- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
merhaba kızlar eski konularımı bilenleriniz vardır belki . kısaca anlatacak olursam 3 ay önce nişan attım eski nişanlımın hataları yüzünden bitti. annem en başından karşı geliyordu bu beraberliğe inanın isteme günüm sözüm nişanım hepsi burnumdan geldi ağlaya ağlaya tek basıma koşturdum herşeye bir kere bile sitem etmedim ama 4 yıl her günüm annemle tartışma ile geçti günlerim. açıkcası hiç istemedi her gecede ayrılmamız için dua ederdi. sonunda annem haklı çıktı ayrıldık o günden sonra ne derse desin annem hiç sesimi çıkartmadım bazılarınız yargılayabilir belki ama ben nişanlımı herşeye rağmen çok sevdim ona olan sevgimden katlandım herşeye sustum sabrettim çok emek verdim. hala da her gece rüyamda görüyorum kokusunu bile çok özledim . tüm bana çektirdiklerine rağmen malesef hala kalbimden atamadım sevgisini. Asla geri dönüşü yok biliyorum olsa bile ben bunca olandan sonra istemiyorum onun için ailemi karşıma almıştım ailem haklı çıktı . bir daha asla ailemi üzemem ... Ama annem beni anlamıyor ayrılık acısını bile yaşatmadı bana, aman sus kımseye birsey anlatma hiç sevmedim de milletin içinde sakın ağlama hep gül iyi ki ayrıldım de vs vs. o günlerin şokuyla ağlayamadım bile 4 yıl emekle büyüttüğüm uğruna birçok seyden fedakarlık ettiğim düğünüme sayılı günler kala kirpiğine kadar aşık olduğum adamdan ayrılmanın yasını yaşayamadım. acısı şimdi çıkıyor bazen boğazımda birsey takılıyor saatlerce yuruyup aglıyorum. kimsenin görmediği yerlerde son 1 haftadır yine çok kötüyüm özlediğimi hissediyorum içimdeki aşk bitmiyor. ondan nefret etmek soğumak istiyorum olmuyor onunla beraberken içimden bir ses biz kavuşamıcaz diyor derdim sacmalama bak o kadar sey yasadık artık nişanlıyız 5 ay kaldı bitecek hersey derdi ... ama olmadı evde ağlasam annem yanıma gelip yeter artık unut onu bak sunun oğlu var bunun kuzeni var yaşın gecıyor hayatını yas gecırerek harcama o zaten senı hıc sevmedı sen kendını kandırıyorsun evlen bırıyle diye devamlı nasihat veriyor. anne zamana ihtiyacım var millete mutlu rolu oyna dedın tamam dedım ama olmuyor içimde boğuluyorum atamadım kalbımden bırak kendı halime ben hala sevıyorum kalbımde o varken baskasına ihanet edemem dedikçe iyice üstüme geliyor yeter artık ne sevgısı sunu tanı seversin hem sevgı bıter mantıklı ol diyor ama olmuyor denıyorum yapamıyorum çok mutsuzum nereye baksam eski nişanlımla bir anım canlanıyor biliyorum hayat böyle devam etmez ama sevmeden de ben mutlu olamam ... istediğim tek şey zman ama ona göre geç kalıyorum ....ne yapacağımı şaşırdım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var