annem oğluma bakmak istemiyor!!!

Bizim 17'lik ablamız eve geliyor, b.annenin gözetiminde oynuyorlar.
Dışarıya çıkartıyorsa b.annede gidiyor, ama bankta oturuyor. Ayakta olan, çocuğun ardından koşturan o abla. Ama sizin anneniz gitmeyecekse parka, daha büyük birini bulmak daha iyi tabi.
17 az bir yaş değil. Ben o yaştayken kardeşim 4 yaşındaydı. Her yaz kardeşimin öğle yemeğini alır, onu da arabaya koyar, parkta yemeğini yedirir, eve getirir, uyuturdum. Annesi çalışıyordu. Kişiden kişiye de değişir. Aklı başında birini bulmak gerekir.

konuyla hiç alakası yok ama ben mi yanlış anladım bilmiyorum.
kardeşimi getirir uyuturdum demişsiniz. Annesi çalışıyordu derken kendi annenizden mi bahsettiniz? tuhaf geldi bağışlayın...

canım anlattıgın tempoya degıl annen evde olsan sen bıle dayanamazsın
bence annene hıc kızma
bence sen once cocugu bır pedagoga gotur
bu anlattıklarından bahset ve coum yolu ara
zıra dogru yaklasım saglanmazsa cocuk daha da hırcınlasır ve karakter olarak yerlesır bu durumlar

Evet acaba çocukta dikkat bozukluğu falan mı var?Bence de bi çocuk psikiyatristine götürebilirsin. Böyle çocuklara ilaç falan veriyorlar dikkatlerini tek noktada toplamalarına yardım etmek için. Yoksa okulda falan da dikkatini toplayamaz belki o zaman da başarısız olabilir. Baksana annen de öbür çocuklarım böyle değildi diyormuş.

dikkat eksikliği yaşadığını sanmıyorum.
oturup dizi izliyor mesela :)
bitince de kızıyor bana "anne niye bitirdin" diye :)
sürekli ilgi çekmeye çalışıyor diye düşünüyorum ben de.
ama dediğiniz gibi benim küçüğüm çok zor bir erkek :)
Allah uzun sağlıklı ömürler versin çocuklarımıza..

canım anlattıgın tempoya degıl annen evde olsan sen bıle dayanamazsın
bence annene hıc kızma
bence sen once cocugu bır pedagoga gotur
bu anlattıklarından bahset ve coum yolu ara
zıra dogru yaklasım saglanmazsa cocuk daha da hırcınlasır ve karakter olarak yerlesır bu durumlar

eşimle ayrı olduğumuz dönemde en az hasarla atlatması için 2 defa götürmüştüm.
ama biliyorsunuz ki bunun için ciddi bir bütçe ayırmak gerekiyor.
maalesef şu an imkanlarım çok sınırlı.
teşekkür ederim kafa yorduğunuz için...

onları anlıyorum cunku artık yasları ılerledı
bız bıle dayanamıyoruz bazen mızmızlıklarına

kayınvalıden haftada 2 gun ılgılenıyormus
dıger 3 gun de ılgılenemez mı

annesine yazıkta kayınvalidesine değil mi benneyaptımki
enterasan bi yorum olmuş:nazar:

annesine yazıkta kayınvalidesine değil mi benneyaptımki
enterasan bi yorum olmuş:nazar:
arkadas cocuga bakım konusunda rahatsızlıgını dıle getıren kısının kendı annesı oldugunu soylerek actı bu konuyu
kayınvalıdesının sıkayetınden degıl
kaldı kı durumu daha acık sonrasında anlattı
bu sebeble onun cozum bulmasına yardımcı olmaya calısıyoruz bırlıkte

baskasının yaptıgı yorumlara yorum yapmak yerıne fıkrınızı arkadasın konusunda beyan etmenızı tavsıye ederımsengözlerimebaksanab
sızınkı de oldukca enteresan bır yorum olmus

Son düzenleme:
eşimin annesi benim annemden 10 yaş büyük.
ayrıca çok da ilgili düşünceli değil eşimin ailesi.
alıp da baktıkları o iki gün için bile şükrediyorum inanın.

