- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Kizlar yakinda düğünüm var .Annemle babam da başka sehirden evimi yerleştirmeye geldi.Sagolsun cok da yardimlari dokundu ama annem her şeyime karışıyor Eşimin ablasi alkol alıyor mesela bilseydi baban seni vermezdi diye arkadan annem söyleniyor. (yanliş anlamayin ben yadirgamiyorum alkol kullananlari ) , ablasindan sanane halbuki annem ona bile karışmıyor görumceme ama arkadan laf ediyor ben kotu hissediyorum kendimi.Balayi için Marmaris e gidicez .esim bir sürü elbise etek felan aldi oralarda giyersin diye.Annem yine laf etti sen kendini mi bozucan evlenince , her yerin görünür bunlar giyilmez. Anne diyorum tatilde giyicem Zaten dogu da gorev yapiyorum buralarda giyemem.Yine de söyleniyor laf ediyor. Allahtan eşimin yaninda laf etmiyor ama modum baya düştü kızlar. Her hakki kendinde buluyor gittikce beni kendinden uzaklaştırdı farkinda değil.Eteklere söylendi söylendi her sey bi davaya bakar bak beni sinirlendirme diyor. Çok sevdi aslinda çok iyi geciniyorlar eşimle ama bi etek icin onca laf sayılır mi.Bilmiyorum ama keske annem başkasi olsaydi diyorum He he deyip geçiyorum kendini savun diyrnler olacaktır ama inanin o daha zor.Kendimi savununca daha cok uzerime geliyor daha igneleyici laflar ediyor.Ben daha cok uzuluyorum.He anne tamam anne deyip geciyorum ama gercekten sogudum ,anne sevgisi kalmadi icimde.Sizlerle dertlesmek istedim kizlar.Cozum yok bende farkındayim bunca zaman boyleydi yine boylr olacak.Sadece evlendigim icin daha fazla mesafe koyabilcem Cok uzgunum sizlerle dertlesmek istedim sadeceb
Düzeltme : Bugun sabah yok yerr annem bana bağırmaya başladı. Sen evde tum konuştuklarımızı gidip esine anlatiyorsun evde olan biten her seyi anlatiyorsun.Sakın dedi bağırdı. Ne anlattim örnek ver diyorum anlatiyorsun biliyorum diyor.Dedim bir sey anlatmadim .Eski sevgilinde de her seyi anlatiyordun yine aynj yapiyorsun dedi.Dedim anne sen kafanda kuruyorsun hic bit sey anlatmıyorum. Niye anlatiyim ailedeki her konuşulanı o da anlatmiyor dedim.arama sorma beni bundan sonra konuşma benimle dedi. Çok kolay sildi atti bana kızıyordu arkadaslar burada anne sevilmez mj diye de annem de beni sevmiyor ki
Düzeltme : Bugun sabah yok yerr annem bana bağırmaya başladı. Sen evde tum konuştuklarımızı gidip esine anlatiyorsun evde olan biten her seyi anlatiyorsun.Sakın dedi bağırdı. Ne anlattim örnek ver diyorum anlatiyorsun biliyorum diyor.Dedim bir sey anlatmadim .Eski sevgilinde de her seyi anlatiyordun yine aynj yapiyorsun dedi.Dedim anne sen kafanda kuruyorsun hic bit sey anlatmıyorum. Niye anlatiyim ailedeki her konuşulanı o da anlatmiyor dedim.arama sorma beni bundan sonra konuşma benimle dedi. Çok kolay sildi atti bana kızıyordu arkadaslar burada anne sevilmez mj diye de annem de beni sevmiyor ki
Son düzenleme: