annem ne yaptı bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pirateseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pirateseda

Ziyaretçi
annem ve babam 3 senedır ayrılar. annem onceden ıstnbul dısındaydı sımdı ıse ıstnbula yerkestı ve yakın zzamanda bana hastlıgının oldugunu soyledı rahımıyle ılgılı bır sorun .. doktorlar cocuk yapması geerektıgını oradakı hucrelerının yenılenmesını saglması ıcınmıs.(annem hastanede calısıyordu bu arada )
annem bana bunu anlattı bn tabıkıde karsı cıktm olmaaz gıt rhmını aldır falan dıye annem daha yasım 38 cok erken dedı. ve kıs oldu annem ıstnbula gldı bı gordum annemı hamıle 5 aylık . sok oldum ama bellı etmmmeye calısıyorum.. babası kım dıyorum cvp vermıyor . sperm alıp anlasmalı bır ısmıs. babasını hala bılmıyorum . anneme bu konuda hıc tavır almadım cunku annem ne yapsa yanında olmak zorundayım fakat bunu kımseye soleyemem ılerde ne dıyebılırımkı erkek arkadasıma anlattm o bıle ılkten anlayıslı dvrndı fkt oda sonradan laf eder gıbı suphlendı bırınden falan .. bılmıyorum ne yapıcam sımdı 7 aylık falan cocuk

Son düzenleyen: Moderatör:
ben biraz geniş düşünürüm.
o yüzden annenin bu konuda özgür olduğunu düşünüyorum.
hayata annenin rahim annenin bence...

artık sperm bankası yasaklandı bu arada
elini çabuk tutmuş he he

ılginç bir hastalık ve çözüm yöntemi olmuş... CADIARZU

bence çok kurcalamayın.Ayrıca erkek arkadaşınıza da yada başkalarına da bahsetmeyin. Anneniz hayatıyla ilgili bir karar almış ve bunu yaşıyor. Onu yargılamak hiç kimseye düşmez. Siz yanındaymışsınız ne güzel. ıleride birgün kendini hazır hissederse size anlatır belki.

bana biras senaryo gibi geldi bu durum ama bilemem annen sanki onceden tasarlamıs sanada bu sekilde sunmus..ustelik 38 yasından sonra cocuk yapmayı dusunuyormuydu da ben gencim diyebildi..sonucta rahim sadece cocuk dogurmak icin kullanılan birsey alındıktan sonra sadece cocuk olmuyor..

Bu konu beni aşar şekerler

canım üzgünüm ama annen herşeyi planlı yapmış gibi yani hastalık ve tedavisi uydurma gibi geldi bana.yani tamam böle bir tedavi şekli var ama ne bilim annene pek inanasım gelmedi.
ama haklı annende 38 yaşında genç daha
...

Nalansuyum,can suyum..
ıyi ki yaşı gençmiş demişin,yerdin topuğa:roflol:
Bu arada hayat annenin hayatı,ama eğer sevgilisi vardıysa neden sana açıkça anlatmadı ki,ne var gırtlağına mı basacaksın,destek olurdun.
Bu şekilde seni kandırarak ne yaptığını sanıyor,daha beter geri teper.
Yine de annendir,destek ol,ama hesabını da sor,tepkini koy ama ölçülü ol,hamile kadını çok da üzme,doğursun,hesabını sonra görsempatiksalakcinni

ya konustm durumu dedım bırımı var hayatında o yuzden mı oldu dıye ama pek bırsey konusmuyor sımdılık saklıyor. bende eğer öylyse sevdığı bı adamdan olmasını ısterım . ımam nıkahı yapılmıs falan fıln ıste gunah dıye .. bılmıyorum aslında kafam cok karstıı :/benneyaptımki

haklısın . ama ne bılım ıcımı dokmek ıstedım 2 senedır bırlıkte olduğum erkek arkadasıma anlatım dedım ama pısmanım sımdı işte.:1no2:

bence hayatında biri var sizden çekindiği için söyleyememiş ve böyle bir yalan uydurmuş

bence açıkça konuşmayı deneyin hayatında biri var mı sorun tanıştırın diyin

sperm bankası öyle kolay bi iş değil

onun hayatı kendi bilir diye bişey yok bence

tekrar evlenmekten falan bahsetmiş miydi yada siz tepkili miydiniz belki o tür sebeplerden çekiniyordur

sperm bnkası değil . tandğı bırıymıs galıba öyle dıyor annem . ondan sperm alıp yapmıslar. hıc evlılık konusuda gecmedı , gorustugu bırı varmıydı bılemıyorumda uzaktaydı cunku annem kardeslerımde ufak sordum ama onlarda boyle bırseye rastlamamıslar.

