- 3 Şubat 2021
- 2.886
- 8.834
- 108
- 36
Kardeşim bipolar,narsist, okb ve epilepsi tedaviyi reddediyor yine, bir süredir anneme tokat atıyormuş, babam kanser hastası yeni iyileşti sayılır, buna ek olarak kardeşim beni de tehdit etmeye başladı seni de döveceğim bana aylık para vereceksin diye, vermezsen anneni burda döverim dedi bende tamam yarın veririm dedim, annem polise gitmeye korkuyor veya çekiniyor daha sonra ne olacak diyor ve onu terk etmeye karar verdi, sabah valizini alıp annesinin evine gidecek ona da kadın sığınma evine gittim diyecek, kardeşim 30 yaşında kendine bakamıyor kendi başına evde kalamıyor,harçlığını babamdan benden alıyor ona tüm maddi yardımı sona erdireceğiz, bana gelmeye çalışacak ama beni tehdit ettiği mesajlarla yarın kendisine uzaklaştırma aldırcağım, bu sefer de intihar ediyorum diyecek edersen et diyeceğim, peki annemi ilaç içtim düzeldim diye kandırır annemi eve döndürdükten sonra daha kötü birşey yaparsa diye endişe ediyorum, nasıl emin olacağız ilaç içtiğine, doğru yolda mıyız aklım durdu, annem polise gitmiyorsa o evi terk edeceksin diye baskı yapan hergün annemle kavga eden benim çünkü, babam şimdi benim yanımda ama onu da annemin yanına yollayacağım annem gidince, aklım durmuş durumda durmadan titriyorum, anneme bu kadar bekleme diye yalvardım her seferinde bu son tamam gideceğim dedi ve gitmedi eğer yarın da gitmezse polise ben şikayet edeceğim