir şekilde devam ediyor. 10 ay seni aramayan biri için kendini üzmene değmez ki... Bir gün yanında sadece sen kalacaksın, sana muhtaç olacak. Kimse istemezken sen gözünden sakınacaksın. Adalet bu, illaki bu dünyada da çıkar acısı.

10 ay küs olduğunuz için mi aramadı yoksa öylesine kendi düşünüpde mi aramadı

Üzülmüyorum artık , dediğiniz gibi 10 aydır ses yok . Sadece öfke ve güvensizlik , mesela biri annelikten vs. Bahsetse yalan söylüyor gibi hissediyorum . Kızıyorum sanki atıyor gibi geliyor . Tabiki öyle değildir ama bu duyguya mani olamıyorum , çünkü kimsenin anlattığı gibi bir anneliği hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…