Eğer öyleyse bence hep kayınvalideniz baksın. Annenizin tahammülü az demek ki, şunu kabul etmek lazım çocuk çok büyük sorumluluk, annem hep der dünyanın işini yapıyım ama çocuk bak demeyin bana der sırnaşık şey

arkadas cocuga bakım konusunda rahatsızlıgını dıle getıren kısının kendı annesı oldugunu soylerek actı bu konuyu
kayınvalıdesının sıkayetınden degıl
kaldı kı durumu daha acık sonrasında anlattı
bu sebeble onun cozum bulmasına yardımcı olmaya calısıyoruz bırlıkte

baskasının yaptıgı yorumlara yorum yapmak yerıne fıkrınızı arkadasın konusunda beyan etmenızı tavsıye ederım
sengözlerimebaksanab

çok şükür ki aklım var istediğim herşeye yorum yapabilirimhihoyyyt

cocuk gıbı cok onemlı bır konudakı hassasıyetım sebebıyle konu sahıbı arkadasın konusunda gundem degısıklıgıne mahal vermeye nıyetım yok canım
baska kapıya şakkıdı

saygı ve hassasiyet gibi erdemler herkesde olamıyor maalesef.

kafana göre takıl kalimero'cuğum.
yeter ki banlanma...

cocuk gıbı cok onemlı bır konudakı hassasıyetım sebebıyle konu sahıbı arkadasın konusunda gundem degısıklıgıne mahal vermeye nıyetım yok canım
baska kapıya şakkıdı

saygı ve hassasiyet gibi erdemler herkesde olamıyor maalesef.

kafana göre takıl kalimero'cuğum.
yeter ki banlanma...

saygılar canım a.s.

çok komiksiniz:roflol: ama benim sizin gibilerle işim olmaz zaten boshayallersmile size vakit ayıramam bybysempatiksalakcinni

canım çok zor benim oğlumda 1.5 yaşında çok hareketli seninkinin yaşında eminim öyle olcak oda.ben inan 1.5 yılda 10 yaş yaşlandım.böyle çocukların mutlaka yaşıtlarıyla olması gerekiyor.enerjilerini atacak bir ortam olması gerekiyor.ne yazıkkı annelerimiz çok yaşlı onlar için.ben kaldıramıyorum düşün.benim annemde bakamıyor.bakmayada korkuyor çok yoruluyor çünkü.ben daha şimdiden araştırıyorum oyun gruplarını.evde çok sıkılıyor çünkü.iyice araştır 600 tl çok yarım gün için.mutlaka enerjisini atması lazım.

canım çok zor benim oğlumda 1.5 yaşında çok hareketli seninkinin yaşında eminim öyle olcak oda.ben inan 1.5 yılda 10 yaş yaşlandım.böyle çocukların mutlaka yaşıtlarıyla olması gerekiyor.enerjilerini atacak bir ortam olması gerekiyor.ne yazıkkı annelerimiz çok yaşlı onlar için.ben kaldıramıyorum düşün.benim annemde bakamıyor.bakmayada korkuyor çok yoruluyor çünkü.ben daha şimdiden araştırıyorum oyun gruplarını.evde çok sıkılıyor çünkü.iyice araştır 600 tl çok yarım gün için.mutlaka enerjisini atması lazım.

eyvah diyorum eyvahedigeldismile
çünkü benim oğlum da o yaşlarda yine böyleydi.
inşallah seninki uslanır canım.
çalıştığım, sürekli yanında olmadığım halde bazen o kadar sıkılıyorum ki.
sonra kızıyorum kendime "sen ne biçim annesin" diye ohaoldumsmile
oturduğum semtte gerçekten fiyatlar böyle
gücüm yok şu an.
kreş için yaşını doldurmasını beklemekten başka çarem yok canım.
Allah analı babalı büyütsün miniğini...

Bu durumda haksız yok...
Nedense böyle durumlarda en haklı da anneanne babaanneleri görürüm.
Belli bir yaştan sonra çocuk bakmak çok çok zor iş, tahammül sınırlarını inanılmaz zorlar.
Üstelik bin çeşit rahatsızlıkları varken...
Benim böyle durumlarda tavsiyem ne olursa olsun kreş veya bakıcıdır,
Bakıcıya güvenmiyorsanız anneanne yine başında durabilir ama tüm sorumluluk onda olmamalı.
Maddi yönünden bahsetmişsiniz ama yoktan var edip bu soruna çözüm bulmalısınız,
Çünkü bu geçici dönem annenizde kalıcı bir sağlık problemine neden olursa üzülmez misiniz ?
Başka bir çok çözüm varken anneanneye yüklenmeyin, çok üzülüyorum onların bütün gün koşturmalarına...

annene bakması ıcın konusamazsın kı sen ?
bakmayabılır belkı bebek cocuk sevmıyor ıyı yıne sızı buyutmus
sen baskı yapamazsın annene o yaramaz dedıgın cocuguna bakması ıcın
belkı kadın yaslılıgını yasamak kafa dınlemek ıstıyor cocuk yaparken ona mı sordunuz da sımdı bakması ıcın konusuyorsun
bence daha akıllıca yaklasmalısın olaylara

X