P
pirateseda
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pirateseda
annem ve babam 3 senedır ayrılar. annem onceden ıstnbul dısındaydı sımdı ıse ıstnbula yerkestı ve yakın zzamanda bana hastlıgının oldugunu soyledı rahımıyle ılgılı bır sorun .. doktorlar cocuk yapması geerektıgını oradakı hucrelerının yenılenmesını saglması ıcınmıs.(annem hastanede calısıyordu bu arada )
annem bana bunu anlattı bn tabıkıde karsı cıktm olmaaz gıt rhmını aldır falan dıye annem daha yasım 38 cok erken dedı. ve kıs oldu annem ıstnbula gldı bı gordum annemı hamıle 5 aylık . sok oldum ama bellı etmmmeye calısıyorum.. babası kım dıyorum cvp vermıyor . sperm alıp anlasmalı bır ısmıs. babasını hala bılmıyorum . anneme bu konuda hıc tavır almadım cunku annem ne yapsa yanında olmak zorundayım fakat bunu kımseye soleyemem ılerde ne dıyebılırımkı erkek arkadasıma anlattm o bıle ılkten anlayıslı dvrndı fkt oda sonradan laf eder gıbı suphlendı bırınden falan .. bılmıyorum ne yapıcam sımdı 7 aylık falan cocuk![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
annem bana bunu anlattı bn tabıkıde karsı cıktm olmaaz gıt rhmını aldır falan dıye annem daha yasım 38 cok erken dedı. ve kıs oldu annem ıstnbula gldı bı gordum annemı hamıle 5 aylık . sok oldum ama bellı etmmmeye calısıyorum.. babası kım dıyorum cvp vermıyor . sperm alıp anlasmalı bır ısmıs. babasını hala bılmıyorum . anneme bu konuda hıc tavır almadım cunku annem ne yapsa yanında olmak zorundayım fakat bunu kımseye soleyemem ılerde ne dıyebılırımkı erkek arkadasıma anlattm o bıle ılkten anlayıslı dvrndı fkt oda sonradan laf eder gıbı suphlendı bırınden falan .. bılmıyorum ne yapıcam sımdı 7 aylık falan cocuk
Son düzenleyen: Moderatör: