P
pirateseda
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pirateseda
-
canım üzgünüm ama annen herşeyi planlı yapmış gibi yani hastalık ve tedavisi uydurma gibi geldi bana.yani tamam böle bir tedavi şekli var ama ne bilim annene pek inanasım gelmedi.
ama haklı annende 38 yaşında genç daha ...
bence çok kurcalamayın.Ayrıca erkek arkadaşınıza da yada başkalarına da bahsetmeyin. Anneniz hayatıyla ilgili bir karar almış ve bunu yaşıyor. Onu yargılamak hiç kimseye düşmez. Siz yanındaymışsınız ne güzel. İleride birgün kendini hazır hissederse size anlatır belki.
bence hayatında biri var sizden çekindiği için söyleyememiş ve böyle bir yalan uydurmuş
bence açıkça konuşmayı deneyin hayatında biri var mı sorun tanıştırın diyin
sperm bankası öyle kolay bi iş değil
onun hayatı kendi bilir diye bişey yok bence
tekrar evlenmekten falan bahsetmiş miydi yada siz tepkili miydiniz belki o tür sebeplerden çekiniyordur
labaratuar ortamında olduysa döllenme çocuğun babası belli olmamalı diye biliyorum.yani prensipleri bu bayana uygun olan spermleri kimliği belirsiz kişilerden seçiyorlar diye biliyorum.
annen sanırım cinsellik yaşamış ama ben çocuk için olduğunu sanmıyorum,bence kazayla falan oldu ve aralarında evlilik olmayacağı için böyle birşey uydurdu daha genç olduğu için bu çocuğu aldırırsa birdaha çocuk sahibi olma şansı olmaz diye de aldırmadı,ayrıca hamile olmadan birkaç ay önce mi söyledi sana bu fikri ve sen bu çocuğun 7aylık olduğuna eminmisin.
bu arada canım SAKIN AMA SAKIN sevgiline ailevi şeyleri anlatma,benimde 2 yıllık sevgilim var o herşeyi bilmek ister ama ben tek kelime etmem,güveniyorum ama erkek milleti ilerde ne biçim yüzüne vururlar aklın hayalin durur sevdiğim adam bu muydu dersin
annen sonuçta özgür bir ve genç bir bayan anladıgım kadarıyla.yaptığı dogru yada yanlış kendi kararı saygı duymak lazım. eger farklı birşey varsada bunu size anlatacaktır. annenizden bu yüzden soğumayın sonuçta evliyken yapılmış birşey deil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?