Babama benziyorum , annemle alakam yokHicmi benzemiyorsunz kardeslerine/ annenize / babaniza gorunus yonunden?
Öz anne böyle yaparmı ?Üzüldüm durumunuza ama annen degilse bile ne degisecekki evlenmissin yasayamadiklarini kendi ailende gerceklestir onları da düşünme madem seni arayip sormuyolar ailenle ilgilen bol bol
EvetBabanızın öz,annenizin üvey olduğundan mı şüpheleniyorsunuz?
Burda okuduklarimdan yola cikarak konusursam yapan varmış malesef ama cok haklisin öz de olsa üvey de olsa yapmamalı. Akrabalarinin ağzını ara bi belki bisey çıkabilirÖz anne böyle yaparmı ?
Kuzenime sordum , öyle birşey olsa ben duyardım dedi , birsüre sonra aradım cebi açmadı , geridedönmedi zaten .Burda okuduklarimdan yola cikarak konusursam yapan varmış malesef ama cok haklisin öz de olsa üvey de olsa yapmamalı. Akrabalarinin ağzını ara bi belki bisey çıkabilir
Babama benziyorum , annemle alakam yok
Menfaat ve kullanma ,başka derdi yok .ha birde kullandırtma .Ben uvey oldugunuzu dusunmuyorum. Sizin icinizde buyttgunuz bisey bu.
Bende hic benzemem aileme gorunus olarak.
5 kardesiz biz.
2 si anneme benzer gorunus olarak ikiside babama.
Ben kimseye benzemem.
Koydeki komusunun kizlarina benzerim.
Sen onlarin kizisin derler bana sakayla.
Ama uvey olmadigma eminim.
dusunceniz yinede uvey olasiligindan yanami?
Cokmu soguk anneniz?
Diğer çocuklarına böyle davranmıyormuş ama. Çok entresan. Üzüldüm yaBunlara dayanarak üveydir diyemeyiz böyle kötü öz annelerde var çünkü.
üvey olsa sağdan soldan mutlaka duyardın.
Çok zor bir durum gerçekten,ne denir bilemedim..Ama annenizle konuşmuyormuşsunuz zaten dna testi nasıl yaptıracaksınız? Burda sizin kararınız önemli yani gerçekten böyle bir durum varsa gerçek annenizi bulmak istiyormusunuz? Eğer böyle bir niyetiniz yoksa bence hiç bu konuyu gündeme getirmeyin...
Biz çok taşındık birkaç yer değiştirdik . Memleketle pek alakamız yok .yaşadığım şehre 92 de geldik halen buradayız .Bunlara dayanarak üveydir diyemeyiz böyle kötü öz annelerde var çünkü.
üvey olsa sağdan soldan mutlaka duyardın.
Anne Özler. Kizinin evini sermeye gider. Ne demek evlendikten sonra geldi gördü. ? Saka mi bu?
Test yaptirin ya da ciddi ciddi sorun annenize.
Öz annem olmadigini ogrendim neden daha önce soylemedin diye bi yem atin bakalim ne diyecek...
tamam da canım böyle ayrım yapan öz anne çok ki ben çok şahit oldumDiğer çocuklarına böyle davranmıyormuş ama. Çok entresan. Üzüldüm ya