• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ne yaptı bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pirateseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baya yorum gelmiş üstüne ama annem imam nıkhanı yaptrmıs yaptığı ksıyle.. gerckten cok acımasızca cevap veren arkadaslar var. daha baska seyler dusunmeme sebep oldunuz sağolun yanıı :S:bbo:

eee hani sperm alınmıştı sadece.
ne olduda birden imam nikahıoldu.
ne olduda hastalıktı da imam nikahına döndü olay..
üstelik hala bu ülkede tek başına, imam nikahının geçerli olmadığın bar bar bağırıyoruz... resmi nikah olmadan imam nikahı yaptıran herkes,yapanda yaptıranda,ceza alıyor.
o nikahı kıyanda öyle.kötü örnek olmayın kimseye.

imam nikahı yaptırdı tamam mı yani.
o çocuğun hakları nolacak peki... nasıl ispat edecek annen ,o bebeğin o adamdan olduğunu.
imam nikahı diyorsun sonra sperm almış diyorsun.
çelişkiler yumağı..

konuyu silmek yasak.
ceza alırsın.
yeni adet yorumlar işine gelmeyince konuyu silmek..

Konu silinmiş . ıstendiği zaman konu silinebiliyor mu sitede ? :bbo:

Bu konuda bilgim yok da , öğrenmek istedim .

konuyu silerek napmaya çalışıyorlar anlamıyorum..yani biz zaten şahsın kimliğini bilmiyoruz..hem ne kadar silsede yorumlardan konu apaçık ortada..annesi hamile kalmış ve buna açıklama olarakta hastaydım rahmimin kurtulması için hamile kalıp doğum yapmam gerekiyordu diye bir şey demiş..ben bunu anladım..demekki konu silinsede bişey fark etmiyor..öncde insanlardan yorum isteyeceksiniz,emeklerini zamanlarını alacaksınız,kafanız atıncada hadi ben kaçtım siz boş boş konuşun diceksiniz..yok yaa...

Arkadaşlar boş boş konuşmuş asla olmazsınız,
ıçeriği boşaltılmış konunun sahibi uyarılır, mesaj yerine getirilir, konu da kapatılır,
Endişeye mahal yok yerimseniben

üstelik hala bu ülkede tek başına, imam nikahının geçerli olmadığın bar bar bağırıyoruz... resmi nikah olmadan imam nikahı yaptıran herkes,yapanda yaptıranda,ceza alıyor.

o çocuğun hakları nolacak peki... nasıl ispat edecek annen ,o bebeğin o adamdan olduğunu.
çelişkiler yumağı..

zaten yorumda soyledım nkh var dıye annem o kdrda cahıl değil. okmus etmıs dininde a ma nasıl bir hata yaptı tam bilemiyorum... ama gelipteannemı bana kotulemye kımss hakkı olamaz.. ... yok ııslkı yasadı zevkıne yenk dustu nasıl anne olarak bu tarz konusablıosunuz blmıyorum lfım dıyenlere..

konuyu silerek napmaya çalışıyorlar anlamıyorum..yani biz zaten şahsın kimliğini bilmiyoruz..hem ne kadar silsede yorumlardan konu apaçık ortada..annesi hamile kalmış ve buna açıklama olarakta hastaydım rahmimin kurtulması için hamile kalıp doğum yapmam gerekiyordu diye bir şey demiş..ben bunu anladım..demekki konu silinsede bişey fark etmiyor..öncde insanlardan yorum isteyeceksiniz,emeklerini zamanlarını alacaksınız,kafanız atıncada hadi ben kaçtım siz boş boş konuşun diceksiniz..yok yaa...

of.. aferın sana .

konuyu silmek yasak.
ceza alırsın.
yeni adet yorumlar işine gelmeyince konuyu silmek..

yasaksa yasak napayım anem hakkında aptal yorumlarmı okumk zorundayım??

ne kadar gerdınız ortamı ya .

konu zaten hassas bir konu başından düşünüp konuyu hiç açmayacaktınız. insanlar açıkça rahat bir şekilde yorum yapamayacak mı?
imam nikahı resmi nikah olmadasn bir önemi yoktur. sperm bağışında da kişiler birbirini tanımaz kural budur. insanlar bildiklerini söylüyor siz esip geçiyorsunuz. sakin lütfen.

konu zaten hassas bir konu başından düşünüp konuyu hiç açmayacaktınız. insanlar açıkça rahat bir şekilde yorum yapamayacak mı?
imam nikahı resmi nikah olmadasn bir önemi yoktur. sperm bağışında da kişiler birbirini tanımaz kural budur. insanlar bildiklerini söylüyor siz esip geçiyorsunuz. sakin lütfen.

tabıkıde yapabılır buna bırsey demedım zaten fakat cok cırkın yorumlarla karsılastm boyle bır tepkı beklemıyordum sonucta hepmızı bayanız halımden anlarsınız dıye ıcımı doktum ama umduğum gıbı olmadı =/

Olayin ic yüzünü bilemem....belki dedigin gibibir, belki bir anlik zevki ugruna bu durumlara gelmistir bu kadin, ama belkide durum cok farklidir, o yüzden ne dersek varsayim olur diye düsünüyorum.

Bir kadinin konumu bana göre Annelik sifatini belirlemez.....Hayat kadinida olsa Annedir....

Millet ne der ne yapar ne eder diye düsünmeyide hic mantikli bulmuyorum, cünkü millet dediklerinmiz her zaman konusacak birseyler bulur....ne ekmegimi veren onlar nede suyumu..! Kimseye verecek hesabim yok, yaradandan baska.

Evlenecegim insan ve aileside beni annemin yaptiklari ile yargilayacaksa hadi güle güle derim o insanlara....

Annesinin yaptigni güzel bulmasada bir sekilde Annesidir oki, atamazki!!:1hug:

ya sız benı anlamıyorsunuz yada ben kendımı anlatamıyorum. annem sağlıkcı. ısteyerek olsa ıllakı korunurdu bunu dusuncemıcek kadar bılgısız değil hanı ıstemeyerek hamıle kalma değil anlatabılıormuyum ???

Ne yazmamızxı istiyorsun arkadaşım söyle onu yazalım....
Mesela ben annenle ilgili hiçbir sert yorum yapmadım...
38 yaşında neyin ne olduğunu bilebilecek yaşta, yaptıklarının sonuçlarını değerlendirebilecekyaşta, ve bu yaptıklarının sorumluluğunu da taşıyacak yaşta....
Senin annene söyleyebilecek hiçbir lafın yok...
Zaten hamile olduğunu da 5 aylık hamileyken anladıysan annenle çok da sık görüşmüyorsunuz....
Herkes kendi hayatını ve seçimlerinin sonuçlarını yaşıyor....
Annenin bu davranışını onaylıyorsan görüşmeye devam eder kardeşine de ablalık yaparsın...
Onaylamıyorsan da görüşmezsin olur biter....

Bu tür aile içi özel ve hassas mevzuları da 2günlük erkek arkadaşlarınıza anlatıp milletin ağzına laf vermeyin... Erkek arkadaşına söylemen sorunu ortadan kaldırmadığı gibi zaten senin annen şöyleydi böyleydi gibi laf sokmalarına aynı evlilik dışı ilişkileri senden de talep etmesine sebep olur o kadar...
Annen yapmış sen de yap deyip bi imam nikahı da sana kıymak isteyebilir...

Bu arada imam nkahının hiçbir resmi ve kanuni bağlayıcılığı olmadığını hatta dini bile bağlayıcılığı olmadığını da unutma....
ımam nikahının şartları 2 şahit eşliğinde kıyılmalı, herkese duyurulmalı ve kayıt altına alınmalı...

yasaksa yasak napayım anem hakkında aptal yorumlarmı okumk zorundayım??

ne kadar gerdınız ortamı ya .

Ba ba ba ba, madem aptal yorumları okumak zorunda değilsin, o zaman konunun girişine, "lütfen benim sinirimi bozacak şeyler yazmayın, valla gebertirim, diye tabela assaydın.

Gelip burada konu açıp, yorum isteyen sonrasındada efelenen üyelere acayip gıcık oluyorum. Nedense mantar gibi türedi son günlerde.sengözlerimebaksanab

tüm detayları girişte anlatırsan kimse yanlış yönlere kaymaz canım..burada yanlış anlamaya eğilimli tonla insan var,konuları malesef bunları hesaba katarak açmak durumundayız..

annen belkide haklı ancak bence eğer anlattıkları doğru ise tek hatası bunu en başta sizinle paylaşarak yapmalıydı,o zaman kimsenin kafasında soru işareti kalmazdı..

çelişkiler yumağı..

Evet önce sperm bankasıydı, şimdide imam nikahı...
Çelişki değil, yalanlar yumağı.
Yumağın ipini hangi yöne çeksen ip orda sökülceği yerde uzarda uzar...
Burda başka yorum yapmamak en iyisi sanırım...

Ve bir zahmet,kendi istedikleri gibi yorum okumak isteyenler,kendileri yazıp kendileri okusun o zaman.
Burda başlık açmanın anlamı yok.
Aptal aptal(!) yorumlarada maruz kalmazsınız böylelikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back