Kalın kafalı anlamaz. Cahil malesef başka bir yöntem bulmam lazimSenin kardesin var mi? Varsa onceden konus annenin yaninda ona hakaret et birsey derse ne var benim kardesim de.
Ne yapmamm lazım bi öneriniz var mi? . Prof olarak birine danışmam lazımsa onada gidebilirim.piskolok vb ne olursaAnneniz teyzenizi hor görüyor o yüzden böyle ezebileceğini düşünüyor bence. Çok ayıp ve üzücü.
Muhtemelen eşiKalın kafalı anlamaz. Cahil malesef başka bir yöntem bulmam lazim
Bence teyzenizle konuşun o koysun tepkisini çünkü annenizin psikoloğu falan dinleyeceğine ben pek ihtimal vermiyorum.Ne yapmamm lazım bi öneriniz var mi? . Prof olarak birine danışmam lazımsa onada gidebilirim.piskolok vb ne olursa
Gelsin soylucem haftada 2 kere filan gelir beni çok sever. Ayda 1 kere gel diycem çok gelip gitmesin başka çözüm yokBence teyzenizle konuşun o koysun tepkisini çünkü annenizin psikoloğu falan dinleyeceğine ben pek ihtimal vermiyorum.
Allah razı olsun gelsin konuşacağım teyzem ile bakalım o ne düşünüyor merak ediyorum bu konu hakkindaKüçük teyzeniz kansermiş geçmiş olsun ama yakında bu teyzeniz de stresden kanser olmazsa iyi. O kadar lafı sindirip bide dertleşeceği koruyacağı bi kızı kocası olmayınca içine atıyordur kadın. Ablasına sesi çıkmıyordur, annenizde kendinden daha ezilen zor durumda olan birine üstünlük taslıyor. Çok yazık. Umarım kafaya çok takmayan bir yapısı vardır, her seferinde çekilecek laflar değil yani.
Annenizin ona olan yanlış tavrından bahsedin , ben uyardım dinlemiyor teyze sen sesini çıkar biraz olmadı daha az git gel diyin. Aman bi de sizin onu istemediğinizi sanıp üzülmesin . Aralarında önceden bi mesele olmadıysa yok yere böyle davranıyorsa anneniz çok ayıp ediyor . Babanıza bi söyleyin bi de o uyarsın eşini belki yaptırımı daha ağır basar.Gelsin soylucem haftada 2 kere filan gelir beni çok sever. Ayda 1 kere gel diycem çok gelip gitmesin başka çözüm yok
Babam karışmaz umurunda olmaz ama dediginiz gibi yanlış anlamasını istemem. Benim onu istemedigimi sanmasin. Güzel güzel sizin yazdığınız tarz da anlatıcam.Annenizin ona olan yanlış tavrından bahsedin , ben uyardım dinlemiyor teyze sen sesini çıkar biraz olmadı daha az git gel diyin. Aman bi de sizin onu istemediğinizi sanıp üzülmesin . Aralarında önceden bi mesele olmadıysa yok yere böyle davranıyorsa anneniz çok ayıp ediyor . Babanıza bi söyleyin bi de o uyarsın eşini belki yaptırımı daha ağır basar.
Konuşmazsam benn iciime ata ataa kanser olucam soylucem böyle davranma kanser ediceksn kadın hasta olucak lütfen dikkatli ol diyeceğim bakalım ne diyecek evde yok gelsin bekliyorum konuyu açıcam .Annenizin kalıplaşmış düşünceleri var siz telkinle düzeltemezsiniz. Teyzeniz de eşi ölünce muhtemelen bağlarını koparmadan ailesine tutunmaya çalışmış normal dinamikleri olan bir ailede kimse hakareti sineye çekmez. Anneniz kendince dominant olmuş ve ağzı bozuk anladığım kadarı ile kendini üstün görüyor kardeşine karşı... 55 60 yaşında ağzı bozuk insandan pek hayır geleceğini sanmıyorum, bu zamana kadar düzelmedi ise düzelmez.. Edebi ile iletişi kesse bundan kırk kat iyi.. Siz müdahele etmeyin bu sefer de hedef tahtası siz olursunuz. Teyzeniz konuşmalı tepki koymalı
Tahminimce sana da saracakKonuşmazsam benn iciime ata ataa kanser olucam soylucem böyle davranma kanser ediceksn kadın hasta olucak lütfen dikkatli ol diyeceğim bakalım ne diyecek evde yok gelsin bekliyorum konuyu açıcam .
Yok bana birşey demez basimdan daha önce ameliyat geçti evden kacmışlığının filan var gene öyle olur die birşey demiyor ne dersem eyv diyor ama teyzem e karsi neden böyle anlamıyorumTahminimce sana da saracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?