- 21 Şubat 2019
- 174
- -103
- 27
- Konu Sahibi Lawyergirl97
Erkek arkadaşımla 2 seneyi geçti sevgiliyiz daha öncesinde sanaldan arkadaştık 2 ,3 senedir yani internette tanıştık kısa sürede birbirimize alıştık yaşadığım şehre birkaç defa geldi gitti önce birbirimizi tanımak istedik sonra sevgili olmaya karar verdik ama annem bu ilişkiyi asla onaylamıyor annemle anlaşamıyorum da çok pinti bir insan aylığımi çekiyor isteyince vermiyor anca çok az miktar arada. Erkek arkadaşıma gidecegim konusunda ne kadar kararlı olduğumu sanırım o da anlamış olacak ki iyi düşünmemi söyledi hem hasta olmakla suçladı beni önce sonra geldi devletten aldığım aylığı masama banka kartıyla birlikte bıraktı dilediğin gibi harca paranı ama yemeğini de kendin alırsın o parayla dedi insan sevinse mi üzülse mi bilemiyor . Bahsettiğim para 900 tl bazen 700 800 değişiyor. Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Madem beni masraf olarak evde görüyor neden gitmeme izin vermiyor vicdan yaptirmaya çalışıyor birde yurtdışına gidecekmiş orada hayat kuracakmış kendine kardeşlerimi de alıp götürecekmiş izini sürmeyeyim diye beni cezalandirmak adına. Her zaman söylüyor bu kapıdan bikere çıktın mi gidişin olur da dönüşün olmaz diye. Beni 4 sene okuttu bunu da başıma kakıyor yıllardır kardeşlerimin bakım parasıyla okutmuş sen yat kalk engelli kardeşlerine dua et diyor ben yetim aylığını almazsam sen çocukların parasindan mi yiyeceksin içeceksin diyor utan diyor. Böyle söylemesine çok üzülüyorum birde evden gitmek istememin sebebi kardeşlerimin engelli olmalarıymiş meğer öyle söylüyor ona göre ben onları sevmiyorum ama onlar için anneme katlandim bunu hiç bilmiyor. Gidersem aklım kardeşlerimde kalacak ama gitmezsem de ah almış olacağım yine erkek arkadaşıma onca sözler verdim geleceğim evleneceğiz dedim umutlandirdim onu çok üzülecektir ona hayal kırıklığı yaşatacağım . Buarada annem erkek arkadaşım dışında beni herkesin yanına yakıştırıyor maşallah birtek o çirkin diyor onun için. Ben anlarım karakteri de iyi değil gözünü aç biraz diyor .Annem erkek arkadaşıma yazdığı mesajlarda onca hakaret yağdirmisti oysa erkek arkadaşım saygısını korumuştu anneme karşı mesajları bende okumuştum. Onu seviyorum ama annem inanmiyor bana onu sevdiğime, erkek arkadaşım hep maddi destek oldu.Annem "sevgilin tabiki olacak destek oldu diye onunla evlenmek zorunda değilsin" diyor anlamıyor beni. Annem bana değer vermiyor eşyalar ve paraya benden daha çok değer veriyor. Özel ihtiyaçlarım için asla para vermiyor son zamanlar. Senin ihtiyaç dediğin ne şampuanın 90 liradan aşağı değil hep lüks ama ihtiyaç değil diyor normal olmadığımı söylüyor defalarca. Ayrıca insanlara dışarda beni çekistiriyor tanıdım avukata gidip kızım duşta çok uzun süre kalıyor demiş mesela yakınmış ben anlam veremedim. Duşta kalmamin sebebi de temizlik buarada sonra duş alıyorum.
Kafam karmakarışık ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşımin ailesi iyi insanlar tanışmıştım gidersem evimiz de olacaktır zamanla. Annem kesinlikle istemiyor buarada hukuk mezunuyum. Savcılık sınavına hazırlanıyorum evde. Ama sınavı kazansam da atanmam martı ve belki seneyi bulacak o da en erken kimbilir.
Kafam karmakarışık ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşımin ailesi iyi insanlar tanışmıştım gidersem evimiz de olacaktır zamanla. Annem kesinlikle istemiyor buarada hukuk mezunuyum. Savcılık sınavına hazırlanıyorum evde. Ama sınavı kazansam da atanmam martı ve belki seneyi bulacak o da en erken kimbilir.