• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ne yaptı bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pirateseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sperm bnkası değil . tandğı bırıymıs galıba öyle dıyor annem . ondan sperm alıp yapmıslar. hıc evlılık konusuda gecmedı , gorustugu bırı varmıydı bılemıyorumda uzaktaydı cunku annem kardeslerımde ufak sordum ama onlarda boyle bırseye rastlamamıslar.

türkiyede bu yasak.
yurt dışına gitmediyse resmen kandırmış sizi...

allah allah böyle bir hastalık olabilirde........anneniz kimden hamile kaldı ilginç....ohaoldumsmile
kardeş hangi ülkeden acaba..merak ettim....yerimseniben
oskar ödülleride dagıtıldı.artık en çarpıcı senaryo ödülü aday adayı belki olabilirdi.....:hooray:

türkiye şatlarında sperm bankası diye birşey yok arkadaslar..
vede dahada önemlisi bakanlık sperm bankası yoluyla hamıleliği yasakladı...
anneniz ne yazıkkı yanlış aktarmış..
vede artık çok geç..
kandırılmışsın..

bide aklıma takılan bısı var
bu alengirli konuların üyelerı neden se konuyla aynı gün türüyolar buda merak konumdu ..

ismini simdi hatirlayamiyorum ama unlulerden bir oyuncunun da boyle bir rahatsizligi vardi ve eger cocuk sahibi olursa hastaligi duzelecekti. o da cocuk yapmayi tercih edip sperm bankasindan sperm alip hamile kalmisti. ama kizin hastaligi ciddiydi yani eger yapmasaydi sorunu daha cok buyuyecekti anlattigi kadariyla...
annen bence de daha cok gencmis...belki bize yasli gibi geliyor ama daha 38 yasinda kadin...ben olsam ben de rahmimi aldirmak istemezdim...bence cok karismayin kendi hayati sonucta...
erkek arkdasinda bu konu icin sizi elestirirse, bu duruma tepki gosterirse de hic uzulme bence cunku bu onun terbiyesizligi olur...kime ne senin annenden? erkek arkadasin annenle mi cikiyor? ya da annenle mi evlenecek ona neymis?

türkiye şatlarında sperm bankası diye birşey yok arkadaslar..
vede dahada önemlisi bakanlık sperm bankası yoluyla hamıleliği yasakladı...
anneniz ne yazıkkı yanlış aktarmış..
vede artık çok geç..
kandırılmışsın..

niye yasaklandi merak ettim?? CADIARZU

Annen büyük bir ihtimal ile bir iliski yasadi ve hamile kaldi, buna kilif olarakta bu hastalik hikayesini uydurdu!!:kahve:

Neden? Gizlemek zorunda oldugu birseyler var demekki!CADIARZU

Ne olabilir?CADIARZU

Iliski yasadigi adam evli olabilir mesela....yada hamile oldugnu duyunca hadi bana eyvallah demis olabilir.....:delphin:

Sen kafana takma....resit olan ve yaptiklarinin sorumlulugnu tasimak zorunda olan annedir, sen degilsin.:1hug:

Hiçkimse kusura bakmasın ama annendir saygı duyman lazım gibi lafları kabul etmiyorum ben.

38 yaşında tamam genç ama kimden neden olduğu belli olmayan üstelik evlilik dışı bir gebelik geçirecek annem ve bende saygı duyacam he, yok ya:umursamaz:

aynen...

kadın evli değil ve hamile.. kimse bunu yorumlamıyor.. pek bir normal geliyor..belkide anne evli bir adamdan hamile kaldı, belkide serserinin birinden hamile kaldı, belkide belkide.. uzar gider..

özürdilerim ama, ortada bir ahlaksızlık var.. hemde çok ciddi.. amaç ne, kimden, vs birçok soru var cevapsız..:kızgın:

Hiçkimse kusura bakmasın ama annendir saygı duyman lazım gibi lafları kabul etmiyorum ben.

38 yaşında tamam genç ama kimden neden olduğu belli olmayan üstelik evlilik dışı bir gebelik geçirecek annem ve bende saygı duyacam he, yok ya:umursamaz:

Ehhh? Ne yapsin bu kiz simdi? Silsinmi annesini?:hulya:

Hatalar kücüge büyüge bakmaz, her insan hata yapabilir....!

Nasilki biz anneler babalar evladlarimizi her durumda bagrimiza basmak, onlari hatalari ile günahlari ile kabul etmek zorundaysak bir evladta bunu yapmali kuzum....