annen sonuçta özgür bir ve genç bir bayan anladıgım kadarıyla.yaptığı dogru yada yanlış kendi kararı saygı duymak lazım. eger farklı birşey varsada bunu size anlatacaktır. annenizden bu yüzden soğumayın sonuçta evliyken yapılmış birşey deil.

doğrusu banada inandırıcı gelmedi

labaratuar ortamında olduysa döllenme çocuğun babası belli olmamalı diye biliyorum.yani prensipleri bu bayana uygun olan spermleri kimliği belirsiz kişilerden seçiyorlar diye biliyorum.

annen sanırım cinsellik yaşamış ama ben çocuk için olduğunu sanmıyorum,bence kazayla falan oldu ve aralarında evlilik olmayacağı için böyle birşey uydurdu daha genç olduğu için bu çocuğu aldırırsa birdaha çocuk sahibi olma şansı olmaz diye de aldırmadı,ayrıca hamile olmadan birkaç ay önce mi söyledi sana bu fikri ve sen bu çocuğun 7aylık olduğuna eminmisin.

bu arada canım SAKIN AMA SAKIN sevgiline ailevi şeyleri anlatma,benimde 2 yıllık sevgilim var o herşeyi bilmek ister ama ben tek kelime etmem,güveniyorum ama erkek milleti ilerde ne biçim yüzüne vururlar aklın hayalin durur sevdiğim adam bu muydu dersin

katılıyorum erkek milletine ailenin sırlarını verme ilerde koz olrak kullanıyorlar

Yaa ben anlamıyorum ne anlıyorsunuz 2 günlük adamlara anne babanızın dedikodusunu yapmaktan...

Annen le ilgili konuya gelince, genç bekar bir kadın ister sağlık sorunları nedeniyle ister duygusal nednlerle istediği kişiyle istediği gibi bir ilişki yaşayabilir... Sonuçta remi nikahlı olmadığı için çocuğun babasına karşı da hiçbir hak iddia edemez, ama bunlar onun düşünmesi karar vermesi değerlendirmesi gereken şeyler...
Siz heralde annenizle yaşaıyorsunuz... Hamile kaldığını bile 5 ay sonra öğrenmişsiniz.. Demekki aranızda pek sıkı fıkı bir ilişki yok.. En iyisi her koyun kendi bacağından asılır, herkes kendi kararlarının sonucuna katlanır deyip çekileceksiniz kenara...

herkes bizler gibi düşünmez,kimseye anlatmayın,olsun sağlığı düzelecekse eğer böyle bişey yapmasında sakınca yok gibi,ama işte maalesef bizim toplum pek kaldırmıyo bu tip şeyleri...

bence annenız cocuk dogurmadan da tedavı olabılırdı..
cunku caresı bulunmayan bı hastalık yok dencek kadar ender..
yası henuz 38 ve bebege sahıp olması ıcın cok gec degıl tabıkıde..
sperm bankasında yada baska bıcımde olmus artık bence sızde cok sorgulamayın cunku bu sırra sahıp cıkcanızı sanmıyorum..sımdı erkek aradasınıza anlattınız korkuyorum kı ılerde annenızın yuzunede vurmanızdan..bunu baskası yapmasa bıle sız yapabılırsınız..

Hiçkimse kusura bakmasın ama annendir saygı duyman lazım gibi lafları kabul etmiyorum ben.

38 yaşında tamam genç ama kimden neden olduğu belli olmayan üstelik evlilik dışı bir gebelik geçirecek annem ve bende saygı duyacam he, yok ya:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…