Ayni durumda olan simdi Anne degilde bu kiz olsaydi Annesi ne yapardi sence? Sen ne yapardin? Ben ne yapardim? Ne olursa olsun sen her halinle benim evladimsin deyip bagrimiza basmazmiydik?

Sevdiklerimizin bazi yaptiklari seyler güzel olmasada yinede atamazsin satamazsin kuzum, ancak ve ancak bir Anne ve ancak ve ancak bir evlad sartsiz surtsuz sevebiliyor....Yaradan öyle bir sevgi vermis iste...a.s

Ehhh? Ne yapsin bu kiz simdi? Silsinmi annesini?:hulya:

Hatalar kücüge büyüge bakmaz, her insan hata yapabilir....!

Nasilki biz anneler babalar evladlarimizi her durumda bagrimiza basmak, onlari hatalari ile günahlari ile kabul etmek zorundaysak bir evladta bunu yapmali kuzum....

Ayni durumda olan simdi Anne degilde bu kiz olsaydi Annesi ne yapardi sence? Sen ne yapardin? Ben ne yapardim? Ne olursa olsun sen her halinle benim evladimsin deyip bagrimiza basmazmiydik?

Sevdiklerimizin bazi yaptiklari seyler güzel olmasada yinede atamazsin satamazsin kuzum, ancak ve ancak bir Anne ve ancak ve ancak bir evlad sartsiz surtsuz sevebiliyor....Yaradan öyle bir sevgi vermis iste...a.s

valla gülsüm,benim için anne ve annelik çok kutsal.
kız tamam hata yapsında anne bir yaşa gelmiş,daha bilinçli ve deneyimli,hata var hata var
ben gençkızı olan anneye bunu yakıştıramıyorum.
bana ters geliyor bu.
anneliğin kutsallığına,vakurluğuna yakıştıramıyorum.

valla gülsüm,benim için anne ve annelik çok kutsal.
kız tamam hata yapsında anne bir yaşa gelmiş,daha bilinçli ve deneyimli,hata var hata var
ben gençkızı olan anneye bunu yakıştıramıyorum.
bana ters geliyor bu.
anneliğin kutsallığına,vakurluğuna yakıştıramıyorum.

Anne olmak hatasiz olmak demek degilki oki!
Insaniz zayif noktalarimiz var!:delphin:

Tabikide güzel bir durumda degil kadin, ama olmus bir kere, suan icin bu kizin yapacagi tek sey annesinin yine her sekilde yaninda olmak, cünkü annesi olsaydi yüzde 99 öyle yapardi....:1hug:

Yakistirmak durumu ayri, bencede genc bir kizi olan anne daha bilincli daha akilli olmali ama insanoglu ne anasini secebiliyor nede evladini, oldugu gibi kabul etmek zorundayiz.

O yüzen derim hep, Yaradan kimseyi annesi babasi evladi ile sinamasin, cok zor....:1no2:

Anne olmak hatasiz olmak demek degilki oki!
Insaniz zayif noktalarimiz var!:delphin:

Tabikide güzel bir durumda degil kadin, ama olmus bir kere, suan icin bu kizin yapacagi tek sey annesinin yine her sekilde yaninda olmak, cünkü annesi olsaydi yüzde 99 öyle yapardi....:1hug:

Yakistirmak durumu ayri, bencede genc bir kizi olan anne daha bilincli daha akilli olmali ama insanoglu ne anasini secebiliyor nede evladini, oldugu gibi kabul etmek zorundayiz.

O yüzen derim hep, Yaradan kimseyi annesi babasi evladi ile sinamasin, cok zor....:1no2:
,bir genç kızın önündeki en önemli örnek annesidir. onu taklit eder,onun gibi olmaya çalışır,onun değerleriyle büyür ona göre hareket eder....
ve genç kızı olan annede bunu bilerek hareketlerinde daha dikkatli olur...hatasız elbette olunmaz.
insanız nede olsa.
ama hata var ,hata var...
yani bu yapılacak bir hata değil.
o yaşa gelen bir kadın, korunmayı da ,bilir .
...... nın annesi ,evlilik dışı bebek doğurmuş laflarını duyup, kızının üzülmemesi için daha dikkatli olur.
bu kızı , şimdi nasıl tepkiler bekliyor, nelere karşı savunacak annesini,ne laflar işitecek,nelere karşı savaşacak,evleneceği kişinin ailesine ne diyecek,aile böyle bir annenin kızını kabul edecekmi,bu rahatsızlık vermeyecekmi bu kıza ..
yani bu örnekler çoğaltılabilir.
hiçbir anneninde bunları kızına yaşatmaya hakkı yok....bir anlık zevk uğruna hemde...
korunsaydı o zaman...
yok valla.
bana göre bu,bir anneye yakışmıyor.
böyle bir hatayı kabul edemiyorum maalesef....

Son düzenleyen: Moderatör:
,bir genç kızın önündeki en önemli örnek annesidir. onu taklit eder,onun gibi olmaya çalışır,onun değerleriyle büyür ona göre hareket eder....
ve genç kızı olan annede bunu bilerek hareketlerinde daha dikkatli olur...hatasız elbette olunmaz.
insanız nede olsa.
ama hata var ,hata var...
yani bu yapılacak bir hata değil.
o yaşa gelen bir kadın, korunmayı da ,bilir .
...... nın annesi ,evlilik dışı bebek doğurmuş laflarını ,duyup, kızının üzülmemesi için daha dikkatli olur.
bu kızı , şimdi nasl tepkiler bekliyor, nelere karşı savunacak annesini,ne laflar işitecek,nelere karşı savaşacak,evleneceği kişinin ailesine ne diyecek,aile böyle bir annenin kızını kabul edecekmi,bu rahatsızlık vermeyecekmi bu kıza ..
yani bu örnekler çoğaltılabilir.
hiçbir anneninde bunları kızına yaşatmaya hakkı yok....bir anlık zevk uğruna hemde...
korunsaydı o zaman...
yok valla.
bana göre bu,bir anneye yakışmıyor.
böyle bir hatayı kabul edemiyorum maalesef....

Olayin ic yüzünü bilemem....belki dedigin gibibir, belki bir anlik zevki ugruna bu durumlara gelmistir bu kadin, ama belkide durum cok farklidir, o yüzden ne dersek varsayim olur diye düsünüyorum.

Bir kadinin konumu bana göre Annelik sifatini belirlemez.....Hayat kadinida olsa Annedir....

Millet ne der ne yapar ne eder diye düsünmeyide hic mantikli bulmuyorum, cünkü millet dediklerinmiz her zaman konusacak birseyler bulur....ne ekmegimi veren onlar nede suyumu..! Kimseye verecek hesabim yok, yaradandan baska.

Evlenecegim insan ve aileside beni annemin yaptiklari ile yargilayacaksa hadi güle güle derim o insanlara....

Annesinin yaptigni güzel bulmasada bir sekilde Annesidir oki, atamazki!!:1hug:

Olayin ic yüzünü bilemem....belki dedigin gibibir, belki bir anlik zevki ugruna bu durumlara gelmistir bu kadin, ama belkide durum cok farklidir, o yüzden ne dersek varsayim olur diye düsünüyorum.

Bir kadinin konumu bana göre Annelik sifatini belirlemez.....Hayat kadinida olsa Annedir....

Millet ne der ne yapar ne eder diye düsünmeyide hic mantikli bulmuyorum, cünkü millet dediklerinmiz her zaman konusacak birseyler bulur....ne ekmegimi veren onlar nede suyumu..! Kimseye verecek hesabim yok, yaradandan baska.

Evlenecegim insan ve aileside beni annemin yaptiklari ile yargilayacaksa hadi güle güle derim o insanlara....

Annesinin yaptigni güzel bulmasada bir sekilde Annesidir oki, atamazki!!:1hug:

bak elbette ben yargılamam,ama toplum öyle değil ki,ben öyle düşünmesemde toplum maalesef yargılıyor.
insan birazcık kızının geleceğini düşünür.
hayat kadınlarınada, asla lafım olamaz.
bu anneylede kıyaslamam onları.
onlar isteyerek ve zevk alarak yapmıyorlar o işi.bir çeşit düşürülmüşler bu yola onlar...
onların anneliğinede asla laf etmem...
ha, bir anlık zevk derken çocuğun olma anını kastettim ben:)).
dediğim, sadece anne olan bir kişinin,özel hayatında, diğer kadınlardan daha dikkatli olması gerektiği.hele de evlenecek yaşa gelmiş bir genç kızı varsa...

baya yorum gelmiş üstüne ama annem imam nıkhanı yaptrmıs yaptığı ksıyle.. gerckten cok acımasızca cevap veren arkadaslar var. daha baska seyler dusunmeme sebep oldunuz sağolun yanıı :S:bbo:

Back